Start Horoskop Tvoje zvezde za vikend, 30. i 31. mart 2013. godine

Tvoje zvezde za vikend, 30. i 31. mart 2013. godine

SHARE

Svoj 28. rođendan u nedelju proslavlja glumica Jessica Szohr, zvezda hit serije “Gossip Girl”!

Photobucket

21.03 – 20.04. OVAN

Ne obazirete se previše na primedbe koje dobijate od svog partnera, ali pre ili kasnije zažalićete zbog toga. Stvari ne moraju biti onakve kao što izgledaju na prvi pogled. Prijaće vam neka sportska aktivnost i boravak u prirodi.

Photobucket

21.04 – 20.05. BIK

Emotivni sklad vam donosi posebno zadovoljstvo. Želite da sačuvate svoju intimu za drage osobe, uživajte u svojoj sreći. Važno je da uskladite svoje misli i osećanja i da ostvarite psihološku ravnotežu.

Photobucket

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Pokušavate da uskladite svoja emotivna interesovanja, ali postaje neizvodljivo da ostvarite sve što biste želeli. Suviše ste se rasplinuli u više pravaca. Važno je da pravilno usmeravate svoju kreativnu energiju.

Photobucket

21.06 – 20.07. RAK

Imate različite emotivne mogućnosti, ali vi birate pogrešnu. Shvatićete da ste pogrešili i poželećete da se vratite u prethodnu situaciju. Nemojte dozvoliti da vas opterećuju neke pogrešne misli.

Photobucket

21.07 – 21.08. LAV

Lako vam je da ostvarite svoje ljubavne namere, ali to vas ne ispunjava dovoljno. Tražite nove emotivne podsticaje ili neko uzbudljivije iskustvo. Važno je da pravilno uskladite svoje želje i mogućnosti.

Photobucket

22.08 – 22.09. DEVICA

Nečija ideja zvuči dobro, samo treba pažljivije da razmislite o svemu. Partner pokušava da vas oraspoloži na različite načine. Izbegavajte situacije koje vas previše iscrpljuju.

Photobucket

23.09 – 22.10. VAGA

Delujete snalažljivo u emotivnim susretima, umete da odaberete odgovarajuću temu i društvo. Ponekad ništa ne prepuštate slučaju. Prijaće vam aktivan odmor i psihološka relaksacija.

Photobucket

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Osećate potrebu da se opustite u bliskom društvu. Preuzmite ljubavnu inicijativu i kreirajte novu romantičnu atmosferu. Važno je da se relaksirate i da akumulirate pozitivnu energiju.

Photobucket

23.11 – 20.12. STRELAC

Osećate potrebu za dominacijom. Ali, emotivnu hamoniju nije moguće ostvariti bez partnerovog direktnog uticaja na tok zajednickih događaja. Prijaće vam da usmerite svoje misli u pozitivnom pravcu i da se opustite.

Photobucket

21.12 – 19.01. JARAC

Imate utisak da ne dobijate dovoljno emotivne pažnje. Ali, ukoliko prilagodite svoje kriterijume sve može biti bolje, nego što jeste. Prijaće vam šetnja ili boravak u prirodi.

Photobucket

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Dobro ste rasploženi i smišljate različite emotivne kombinacije. Raduje vas pomisao da pred sobom imate veliku mogućnost izbora. Uživajte u svemu što vas podstiče na pozitivno raspoloženje.

Photobucket

19.02 – 20.03. RIBE

Osećate emotivnu dilemu, jer šta god da učinite nije u potpunom skladu sa očekivanjima koja ima vaš partner. Obratite pažnju na pravilniji način ishrane, prijaće vam više vitamina.

FOTO: FAME

OSTAVI KOMENTAR