Start Horoskop Tvoje zvezde za vikend, 21. i 22. septembar 2013. godine

Tvoje zvezde za vikend, 21. i 22. septembar 2013. godine

SHARE

The 2013 Toronto Film Festival - 'Therese' Premiere

Svoj 26. rođendan u nedelju slavi britanski glumac Tom Felton, poznat po ulozi u filmovima iz “Harry Potter” serijala!

Photobucket

21.03 – 20.04. OVAN

Obratite pažnju na svoj stil izražavanja. Bez nečijeg prisustva osećate emotivnu prazninu ili žal. Teško vam je da izrazite svoja osećanja i namere pred bliskom osobom, nešto vas sputava. Pratite svoj unutrašnji glas i potrebe, opustite se.

Photobucket

21.04 – 20.05. BIK

Imate pozitivan uticaj na svoju okolinu. Raduju vas novi događaji i nečija iskrena namera da vam ugodi. Partner ume da vam prenese dobro raspoloženje i emotivnu inspiraciju, prihvatite sve ono što dobijate. Važno je da akumulirate pozitivnu energiju.

Photobucket

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Važno je da nove događaje prihvatite u optimističkom stilu, nema razloga da sumnjate u nečije namere. Potrudite se da obradujete voljenu osobu na originalan način, dobra volja čuda čini. Pratite svoju ideju vodilju koja donosi zajedničku radost. Uživajte u lepim stvarima, podstičite kod sebe pozitivno raspoloženje.

Photobucket

21.06 – 20.07. RAK

Neko vas navodi na pogrešan izbor. Nema potrebe da ulazite u raspravu sa osobom koja koristi drugačija merila vrednosti. Dostojanstveno prihvatite trenutnu poziciju. Pokažite dobru volju, ne možete očekivati da srećan epilog dolazi sam po sebi. Potrebno vam je nečije razumevanje i emotivna podrška. Izbegavajte stresne situacije i rivalske odnose.

Photobucket

21.07 – 21.08. LAV

Sumnjate u nečije namere i imate loš predosećaj u susretu sa određenim prijateljima. Nema potrebe da zaključujete na osnovu prvog utiska, sačekajte na prigodan trenutak. Imate dovoljno iskustva da se zaštitite od nekih loših uticaja. Postoji osoba koja u vama pokreće snažne emocije, usmerite svoje misli ka zajedničkim temama. Uživajte uz blisku osobu i u privilegijama koje imate.

Photobucket

22.08 – 22.09. DEVICA

Dovoljno ste vešti da ostvarite svoje interese na različitim stranama. Nemojte dozvoliti da vas neko nepotrebno usporava ili da remeti Vašu koncentraciju. Imate pozitivan uticaj na nečije raspoloženje. Pokažite da se zajednička sreća krije u iskrenoj razmeni osećanja. Osećaj pripadnosti i bliskosti donosi vrhunac sreće. Zračite pozitivnom energijom.

Photobucket

23.09 – 22.10. VAGA

Neko u vama podstiče kreativnu radoznalost i želju za novim saznanjem. Nema potrebe da odlažete neku zajedničku akciju. Emotivno zadovoljstvo proizilazi iz susreta sa dragom osobom. Delujete zanosno i uspevate da privučete nečiju pažnju, što će dodatno uticati na vaše samopouzdanje. Važno je da uskladite svoje misli i osećanja.

Photobucket

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Zadovoljstvo koje osećate u nečijoj blizini predstavlja dobar predznak. Sreća je dostižna, kada vas sa nekim povezuju topla osećanja i lepe misli koje razmenjujete. Podstičite kod sebe romantično raspoloženje i vedar duh.

Photobucket

23.11 – 20.12. STRELAC

Nema potrebe da optužujete druge za lošu procenu ili svoj neuspeh. Partner vešto prikriva deo istine, što dodatno utiče na vaše neraspoloženje. Ponekad nije lako dokazati istinu, čak i kada su sve prednosti na vašoj strani. Ali, nema razloga da odustajete. Prijaće vam neka od tehnika psihološkog opuštanja.

Photobucket

21.12 – 19.01. JARAC

Neko nema dovoljno razumevanja za vaše ideje. Otkrivate nove nesporazume u susretu sa prijateljima, nedostaje vam uzajamna podrška i razumevanje. Potrebno je vreme, da iskristališete svoja osećanja i da profiltirate misli. Nemojte donositi ishitrene odluke o nekom ko vam je drag, budite strpljiviji. Preterana zabrinutost se loše odražava na vašu koncentraciju.

Photobucket

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Nalazite se u kreativnoj fazi, ali neko nema dovoljno sluha da vam se pridruži. Izbegavajte novu ljubavnu raspravu, uzdržite se od glasnih komentara i kritizerskih tonova pred voljenom osobom. Budite popustljiviji više nego obično. Prijaće vam neke dodatne obaveze.

Photobucket

19.02 – 20.03. RIBE

Neko osporava vaš uspeh, tako da vas nepotrebno opterećuje novim test situacijama ili dodatnim uslovima. Nemojte dozvoliti da novi nesporazumi utiču na na kretivno raspoloženje. Planirajte susret sa osobom koja u vama pokreće emotivne talase, potreban vam je pozitivan impuls. Oslonite se na snagu svojih osećanja i na neke lepe misli. Važno je da sačuvate prisebnost duha i pozitivno raspoloženje.

FOTO: FAME

OSTAVI KOMENTAR