Start Horoskop Tvoje zvezde za vikend, 6. i 7. april 2013. godine

Tvoje zvezde za vikend, 6. i 7. april 2013. godine

SHARE

Slavni glumac Jackie Chan u nedelju će proslaviti svoj 59. rođendan!

Photobucket

21.03 – 20.04. OVAN

Neko vas inspiriše na emotivna razmišljanja. Susret sa voljenom osobom utiče na romantičnu boju vašeg raspoloženja. Dobro je da sledite svoj unutrašnji impuls. Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

Photobucket

21.04 – 20.05. BIK

Očekuje vas prijatno iznenađenje u susretu sa bliskom osobom. Pokažite iskrenu zahvalnost za ono što dobijate u ljubavnom odnosu. Postoji mnogo načina na koje možete da uživate u nečijem društvu. Sačuvajte optimizam i samopouzdanje u različitim situacijama.

Photobucket

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Delujete pomalo uznemireno, teško pronalazite svoju mirnu luku i emotivni predah kako biste iskristalisali svoje misli i osećanja. Možda Vam nedostaje poverenje u jednu blisku osobu. Slobodno vreme posvetite nekoj interesantnoj temi, akumulirajte pozitivnu energiju.

Photobucket

21.06 – 20.07. RAK

Delujete napeto i umete često da menjate svoje raspoloženje, pokažite više strpljenja pred partnerovim zahtevima. Nema razloga da prenagljujte sa svojim odlukama. Prijaće vam izlazak ili susret sa bliskim prijateljima.

Photobucket

21.07 – 21.08. LAV

Situaciju koju želite da predstavite ili nametnete kao dobro rešenje, po nečijem mišljenju deluje kao loš izbor. Nama razloga da se sukobljavate oko različitih ideja, postoje sličnosti koje Vas povezuju. Prijaće vam neka od tehnika psihološkog opuštanja.

Photobucket

22.08 – 22.09. DEVICA

Raspoloženi ste za susret sa osobom koja vas emotivno ispunjava lepim mislima i pozitivnom energijom. Osmislite neko lepo iznenađenje. Podstičite kod sebe pozitivno raspoloženje i samopouzdanje.

Photobucket

23.09 – 22.10. VAGA

Nema razloga da ignorišete izvesno nezadovoljstvo koje primećujete u svojoj porodici. Ozbiljnije razmislite o svojim propustima pred bliskom osobom i uputite odgovarajuće izvinjenje. Usporite svoj ubrzani ritam i predahnite od napornih obaveza.

Photobucket

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Partner deluje prilično uznemireno u određenim situacijama, što dodatno remeti i Vaše raspoloženje. Ne možete uvek da uskladite zajednička interesovanja, ali postoji dobro rešenje. Izbegavajte različite neprijatnosti i naporne situacije.

Photobucket

23.11 – 20.12. STRELAC

Mogući su različiti konflikti ili emotivno nerazumevanje, voljena osoba kao da nema previše sluha za vaše ćudljivo ponašanje. Preispitajte svoju odluku i odložite reakciju. Obratite pažnju na zdraviji način ishrane, izbegavajte neke loše navike.

Photobucket

21.12 – 19.01. JARAC

Nedostaju vam promišljenost i strpljenje u susretu sa voljenom osobom. Ponekad nastupate suviše zahtevno i neumoljivo. Preterivanjem nepotrebno iritirate nečije razumevanje. Posvetite pažnju sadržajima koji deluju pozitivno na vaše raspoloženje.

Photobucket

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Potrudite se da ispunite svoja obećanja pred bliskom osobom. Partner možda ne veruje u vaše izgovore ili nova opravdanja koja imate. Važno je da se pravilno razumete. Obratite pažnju na uredniji način života ili na zdravstvenu preventivu.

Photobucket

19.02 – 20.03. RIBE

Osećate novi emotivni uzlet, planirajte neku omiljenu zabavu ili ljubavni susret. Prijaće vam veselo društvo ili bliskost sa jednom dragom i posebnom osobom. Delujete podsticajno i pozitivno na svoju okolinu.

OSTAVI KOMENTAR