Start Horoskop Tvoje zvezde za vikend, 5. i 6. oktobar 2013. godine

Tvoje zvezde za vikend, 5. i 6. oktobar 2013. godine

SHARE

Brian Johnson Shows Barns & Noble How To Rock

Svoj 66. rođendan u subotu slavi Brian Johnson, pevač grupe AC/DC.

Photobucket

21.03 – 20.04. OVAN

Kada stvari ne idu u željenom pravcu gubite motivaciju, a nečija kritika donosi suprotan efekat. U emotivnom smislu brinete bez pravog razloga, voljena osoba trenutno ne želi da Vam poverava svoje misli. Ali, i sami postupci dovoljno govore o nečijim osećanjima. Sugestija: Potrebno je da poboljšate svoju koncentraciju.

Photobucket

21.04 – 20.05. BIK

Bolje je da svoje obaveze završite na rutinski način, nego da ih odlažete. Pokažite da posedujete smisao za praktična rešenja. Potrebna Vam je dobra volja i veliko strpljenje da se uzdržite u nekim reakcijama pred voljenom osobom. Imate različite stavove i viđenja. Sugestija: Nema razloga da precenjujete lične mogućnosti.

Photobucket

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Prihvatite koristan savet. Prati Vas emotivno zatišje, utonuli ste u svoj svet ideja i isčekujete »promene« ili da neko u Vama pokrene snažne impulse. Nemate dovoljno samopozdanja. Sugestija: Važno je da pravilno kanališete svoju energiju.

Photobucket

21.06 – 20.07. RAK

Partner često postavlja pitanja koja u Vama podstiču nelagodnost ili loš predosećaj. Suviše strepite od nečije reakcije, opustite se. Sugestija: Prijaće Vam aktivan odmor i relaksacija.

Photobucket

21.07 – 21.08. LAV

Ne treba da se ponašate suviše strogo prema osobi koja ima dobru nameru, ali ne uspeva da Vam predoči sve što biste želeli da čujete ili vidite. U odabranom društvu i uz nečije emotivne podsticaje, svet oko Vas izgleda mnogo bolje i lepše. Opustite se uz blisku osobu. Sugestija: Važno je da ostvarite psihološku ravnotežu.

Photobucket

22.08 – 22.09. DEVICA

Saradnja je nužna za dalju afirmaciju, ali ne po svaku cenu. Umesto da nepotrebno morališete i pridikujete za različite sitnice koje primećujete, potrudite se da ulepšate nečije emotivno raspoloženje. Sugestija: Prijaće Vam dijetalna ishrana i boravak u prirodi.

Photobucket

23.09 – 22.10. VAGA

Izbegavajte varijantu »sve ili ništa« i različite izazove koji mogu da Vas oštete. U susretu sa voljenom osobom upotrebite neki »oprobani recept«, koji vodi ka novom emotivnom i strasnom zbližavanju. Kao i uvek, dobra volja – čuda čini. Sugestija: Usporite svoj ubrzani ritam, opustite se.

Photobucket

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Pažljivije analizirajte voljenu osobu kako biste otkrili nove detalje, koji mogu da ispune zajednička očekivanja i potrebe koje imate. Sugestija: Nema razloga za zabrinutost, oslonite se na svoju intuiciju.

Photobucket

23.11 – 20.12. STRELAC

Ako Vam je zaista stalo do ljubavnog pomirenja, pružite novu priliku svom partneru. Nije teško pokazati da imate dobre namere. Sugestija: Potrudite se da ostvarite psihološku ravnotežu, opustite se.

Photobucket

21.12 – 19.01. JARAC

Ponekad Vaš ljubavni život nije dovoljno interesantan i uzbudljiv koliko biste to želeli, ali Vi imate dobru volju da to promenite. Sugestija: Važno je da pravilno kanališete svoju kreativnu energiju.

Photobucket

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Moguće je da ste nehotično povredili nečija osećanja, glas savesti Vas podseća na iskreno izvinjenje. Pokažite znake pažnje i iskrenu privrženost. Sugestija: Važno je da uspostavite harmoničan odnos sa svojom okolinom.

Photobucket

19.02 – 20.03. RIBE

Nedostaje Vam jača koncentracija ili samopouzdanje da preuzmete odgovornost. Sa druge strane preterana doza hrabrosti ili emotivne samovolje, može da iskomplikuje zajednički život i odnos sa bliskom osobom. Sugestija: Podstičite kod sebe dobru koncentraciju i pozitivno raspoloženje.

FOTO: FAME

OSTAVI KOMENTAR