Start Horoskop Tvoje zvezde za vikend, 24. i 25. avgust 2013. godine

Tvoje zvezde za vikend, 24. i 25. avgust 2013. godine

SHARE

Rupert Grint At Sugar Factory's Meet And Greet

Svoj 25. rođendan danas proslavlja engleski glumac Rupert Grint!

Photobucket

21.03 – 20.04. OVAN

Delujete aktivno na različitim stranama i očekujete pozitivne rezultate. Ponekad precenjujete lične mogućnosti, ali okolina ima dovoljno razumevanja za vas. Ukoliko priželjkujete emotivni uzlet, učinite sve što je potrebno da privučete nečiju pažnju. Potrudite se da delujete šarmantno i zavodljivo u svakom pogledu. Važno je da pravilno usmeravate svoju kreativnu energiju.

Photobucket

21.04 – 20.05. BIK

Neko vas dovodi u stanje pojačanog stresa. Nema razloga da nečije izjave tumačite na dvosmisleni način. Nemojte rizikovati u stvarima koje mogu iznenada da se okrenu na vašu štetu. Ako osećate emotivnu dilemu ili sumnju, izbegavajte novu raspravu i pokažite odabrane manire u društvu bliske osobe. Prijaće vam vitaminska ishrana i veća količina tečnosti.

Photobucket

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Suviše očekujete od nečijih obećanja i zato pristajete na rizik. U susretu sa voljenom osobom ne možete da se dogovorite oko izbora zajedničkih prioriteta. Imate različita interesovanja. Budite pažljiviji u saobraćaju i izbegavajte stresne situacije.

Photobucket

21.06 – 20.07. RAK

Nemojte dozvoliti da vas zavara prvi utisak. Planirajte susret sa osobom koja vas inspiriše na dobro emotivno raspoloženje. Opustite se u bliskom društvu. Ulepšajte svoj izgled, kao podsticaj za dobro raspoloženje.

Photobucket

21.07 – 21.08. LAV

Nemojte dozvoliti da vas neko zavarava praznom pričom i velikim obećanjima. Nema razloga da se u nekim momentima ponašate suviše nadmeno i impulsivno pred voljenom osobom. Budite umereniji u svojim zahtevima koje postavljate. Slobodno vreme posvetite nekoj omiljenoj temi koja će vas oraspoložiti.

Photobucket

22.08 – 22.09. DEVICA

Svako ima pravo da pogreši u svojoj proceni ili ponašanju, stoga prihvatite nečije izvinjenje. Ako je reč o osobi sa kojom imate pozitivno iskustvo, pokažite dobru volju i spremnost na kompromis. Nema razloga da nečije ponašanje procenjujete kao odraz ravnodušnosti ili emotivno odbijanje. Pažljivije analizirajte blisku osobu i sve ono što ne razumete. Potrebni su vam odmor i relaksacija.

Photobucket

23.09 – 22.10. VAGA

Nema razloga da brinete zbog različitih komentara, jer uvek postoji neko ko ima drugačije ideje. Važno je da sačuvate lično dostojanstvo i ponos. Imate predosećaj da neko intenzivno misli na vas. Primećujete neobične emotivne signale ili neke skrivene poruke. Obratite pažnju na pravilniji način ishrane.

Photobucket

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Zadovoljstvo proističe iz vašeg porodičnog života ili iz susreta sa ljubavnim partnerom. Na vama je da napravite dobar izbor u svakom pogledu koji će vam prijati. Delujete pozivitno, sačuvajte samopouzdanje i dobar impuls.

Photobucket

23.11 – 20.12. STRELAC

Pokažite partneru lepši ili zanimljiviji deo stvarnosti, treba verovati u zajednički dogovor i podsticati plemenita osećanja. Nalazite se u sjajnoj formi i imate dovoljno snage.

Photobucket

21.12 – 19.01. JARAC

Izbegavajte nove konfilikte. Potrebno je da promenite svoju uobičajenu taktiku i da udovoljite voljenoj osobi. Mašta uvek pomera granice mogućnosti. Obratite pažnju na situacije koje deluju pozitivno na vaše raspoloženje.

Photobucket

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Ulažete veliki napor, ali ne dobijate željeni efekat i pozitivne rezultate. Neko privlači vašu pažnju, ali vi jos uvek niste sigurni u svoja osećanja. Emotivna nesigurnost proističe iz vašeg nedovoljnog poverenja. Prijaće vam neka od tehnika psihološkog opuštanja.

Photobucket

19.02 – 20.03. RIBE

U ljubavnom životu, napokon dobijate pozitivne signale. Proverite svoju sreću, budite dovoljno hrabri pred novim emotivnim izazovima. Uživajte u nekim lepim stvarima, opustite se.

FOTO: FAME

OSTAVI KOMENTAR