Start Horoskop Tvoje zvezde za vikend, 26. i 27. oktobar 2013. godine

Tvoje zvezde za vikend, 26. i 27. oktobar 2013. godine

SHARE

NY: ZAC POSEN Spring 2014 Fashion Show

Svoj 29. rođendan u nedelju proslavlja Kelly Osbourne, poznata američka voditeljka, modna dizajnerka i pevačica!

Photobucket

21.03 – 20.04. OVAN

Svoj uspeh možete da afirmišete u različitim situacijama, a svoj šarm ili neodoljivost pred bliskom osobom. Neko vam upućuje ljubavnu poruku i direktno vam daje do znanja šta misli ili oseća. U večernjim satima prijaće vam izazak ili šetnja.

Photobucket

21.04 – 20.05. BIK

Osećate negativno raspoloženje u krugu prijatelja, sačuvajte prisebnost u susretu sa osobom koja podriva vaš status. Nemojte dozvoliti da vas neko emotivno zavarava. Potrebni su vam bolji kriterijumi prilikom izbora bliskog društva. Potrudite se da poboljšate svoju koncentraciju.

Photobucket

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Bolje je da zadržite ono što imate, nego da se osvrćete u pravcu osobe koja deluje intrigantno. Neko ne ispunjava vaše kriterijume. Obaratite pažnju na zdravstvenu preventivu i bolju negu.

Photobucket

21.06 – 20.07. RAK

Nesporazumi koji postoje u odnosu sa prijateljima, uglavnom se svode na problem u izboru ciljeva i prioriteta. U susretu sa voljenom osobom delujete previše izbirljivo ili ćudljivo, na kraju ne dobijate ono što priželjkujete. Analizirajte svoje propuste. Podstičite kod sebe vedar duh i pozitivno raspoloženje.

Photobucket

21.07 – 21.08. LAV

Obratite paznju na nove informacije i prihvatite nečiju ideju. Svoje pozitivne misli i osećanja usmeravate prema voljenoj osobi. Postoji jaka emotivna spona, koja vas vraća i vezuje za jednu dragu osobu. Zračite pozitivnom energijom i nalazite se u dobroj formi.

Photobucket

22.08 – 22.09. DEVICA

Ulažete ogromnu energiju u učenje, ali ne možete da ostvarite sve svoje ciljeve. Ipak, ostanite dosledni u svojim namerama i ispoštujete osnovna pravila. Obratite se bliskim prijateljima, važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Partner iskreno brine o vašem emotivnom raspoloženju i želi da vam ugodi. Nema razloga da suviše dramatično doživljavate svoje dileme.

Photobucket

23.09 – 22.10. VAGA

Ne treba da se opterećujete nečijim komentarima i propuštenom prilikom. Trenutni “gubitak” predstavlja dobar podsticaj da ostvarite svoje namere i da usvojite novu lekciju. Vaš partner tačno zna šta želi da ostvari. Bliska osoba ne dozvoljava da koristite nove izgovore za odlaganje zajedničkih planova. Opustite se u bliskom društvu.

Photobucket

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Nečije reči deluju suviše provokativno, ali na vama je da kontrolišete svoja osećanja. Važno je da se dinstancirajte u odnosu na različite situacije ili prijatelje koji imaju loš uticaj na vašu psihičku ravnotežu i koncentraciju. Uvek postoji i “ružniji deo stvarnosti”, nemojte očekivati da će se problemi rašavati sami po sebi. Pokrenite inicijativu. Položaj Meseca utiče na vašu psihičku osetljivost.

Photobucket

23.11 – 20.12. STRELAC

Neko kritikuje vaš način rada i pokušava da vas predstavi u negativnom svetlu. Pažljivije analizirajte svoje prijatelje i njihovu reakciju. Ponekad je teško utvrditi pravu istinu i nečije skrivene namere. Izbegavajte euforično raspoloženje u društvu voljene osobe, na takav način podstičete novu sumnju u svoje namere. Prijaće vam lakša dijeta i vitaminska ishrana.

Photobucket

21.12 – 19.01. JARAC

Potrebna vam je crta hrabrosti u susretu sa prijateljima. Iskreno izrazite svoja osećanja pred voljenom osobom, potrudite se da uskladite zajedničke želje i potrebe. Važno je da usmerite svoje misli u pozitivnom pravcu.

Photobucket

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Imate loš predosećaj u proceni novih događaja. Susret ili rasprava sa jednom osobom postaje neizbežna, kao povod za oštar poslovni dijalog. Ukoliko imate utisak da se neke stvari dešavaju mimo vašeg znanja ili da voljena osoba koristi lažne izgovore, ne budite brzopleti. Sačekajte da se stišaju negativne strasti. Sačuvajte prisebnost duha i samokontrolu.

Photobucket

19.02 – 20.03. RIBE

Nadahnuti ste kreativnim idejama. Ne želite da vam neko od prijatelja iznenada okrene ledja. Delujete raspoloženo za nove emotivne izazove, a voljena osoba sa neskrivenim oduševljenjem prihvata vaš podsticaj. Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

FOTO: SIPA

OSTAVI KOMENTAR