Start Horoskop Tvoje zvezde za vikend, 29 i 30. septembar 2012. godine

Tvoje zvezde za vikend, 29 i 30. septembar 2012. godine

SHARE

U nedelju svoj 28. rođendan proslavlja britanska pevačica Keisha Buchanan.

Photobucket

21.03 – 20.04. OVAN

Vama nedostaje strpljenje, a Vašem partneru hrabrost da se suoči sa zajedničkim problemima. Smirite zajedničke strasti. Sugestija: Obratite pažnju na pravilniji način ishrane.

Photobucket

21.04 – 20.05. BIK

Partner se suviše oslanja na Vašu dobru volju, što Vas dodatno opterećuje. Ništa ne može da se privede kraju na dobar način bez Vašeg učešća. Sugestija: U večernjim satima prijaće Vam neka omiljena zabava, kao dobra relaksacija.

Photobucket

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Pokušavate da odložite jedan susret, ali to je samo privremeno rešenje. Suočavanje sa istinom donosi psihološko olakšanje. Sugestija: Sačuvajte samopouzdanje, prijaće Vam kreativan odmor.

Photobucket

21.06 – 20.07. RAK

Partner ima zamerku na Vaše ponašanje. Obratite pažnju na izgovorene reči, posebno na »poruku« koja se krije izmedju redova. Sugestija: Podstičite kod sebe pozitivno raspoloženje.

Photobucket

21.07 – 21.08. LAV

Suviše temperamentno reagujete u situacijama za koje Vaša okolina ili voljena osoba ima drugačije viđenje i rešenje. Sugestija: Potrebno je da akumulirate pozitivnu energiju.

Photobucket

22.08 – 22.09. DEVICA

Sreća je potencijalno na Vašoj strani, postoji osoba koja Vam poklanja iskrena osećanja. Važno je da napravite dobar izbor. Sugestija: Izbegavajte situacije koje Vas psihički potresaju.

Photobucket

23.09 – 22.10. VAGA

Potrebno je da »pomirite« svoje misli i osećanja, ali i da sačuvate lično dostojanstvo pred osobom koja Vas dobro poznaje. Ponekad se i iskrene namere tumače na pogrešan način. Sugestija: Prijaće Vam neka sportska aktivnost ili boravak u prirodi.

Photobucket

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Važno je da sačuvate emotivnu bliskost sa jednom dragom osobom. Zaštitite one koje volite od nepotrebnih uzbudjenja. Sugestija: Primenite neku od tehnika psihološkog opuštanja, prijaće Vam.

Photobucket

23.11 – 20.12. STRELAC

Prikrivanjem istine ostavljate loš utisak na voljenu osobu. Važno je da pravilno uvidite svoju grešku. Sugestija: Izbegavajte konflikte situacije, sačuvajte prisebnost duha.

Photobucket

21.12 – 19.01. JARAC

Promenite svoju taktiku pred voljenom osobom, uzalud prikrivate nezadovoljstvo. Neko dobro razume Vaše namere ili ono što prećutkujete. Sugestija: Potrebno je da poboljšate svoju koncentraciju.

Photobucket

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Nema potrebe da iskušavate nečiju emotivnu naklonost. Avanturistički porivi mogu da Vas navedu na loše rešenje. Sugestija: Prijaće Vam psiho-fizička reklasacija i opuštanje.

Photobucket

19.02 – 20.03. RIBE

Raduje Vas nečija emotivna pažnja, osećate se predivno kada Vas prati ljubavni podsticaj. Smišljate neobičnu ideju ili dobar način da iznenadite voljenu osobu. Sugestija: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

OSTAVI KOMENTAR