Start Horoskop Tvoje zvezde za vikend, 25. i 26. maj 2013. godine

Tvoje zvezde za vikend, 25. i 26. maj 2013. godine

SHARE

Lenny Kravitz Wows "Today" Show Crowd At Rockefeller Plaza

U nedelju 49. rođendan proslavlja poznati pevač Lenny Kravitz.

Photobucket

21.03 – 20.04. OVAN

Potrudite se da ulepšate nečije raspoloženje ili da obradujete svog partnera na neobičan način. Budite dovoljno maštoviti u idejama i odlučni svojim u namerama. Obratite pažnju na zdravlje.

Photobucket

21.04 – 20.05. BIK

Zanemarili ste nečija osećanja, glas savesti vas podseća na izvinjenje. Razmislite na koji način treba da se iskupite pred voljenom osobom za neke nehotične propuste koje ste učinili. Važno je da pravilno uskladite svoje misli i osećanja.

Photobucket

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Bez obzira na popularnost koju uživate kod suprotnog pola, izbegavajte avanturu ili koketiranje sa jednom izazovnom osobom. Pokajaćete se, ako precenite svoje mogućnosti ili neka ograničenja. Preterana doza hrabrosti može i da vam naškodi.

Photobucket

21.06 – 20.07. RAK

Važno je da pravilno i iskreno odgovorite na nečija pitanja. Očekuje vas sjajno raspoloženje u društvu voljene osobe. Uživajte u svemu onome što imate. Usmerite svoje misli u pozitivnom pravcu, opustite se.

Photobucket

21.07 – 21.08. LAV

Opterećeni ste različitim obavezama. Imate utisak da voljena osoba ne razume vaše namere. Svako od Vas je priča za sebe, ali sa tajanstvenim uvodom i neobičnim ponašanjem.

Photobucket

22.08 – 22.09. DEVICA

Nema razloga da se ponašate suviše strogo prema osobi koja ima dobre namere. Partner ne može da Vam dočara, sve ono što biste želeli da čujete ili vidite. Na žalost, ostajete uskraćeni za različite potrebe koje priželjkujete. Večernje sate planirajte da provedete u interesantnom društvu i u opuštenoj atmosferi.

Photobucket

23.09 – 22.10. VAGA

Ukoliko vam je teško da ostvarite svoje namere nemojte očekivati nemoguće rešenje, već zatražite nečije dodatno razumevanje. Nema razloga da prikrivate istinu o stvarima koje postaju očigledne. Potrebna vam je partnerova podrška u različitim situacijama. Nečija pitanja u vama sve češće podstiču emotivnu nelagodnost ili loš predosecaj. Izbegavajte neumerenost.

Photobucket

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Suviše brinete bez razloga, partner trenutno ne želi da vam poverava svoje misli ili neke planove. Budite dovoljno strpljivi i taktični, pre ili kasnije shvatićete na koji način možete da rešite problem koji imate. Prijaće vam više sati zdravog sna.

Photobucket

23.11 – 20.12. STRELAC

Partner insistira na nekim zajedničkim promenama, morate imati dovoljno razumevanja. Nepotrebno se opterećujete emotivnim sumnjama, jasno vam je da ne možete promeniti nečiju odluku. Prijaće vam šetnja i boravak u prirodi.

Photobucket

21.12 – 19.01. JARAC

Ukoliko previše verujete u nečiju priču, očekuje vas nova zamka. Sačuvajte dodatnu meru opreza u nepoznatim situacijama. Stalo vam je da rešite nesporazum koji imate u odnosu sa voljenom osobom, ali pribojavate se od novih komplikacija. Ne budite suviše strogi prema svom partneru. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju.

Photobucket

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Priželjkujete više interesantnih događaja u svom ljubavnom životu i vrlo smišljeno kreirate odredjene situacije u nečijem društvu. Imate dobre namre. Obratite pažnju na zdraviji način ishrane.

Photobucket

19.02 – 20.03. RIBE

Pridajete preveliko značenje nekim novim emotivnim događajima, ali stvari mogu da se posmatraju i na drugačiji način. Razgovarajte iskreno sa voljenom osobom. Sačuvajte prisebnost duha i optimističko raspoloženje.

FOTO: FAME

OSTAVI KOMENTAR