Start Horoskop Tvoje zvezde za vikend, 29. i 30. jun 2013. godine

Tvoje zvezde za vikend, 29. i 30. jun 2013. godine

SHARE

Nicole_Scherzinger

Svoj 35. rođendan danas proslavlja slavna pevačica Nicole Scherzinger!

22. rođendan danas proslavlja Seohyun, članica jedne od najpopularnijih K-pop grupa, Girls Generation.

Photobucket

21.03 – 20.04. OVAN

Novi događaji unose laganu pometnju u Vaše okruženje. Partner kao da pažljivo analizira vaše ponašanje i ume često da negoduje. Vi nemate dovoljno strpljenja da saslušate nove primedbe kada vam se ne dopadaju. Prijaće vam boravak u prirodi.

Photobucket

21.04 – 20.05. BIK

Na osnovu trenutne situacije u kojoj se nalazite donosite neku razumnu odluku. Nema potrebe da potiskujete svoja osećanja ili namere pred bliskom osobom. Partner tačno zna na koji način može da vam ugodi ili da vas obraduje. Podstičite kod sebe pozitivno raspoloženje.

Photobucket

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Prihvatite nečiji koristan savet. Delujete zadovoljno i raspoloženo za izlazak ili neki novi susret. Voljena osoba čini sve što je potrebno da ispuni sva vaša očekivanja u granicama realnih mogućnosti. Prijaće vam više sati zdravog sna.

Photobucket

21.06 – 20.07. RAK

Ne dopada Vam se nečija uloga i ponašanje, ali nemate ni mogućnost da utičete na izbor svih ljudi u svom okruženju. Za sada ćutke prelazite preko nekih neprijatnih dogadjaja i strpljivo čekate na bolje uslove. U odnosu sa voljenom osobom delujete raspoloženo, stalo vam je da osetite emotivnu toplinu ili novu čar zajedničkog života. Dobro je da imate tako pozitivnu orijetnaciju. Slobodno vreme posvetite relaksaciji.

Photobucket

21.07 – 21.08. LAV

Delujete energično i nestrpljivo, ali pojačana inicijativa sa vaše strane ne donosi pozitivne rezultate i nečiju naklonost. Nema razloga da birate neku emotivnu ulogu koja ne odgovara vašim afinitetima. Potrudite se da previlno usmeravate svoju kreativnu energiju.

Photobucket

22.08 – 22.09. DEVICA

Preosetljivo reagujete na različite sitnice, partner ne primećuje stvari koje za vas imaju drugačije značenje. Potrudite se da što bolje razjasnite zajedničke nesporazume. Važno je da ostvarite psihološku ravnotežu.

Photobucket

23.09 – 22.10. VAGA

Delujete duhovito i iskreno, tako da osvajate simpatije na različitim stranama. Stalo vam je da ostavite dobar utisak na svoje prijatelje. Planiraje neku omiljenu zabavu u dvoje. Opustite se u bliskom društvu koje odgovora vašim potrebama i afinitetima. Prijaće vam dodatna angažovanost ili neka sportska aktivnost.

Photobucket

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Pogađa vas nečije nekorektno ponašanje ili nepravda. Ponekad u ljubavnom previranju kroz partnerski odnos treba isključiti razum, postoje stvari koje ne možete objašnjavati na osnovu logičnih pravila. Neka vaša osećanja “progovore”. Nemojte sputavati svoja osećanja ili emotivne želje, opustite se.

Photobucket

23.11 – 20.12. STRELAC

Za sada mudro prećutkujete određene situacije koje nisu po nečijoj volji. Nemojte potcenjivati partnerove sposobnosti i uobržavati da imate kontrolu nad svim događajima. Poboljšajte svoju kondiciju.

Photobucket

21.12 – 19.01. JARAC

Dobro ste raspoloženi i verujete da uvek postoji neki zaobilazan način na koji možete da ostvarite ono što drugi ne mogu. Samopouzdanje koje osećate deluje pozitivno i na vašu okolinu. Nema potrebe da ponovo iskušavate nečije strpljenje ili emotivnu naklonost. Nemojte smišljati nove “ljubavne rebuse” koji mogu da se shvate na pogrešan način. Iskreni razgovor sa bliskom osobom donosi olakšanje.

Photobucket

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Suviše vas pogadja nečije ponašanje ili nova odluka. Stalo vam je da potisnete svoje emotivno neraspoloženje pred bliskom osobom, kako biste delovali vrlo razumno. Večernje sate posvetite nekom omiljenom hobiju i relaksaciji, opustite se.

Photobucket

19.02 – 20.03. RIBE

U susretu sa voljenom osobom, više posvetite pažnju nekim zajedničkim temama koje vas zbližavaju. Budite dovoljno aktivni i maštoviti u svakom pogledu. Potreban vam je kreativan odmor.

OSTAVI KOMENTAR