Start Horoskop Tvoje zvezde za vikend, 5. i 6. januar 2013. godine

Tvoje zvezde za vikend, 5. i 6. januar 2013. godine

SHARE

Slavni holivudski glumac Bradley Cooper danas će napuniti 38 godina

Šta ti piše u zvezdama za danas?

Photobucket

21.03 – 20.04. OVAN

Pažljivo analizirate voljenu osobu, ali čini vam se kako ne možete lako da uskladite različite aspiracije i interesovanja koja vas udaljavaju. Različiti sadržaji zabave deluju pozitivno na vaše raspoloženje.

Photobucket

21.04 – 20.05. BIK

Prikrivate svoje emotivno raspoloženje u nečijem društvu. Partner pokušava da vas nagovori na svoje planove, ali vi se nalazite u poziciji da postavljate uslove ili ljubavna pravila.

Photobucket

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Nedostaje vam početni zanos ili emotivna hrabrost da u potpunosti izrazite svoje namere pred voljenom osobom. Prijaće vam relaksacija i opuštanje.

Photobucket

21.06 – 20.07. RAK

Priželjkujete veću emotivnu slobodu ili novu priliku da ostvarite svoje namere. Prijaće vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na svoje snove.

Photobucket

21.07 – 21.08. LAV

Ulepšajte svoj intimni život tako što ćete delovati dovoljno zanosno i privlačno na ljubavnog partnera. Poklonite više pažnje i radosti osobi do koje vam je stalo.

Photobucket

22.08 – 22.09. DEVICA

Neophodan vam je porodični mir i partnerovo razumevanje. Nemojte postiskivati svoje želje, slobodno izrazite ono što mislite i osećate. Obratite pažnju na pravilniji način ishrane.

Photobucket

23.09 – 22.10. VAGA

Osećate novi emotivni uzlet. Pokrenite svoju maštu i zavodničke sposobnosti kada se nalazite u društvu bliske osobe. Važno je da pravilno kanališete svoju kreativnu energiju.

Photobucket

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Stalo Vam je do pomirenja sa voljenom osobom, upotrebite svoje skrivene adute kako biste ostavili ozbiljan utisak. Osmislite dobru ljubavnu strategiju. Obratite pažnju na uredniji način života i na pravilniju ishranu.

Photobucket

23.11 – 20.12. STRELAC

Stalo Vam je da se nametnete kao autoritativna ličnost u društvu voljene osobe. Uporno pokušavate da uđete u nečiji ljubavni trag ili da odgonetnete neke dileme koje Vas prate. Kontrolišite svoju impulsivnu stranu prirode i nervozu.

Photobucket

21.12 – 19.01. JARAC

U ljubavnom životu nema razloga da se zavaravate velikim iluzijama ili nečijim obećanjima. Razgovarajte iskreno sa svojim partnerom. Previše briga loše utiče na vašu koncentraciju i na raspoloženje.

Photobucket

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Partner budnim okom posmatra i prati vaše kretanje. Unosite više vitamina i tečnosti u svoju ishranu.

Photobucket

19.02 – 20.03. RIBE

Nalazite se u novoj zabludi i na subjektivan način procenjujete partnerovo ponašanje. Budite realn u svojim emotivnim očekivanjima. Važno je da pravilno profiltrirate svoje misli i osećanja.

Foto: Sipa

OSTAVI KOMENTAR