Start Horoskop Tvoje zvezde za vikend, 27. i 28. april 2013. godine

Tvoje zvezde za vikend, 27. i 28. april 2013. godine

SHARE

Glumica Džesika Alba u nedelju proslavlja svoj 32. rođendan!

Photobucket

21.03 – 20.04. OVAN

Ne volite da vas tretiraju kao podređenu osobu i da vam diktiraju pravila ponašanja. Želite da sačuvate pravo na svoje mišljenje i individualnost. Vaš partner čini stvari zbog kojih treba da se osećate vrlo polaskano ili zadovoljno. Odgovorite iskreno i na sličan način. Izbegavajte neke loše navike.

Photobucket

21.04 – 20.05. BIK

Neko vas iritira svojim ponašanjem. Izbegavajte sumnjivo društvo ili susret sa osobom koja se nalazi na nekom lošem glasu.

Photobucket

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Iznenađenja su moguća u različitim pravcima. Pojačana sujeta vas navodi na pogrešan zaključak. Razmislite zbog čega partner deluje emotivno hladno ili nezainteresovano. Uvek postoji dobro objašnjenje. Prijaće vam više sati zdravog sna

Photobucket

21.06 – 20.07. RAK

Okolina ima dovoljno sluha i podržava vaše ideje. U susretu sa voljenom osobom pokažite da imate dovoljno razumevanja. Neko zaslužuje beskrajnu ljubav, pažnju i toplinu mnogo više nego što pretpostavljate. Osmislite prijatnu zabavu.

Photobucket

21.07 – 21.08. LAV

Zabrinuti ste zbog nekih događaja koji uznemiravaju blisku osobu. Ulažete veliki napor da ispunite nečija očekivanja i možda vam nije lako, ali vredi da se potrudite. Prijaće vam kreativan odmor i relaksacija.

Photobucket

22.08 – 22.09. DEVICA

Ne dopada vam se saznanje da je nekom dozvoljeno ono što se Vama uskraćuje. Nepotrebno se opterećujete problemima koji vas udaljavaju od jedne drage osobe. Usmerite svoje misli u pozitivnom pravcu kako biste promenili boju u raspoloženju.

Photobucket

23.09 – 22.10. VAGA

Ne budite suviše strogi prema voljenoj osobi, ni sami ne pružate dovoljno. Okolnosti nisu idealne, ali mogu uskoro da se promene. Pokažite da imate i notu samokritičnosti. Nedostaju vam umerenost i strpljenje, opustite se.

Photobucket

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Očekuje vas rasprava sa jednom starijom osobom. Čini vam se da partner ima drugačija interesovanja i da ne obraća posebnu pažnju na vaše primedbe. Uzalud trošite reči objašnjavajući svoje namere.

Photobucket

23.11 – 20.12. STRELAC

Odlažete svoje obaveze zbog jedne osobe, ali usluga koju činite pokazaće se kao loše rešenje. Mimo svoje volje pristajete na neki kompromisno rešenje pred bliskom osobom. Vaš partner ima odlučujuću ulogu i završnu reč, što ne mora biti loše. Potrebno je da se rasteretite od suvišnih briga.

Photobucket

21.12 – 19.01. JARAC

Razgovor i susret sa jednom osobom podsetiće vas na lepša vremena ili na neke emotivne uspomene. Priuštite sebi više radosti i bolje uslove u kojima ćete se dobro osećati. Važno je da uskladite svoje misli i osećanja.

Photobucket

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Izbegavate novu raspravu i dokazivanje istine u susretu sa voljenom osobom. Nemojte se zaklanjati iza nekih lažnih obećanja, problemi se neće rešavati sami po sebi. Prijaće vam aktivan odmor.

Photobucket

19.02 – 20.03. RIBE

Izbegavajte sumnjive osobe situacije koje prevazilaze vaše iskustvo. Nema potrebe da rizikujete u bilo kom pogledu. Ukoliko vam smeta nečije prisustvo ili ponašanje, privatne probleme rešavajte trezveno i bez velike euforije. Važno je da uspostavite dobru kontrolu nad svojim emocijama i pravilnu meru u ponašanju.

OSTAVI KOMENTAR