Start Horoskop Tvoje zvezde za vikend, 27. i 28. jul 2013. godine

Tvoje zvezde za vikend, 27. i 28. jul 2013. godine

SHARE

cher lloyd

Svoj 20. rođendan danas proslavlja britanska pevačica Cher Lloyd!

Photobucket

21.03 – 20.04. OVAN

Neko vas iritira svojim nametljivim ponašanjem i remeti vašu koncentraciju. Potrudite se da pravilnije kontrolišete impulsivnu stranu svoje prirode. Obratite pažnju na nove događaje koji počinju da zabrinjavaju voljenu osobu. Izbegavajte naporne obaveze ili konfliktne situacije.

Photobucket

21.04 – 20.05. BIK

Možda svoje emotivne želje povremeno upućujete pogrešnoj osobi. Dešava se da nepotrebno kritikujete osobu do koje ne dopire vaš glas ili jasna poruka. Previše obaveza može loše da utiče na vašu psihičku ravnotežu.

Photobucket

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Preokupirani ste različitim susretima i obavezama, ali svoje zadatke najčešće završavate skladno i u predviđenom roku. “Ljubavni rebus” je ponekad nemoguće rešiti, bez iskrenog suočavanja i razgovora sa voljenom osobom. Neko vas često podstiče na emotivnu nesigurnost i pojačane dileme. Nemojte dozvoliti da neko u Vama pokreće negativno raspoloženje.

Photobucket

21.06 – 20.07. RAK

U pojačanom emotivnom zanosu obično se dešava da stvari procenjujete na pogrešan način. Najbolje je da sačuvate bliskost sa osobom koja neće izneveriti vaša očekivanja. Važno je da osećate pozitivan impuls i inspiraciju.

Photobucket

21.07 – 21.08. LAV

Ponekad kao da nemate dovoljno strpljenja. U ljubavnom odnosu ne možete uvek dobiti sve što priželjkujete. Prihvatite partnerovu ideju ili susret sa jednom zanimljivom osobom. Nije sve onako kao što vam se čini. Prijaće vam neki vid sportske aktivnosti i relaksacija.

Photobucket

22.08 – 22.09. DEVICA

Ne krijete svoje optimističko raspoloženje. Ograničite svoje emotivne želje ili očekivanja na neku razumnu meru. Ponekad imate suviše perfekcionističke zahteve, bez obzira što vam je teško to i da prihvatite kao istinu. Važno je da akumulirate pozitivnu energiju.

Photobucket

23.09 – 22.10. VAGA

Susret sa jednom osobom deluje pomalo zamorno ili ne odgovara vašim očekivanjima. Smišljeno tražite različite izgovore u pokušaju da izbegnete nečije društvo. Ukoliko osećate tenziju, večernje sate posvetite nekoj omiljenoj temi i relaksaciji.

Photobucket

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Prihvatite nečiji poziv ili strasni podsticaj koji u vama pokreće bliska osoba. Osećate da vas preplavljuje novi emotivni zanos i želja da više uživate u svom svetu intime. Važno je da ulepšate svoje raspoloženje, opustite se.

Photobucket

23.11 – 20.12. STRELAC

Umete dobro da se organizujete, svoje obaveze zavrsavate ažurno i bez velike priče. Dok vi delujete bezbrižno kroz dešavanja koja vas prate u privatnom životu, vaš partner pokušava da odgonetne zajedničke dileme. Neko kao da indirektno osuđuje vaš način ponašanja. Važno je da pravilno uskladite svoje želje i realne mogućnosti.

Photobucket

21.12 – 19.01. JARAC

Nestrpljivo očekujete dobar povod za izlazak ili neki susret sa jednom osobom, imate na umu više kombinacija. Osećate pojačanu strast i emotivni impuls.Nemojte dozvoliti da vas neko podstiče na destruktivno ponašanje.

Photobucket

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Ponekad je istina dobro skrivena između redova, obratite više pažnju na nečije ponašanje ili na poruke. Stišajte svoje strasti onda kada se situacija može da izmakne kontroli. Slobodno vreme posvetite nekom omiljenom hobiju, relaksirajte se.

Photobucket

19.02 – 20.03. RIBE

Neko će vas obradovati svojom pažnjom ili prikladnim poklonom. Prihvatite sve što vas asocira na uzbudljivu zabavu i na emotivno zbližavanje koje zaista odgovara vašim potrebama. Nalazite se u sjajnoj formi.

OSTAVI KOMENTAR