Start Horoskop Tvoje zvezde za vikend, 24-25. septembar 2011. godine

Tvoje zvezde za vikend, 24-25. septembar 2011. godine

SHARE

U nedelju svoj 43. rođendan proslavlja glumac Will Smith.

21.03 – 20.04. OVAN

Potrudite se da ispoštujete svoj deo obaveza i nemojte zanemariti nečiju kritizersku narav. Priželjkuje emotivno zbližavanje, ali postoje komplikacije koje Vas dodatno usporavaju. Važno je da imate dobru ideju i jaku volju kojom izražavate svoje dobre namere. Sugestija: Podstičite kod sebe vedar duh i dobro raspoloženje.

21.04 – 20.05. BIK

Interesuju Vas konkretni rezultati, a ne nečija priča ili velika obećanja bez pokrića. Budite uporni u svojim namerama. U susretu sa voljenom osobom uz svo uvažavanje razuma, treba da pratite i svoj »unutrašnji glas« ili impuls. Ljubav ume da prevazilazi sve okvire logičnog rasudjivanja. Sugestija: Opustite se od napornih situacija, prijaće Vam šetnja ili boravak u prirodi.

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Postoji osoba koja iskreno brine o Vašim emotivnim potrebama, planirajte susret ili romantičnu zabavu u dvoje. Prijaće Vam nečija bliskost i intimna atmosfera. Sugestija: Podstičite kod sebe pozitivno raspoloženje.

21.06 – 20.07. RAK

Potrebno je da se angažujete na različitim stranama i da dokažete svoje praktične sposobnosti na delu. Raduju Vas promene u privatnom životu, partner u Vama podstiče tople emocije koje Vam nedostaju. Emotivna bliskost je stanje koje Vam ponovo vraća u unutrašnju ravnotežu i skladnije odnose sa bližom okolinom. Sugestija: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

21.07 – 21.08. LAV

Neko osporava Vaše ideje, nemojte dozvoliti da se trenutna situacija loše odražava na Vašu koncentraciju. Ponekad suviše impulsivno izražavate svoje negodovanje pred voljenom osobom, nedostaju Vam taktičnost i strpljenje. Iskrenosti je poželjna, ali morate je pravilno dozirati. Sugestija: Važno je da sačuvate svoje pozitivno raspoloženje.

22.08 – 22.09. DEVICA

Delujete zabrinuto, jer okolina nema dovoljno sluha da prihvati Vaše ideje. U odnosu sa voljenom osobom izbegavajte novu raspravu. Preterujete u svojim zamerkama, nije sve onako kao što Vam se čini. Napravite emotivnu distancu. Sugestija: Prijaće Vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na svoje snove.

23.09 – 22.10. VAGA

Neko u Vama podstiče radoznalost duha i želju za novim saznanjem. Umete da osvojite nečije simpatije, nemojte dozvoliti da Vam nedostaje maštovitost ili inspiracija onda kada je to najpotrebnije. Partner Vas pažljivo posmatra. Sugestija: Učinite nešto u prilog lepšem izgledu, to će Vas ispuniti pozitivnim raspoloženjem.

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Nema potrebe da tražite novu olakšicu ili zaobilazno rešenje. Posao koji Vas zamara treba završiti u najkraćem roku. Uvek postoji dobro rešenje. Imate utisak, da partner po smišljenom scenariju prikriva istinu i to dodatno utiče na Vaše neraspoloženje. Ipak, svako zagovara stil koji najbolje poznaje. Usmerite svoju pažnju na neke prijatne događaje. Sugestija: Važno je da se opustite u prijatnom društvu.

23.11 – 20.12. STRELAC

Postoje stvari koje činite u tajnosti i to se loše odražava na Vašu koncentraciju. Delujete uznemireno, zatražite nečije razumevanje ili oproštaj i izbegavajte emotivno rivalstvo. Potrudite se što bolje da kontrolišite svoje impulse. Sugestija: Napravite kraći predah od obaveza, prijaće Vam relaksacija uz omiljeni hobi.

21.12 – 19.01. JARAC

Posvetite dovoljno pažnje jednoj bliskoj osobi. Nema razloga da trpite neki »emotivni poraz« i da se zavaravate lažnim nadama. Sve će biti lakše kada se suočite sa istinom. Sugestija: Izbegavajte situacije koje Vas psihički uznemiravaju.

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Podstičite kod sebe veću odgovornost. U porodičnom životu pokažite da imate dovoljno poverenja u nečije dobre namere. Svima je potrebna emotivna podrška i podsticaj. Ostanite u poznatom i bliskom okruženju. Sugestija: Obratite pažnju na pravilniji način ishrane.

19.02 – 20.03. RIBE

Zaključujete da okolina nema dovoljno razumevanja za Vaša osnovna interesovanja. Budite dovoljno strpljivi, nema razloga da rasuđujete na osnovu prvog utiska. Sačekajte da Vam neko zvanično saopšti svoju odluku o saradnji. Ne možete lako da dešifrujete nečiju poruku i emotivne namere. Iznenađenja su moguća u različitim pravcima. Ako nešto ne probate, nećete ni znati da li je dobro ili ne. Sugestija: Izbegavajte suviše stresne situacije, opustite se.

OSTAVI KOMENTAR