Start Horoskop Tvoje zvezde za vikend, 22. i 23. oktobar 2011. godine

Tvoje zvezde za vikend, 22. i 23. oktobar 2011. godine

SHARE

U nedelju svoj 35. rođendan proslavlja glumac Ryan Reynolds.

21.03 – 20.04. OVAN

Poslovna situacija nije jednostavna kao što na prvi pogled izgleda, stoga nemojte dozvoliti da Vas neko »upotrebi« za svoje skrivene namere. Vama nedostaje nečija pažnja, a partner kao da nema dobru volju da ispuni sva Vaša očekivanja. Moguće je da ponovo preterujete u nekim svojim zahtevima. Sugestija: Nemojte dozvoliti da Vas neko psihološki uznemirava.

21.04 – 20.05. BIK

Uspeh je moguće ostvariti, ako računate na svoje bogato iskustvo ili na neke skrivene adute. Imate dobar predosećaj, odgovorite na nečiji poziv ili na ljubavnu poruku. Sugestija: Zračite pozitivnom energijom.

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Podstičite kod sebe kreativnu radoznalost i angažovanost u različitim pravcima. Važno je da plasirate svoje ideje na pravom mestu. Osećate novi uzlet i beskrajno zadovoljstvo u nekim situacijama. Posebno Vam prija kada sa nekim umete da podelite zajedničke trenutake radosti i sreće. Sugestija: Emotivna afirmacija u Vama pokreće novu energiju.

21.06 – 20.07. RAK

Zvanično priznanje imponuje Vašoj sujeti, ali Vas i dodatno obavezuje na kontinuirani napor i zalaganje. U odnosu sa voljenom osobom uporno pokušavate da ostvarite svoje namere. Smirite svoje uzavrele strasti kako biste reagovali na najbolji mogući način. Sugestija: Posvetite pažnju vedrim sadržajima, prijaće Vam relaksacija.

21.07 – 21.08. LAV

Delujete uznemireno, ne možete da se ustežete pred osobom koja ne mari mnogo za Vaša osećanja ili ne poštuje datu reč. Možda suviše subjektivno tumačite nove dogadjaje. Sugestija: Potrudite se da kontrolišete impulsivnu stranu svoje prirode.

22.08 – 22.09. DEVICA

Imate dobar predosećaj i vešto izbegavate nove intrigantne situacije. Ali u nastojanju da se problemi rešavaju na miran način, morate imati i nečiju podršku. U susretu sa voljenom osobom, pažljivije birajte reči kojima pokušavate da opravdate svoje ponašanje ili odluku. Postoji mogućnost da Vas neko ne razume pravilno. Sugestija: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

23.09 – 22.10. VAGA

Godi Vam saznanje da neko brine o tome šta radite i čime se bavite, što je dobar predznak da Vam se posvećuje velika pažnja.U odnosu prama partneru potisnite glas razuma i sledite svoja osećanja. Planirajte ljubavni susret ili omiljenu zabavu u društvu bliske osobe. Sugestija: Podstičite kod sebe vedar duh i pozitivno raspoloženje.

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Svi tekući problemi se rešavaju promišljeno i uz nečiju asistenciju. Priuštite sebi dobar provod u odabranom društvu. Prijaće Vam susret sa bliskom osobom i zajednički osvrt na neke srodne teme. Sugestija: Nalazite se u kreativnoj fazi i zračite pozitivnom energijom.

23.11 – 20.12. STRELAC

Potrebno je da pravilno organizujete na različitim stranama. Ako ste slobodni, uputite neku ljubavnu poruku ili »pozitivan signal« osobi koja Vam se dopada. Sugestija: Važno je da uskladite svoj razum i osećanja.

21.12 – 19.01. JARAC

Delujete uznemireno, jer imate utisak kako ne možete da predahnete od nekih događaja koji Vas prate. Partner od Vas očekuje dodatna objašnjenja u smislu »priznavanja istine«. Sugestija: Izbegavajte naporne situacije i budite pažljiviji u saobraćaju.

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Nema razloga da potiskujete svoje emotivne potrebe. Postoji osoba koja može da Vam ugodi, uživajte u nekim zajedničkim trenucima radosti i »ljubavnim čarima«. Sugestija: Obratite pažnju na pravilniji način ishrane.

19.02 – 20.03. RIBE

Sačuvajte prisebnost duha. Novi događaj ili emotivni nesporazum koji Vas zabrinjava, ne ostavlja bitne posledice na Vaš odnos sa voljenom osobom. Nema potrebe da se opterećujete nekim slutnjama. Sugestija: Podstičite kod sebe pozitivne misli, opustite se.

OSTAVI KOMENTAR