Start Horoskop Tvoje zvezde za vikend, 23. i 24. mart 2013. godine

Tvoje zvezde za vikend, 23. i 24. mart 2013. godine

SHARE

Svoj 40. rođendan 24. marta proslaviće glumac Jim Parsons, zvezda serije “The Big Bang Theory”!

Photobucket

21.03 – 20.04. OVAN

Nemojte davati ishitrena ili velika obećanja voljenoj osobi. Postoji mogućnost, da iznenada promenite svoje mišljenje. Važno je da ostvarite psihološku ravnotežu.

Photobucket

21.04 – 20.05. BIK

Izbegavajte novu raspravu u susretu sa voljenom osobom. Trenutnu poziciju ne možete da promenite u svoju korist. Prihvatite poziv za izlazak.

Photobucket

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Delujete nesigurno, potrebno V+Vam je nečije emotivno ohrabrenje. Slobodno izrazite svoje želje ili osećanja koja potiskujete. Važno je da pravilno usmeravate svoju energiju.

Photobucket

21.06 – 20.07. RAK

Budite dovoljno iskreni pred voljenom osobom. Ponekad ni velike reči nisu dovoljne, nemojte štedeti na svojim osećanjima i pokažite kako činite ono što obećavate. Obratite pažnju na pravilniju ishranu ili na zdraviji i uredniji način života.

Photobucket

21.07 – 21.08. LAV

Oslonite se na svoju pamet i sposobnosti. Budite pažljivi pred voljenom osobom. Svaki gest iskrene pažnje, deluje animirajuće i predstavlja uvod u zajednički užitak. Posvetite pažnju nekom omiljenom hobiju.

Photobucket

22.08 – 22.09. DEVICA

Važno je da vaše ideje i emotivna interesovanja nailaze na pozitivan odgovor. Na vama je da zavedete osobu koja vam se dopada. Potreban vam je recept za dobro raspoloženje.

Photobucket

23.09 – 22.10. VAGA

Zatražite nečije razumevanje i emotivnu podršku. Nema razloga da suviše maštate o stvarima koje su daleke i nedostižne. Prijaće vam neka dodatna aktivnost, smanjite napetost.

Photobucket

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Nemojte dozvoliti da u vama prevlada sujeta i poriv za pobedničkim trijumfom. Morate imati dovoljno strpljenja za svoju porodicu, kao i za različite probleme sa kojima se suočava voljena osoba. Možda neko od vas očekuje mnogo više nego što to pretpostavljate.

Photobucket

23.11 – 20.12. STRELAC

Nemojte precenjivati lične mogućnosti. Primećujete da vaše želje ili poruke ne dopiru do partnera. Ne volite da vas neko drži u svojoj senci ili u emotivnoj neizvesnosti. Izbegavajte konfliktne ili stresne situacije.

Photobucket

21.12 – 19.01. JARAC

U susretu sa voljenom osobom delujete sumnjičavo, ne želite unapred da dajete velika obećanja. Koristite svoju omiljenu taktiku. Potrudite se da poboljšate svoju kondiciju.

Photobucket

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Nemojte dozvoliti da vas isprovociraju nečiji postupci ili neistina. Morate imati više razumevanja za voljenu osobu. Postoje stvari koje se ne mogu lako objasniti, budite strpljiviji. Obratite pažnju na pravilniju ishranu, konzumirajte više vitamina i tečnosti.

Photobucket

19.02 – 20.03. RIBE

Nema potrebe da se suviše ističete u nepoznatom društvu, zanos ume lako da zavara. Posvetite svoju pažnju bliskoj osobi i zajedničkim temama. Prijaće vam neka društvena zabava, kao podsticaj za dobro raspoloženje i opuštanje.

FOTO: SIPA

OSTAVI KOMENTAR