Start Horoskop Tvoje zvezde za vikend 28. i 29. septembar 2013. godine

Tvoje zvezde za vikend 28. i 29. septembar 2013. godine

SHARE

Hilary Duff Leaving A Studio

U subotu svoj 26. rođendan slavi voljena pevačica i glumica, Hilary Duff.

Photobucket

21.03 – 20.04. OVAN

Ostvarujete ono što ste naumili, ali uz ulaganje velikog napora. Na tom putu savladavate sve zamke i prepreke, pa se sami sebi čudite. Poželjno je izbegavati rasprave i funkcionisati što je moguće tolerantnije. Krajem dana oslobodićete se emotivne napetosti. Uživate u društvu dragih osoba.

Photobucket

21.04 – 20.05. BIK

Problemi vezani za partnerske odnose, nisu toliko uočljivi koliko ih vi kao takve doživljavate. Dramatizujete stvari na emotivnom planu. Većina pripadnika znaka ne može da se požali na usamljenost. Pošto ste nefleksibilni, da li razmišljate o svom konkretnom doprinosu uspešnosti veze?

Photobucket

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Problemi zdravstvene prirode samo su prolaznog karaktera. Druga je stvar što ih doživljavate na sebi svojstven način – uznemiravajuće. Savetuje se smirenost kad su ove stvari u pitanju, jer ćete samo tako uspeti da opasnosti savladate i prebrodite dan pun šarenolikih iznenađenja.

Photobucket

21.06 – 20.07. RAK

Kreativni ste i društveni. Nastojte da u kontaktima sa okolinom zadržite privatnost. Postavlja se pitanje koliko ćete u tome uspeti. Ako i ne bude onako kako ste naumili, ne brinite. Niste neko ko živi van sveta pa može da bude nedodirljiv. Malo tračeva sa strane ukazuje na to koliko vredite. Ne opterećujte se!

Photobucket

21.07 – 21.08. LAV

Uspešni ste u duhovnim i psihičkim područjima više nego na materijalnom planu. Tu su moguće bolesti i nejasne predstave o praktičnim potezima. Neka vas ne iznenadi opšta malaksalost vezana za vremenske promene i imunitet. Smanjite aktivnosti i sačekajte da malaksalost prođe.

Photobucket

22.08 – 22.09. DEVICA

Doživljavate neugodnosti na polju komunikacija, u saobraćaju ili na putovanju, i to zbog dodatne osetljivosti. Savetuje se oprez u cilju izbegavanja komplikacija. Učite se na tuđim greškama. Ukoliko manje dramatično shvatite reči iz bliže okoline, bolje po vas.

Photobucket

23.09 – 22.10. VAGA

Sve se vrti oko para. Puno energije trošite kad je novac u pitanju. Mislite da je drugima lako jer nemaju ovih problema. Okrenite se dubljem smislu života i pokušajte da zamenom teza dođete do duševnog mira. U protivnom se možete razboleti, ako već niste.

Photobucket

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Ukoliko budete izloženi napadima sa strane, pokušajte da se distancirate. Samo tako ćete sačuvati nerve, jer ionako ništa ne možete postići. Oslušnite unutrašnje potrebe i shodno njima se ponašajte. Nervozu lečite pozitivnim životnim stavom u adekvatnom društvu.

Photobucket

23.11 – 20.12. STRELAC

Zahvaljujući iskustvu, olakšavate životni put. Sa uspehom ubeđujete nekoga da vam učini ono do čega vam je stalo. Kad biste uvek bili tako konstruktivni? Kad biste uvek znali šta hoćete kao danas, kud bi vam bio kraj? Ne precenjujte sopstvene vrednosti. U protivnom – nervoza.

Photobucket

21.12 – 19.01. JARAC

Povoljne planetarne aspekte pripadnici raznih znakova doživljavaju različito. Neki se upuštaju u avanture, ali uglavnom su zadovoljni. Kad se, međutim, Jarcu ukaže upravo današnja mogućnost, umesto da je prihvati, on beži u samoću. Pesimista ste bez razloga.

Photobucket

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Opasnosti koje se odnose na povrede i neplanirane hirurške intervencije možete izbeći ukoliko budete oprezni. Situacija je napeta, zahteva maksimalnu izdržljivost. Niko kao vi ne ume tako dobro u njoj da pliva. Vodite računa da se ne precenite.

Photobucket

19.02 – 20.03. RIBE

Mnogi pripadnici ovog vodenog znaka plivaju na suvom. Samim tim se i osećaju tako kako se osećaju. Samo one Ribe koje su shvatile suštinu sopstvenog životnog puta – dišu punim plućima. Ostale su bolesne, mada ne organski.

FOTO: FAME

OSTAVI KOMENTAR