Start Horoskop Tvoje zvezde za vikend, 21. i 22. jul 2012. godine

Tvoje zvezde za vikend, 21. i 22. jul 2012. godine

SHARE

U nedelju svoj 20. rođendan slavi pevačica i glumica Selena Gomez.

Photobucket

21.03 – 20.04. OVAN

Jasno Vam je da ne možete dobiti sve što priželjkujete, ali Vi neprekidno smišljate novi način delovanja na blisku osobu i ne odustajete lako od svojih ideja. Prilično ste uporni. Sugestija: Planirajte izlazak, šetnju ili neku sportsku aktivnost.

Photobucket

21.04 – 20.05. BIK

Delujete vrlo zanosno i spremni ste da se prepustite nečijoj emotivnoj pažnji ili novom zadovoljstvu. Uživajte u svim lepim stvarima koje možete da priuštite sebi i dragim osobama. Sugestija: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

Photobucket

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Smetaju Vam nečiji komentari. U odnosu sa partnerom ne pristajete na nove uslove ili na neki vid emotivne ucene koji naslićujete. Pitanje je, da li imate mogućnost izbora i dobru zamenu kao privremenu odstupnicu. Sugestija: Prijaće Vam kreativna izolacija i sati odmora.

Photobucket

21.06 – 20.07. RAK

Stalo Vam je da obradujete svog partnera, ali za uzvrat očekujete mnogo više nego što se to naslućuje kroz Vaše ponašanje. Preterivanje može da prouzrokuje novi nesporazum. Sugestija: Planirajte izlazak ili omiljenu razonodu, kao podsticaj za dobro raspoloženje.

Photobucket

21.07 – 21.08. LAV

Kada se stvari otrgnu kontroli teško je dokazati dobre namere, posebno pred osobom koja nema dovoljno emotivnog poverenja ili sluha. Sugestija: Izbegavajte stresne situacije i osobe koje Vas iritiraju.

Photobucket

22.08 – 22.09. DEVICA

Imate potrebu da ubedite svog partnera u drugačije mišljenje, ali ne treba da se oslanjate samo na snagu razuma. U određenom momentu upotrebite snagu svojih osećanja. Sugestija: Obratite pažnju na pravilniji način ishrane, konzumirajte više tečnosti.

Photobucket

23.09 – 22.10. VAGA

Imate utisak da partner prećutkuje neke dogadjaje i na takav način dodatno utiče na Vašu emotivnu uznemirenost. Moguće je da su Vaše sumnje i opravdane. Sugestija: Obaratite pažnju na svoje snove, prijaće Vam više sati zdravog sna.

Photobucket

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Delujete veoma oprezno i ne želite da neko sumnja u Vaše namere. Međutim, uvek postoji nešto što može da se protumači na drugačiji način i kao da Vas odaje pred bliskom osobom. Sugestija: Potrudite se da bolje kontrolišete svoju impulsivnost.

Photobucket

23.11 – 20.12. STRELAC

Polako počinje da Vas iritira partnerovo ponašanje, posebno u onim situacijama koje po Vašem mišljenju izgledaju nevažno da biste im davali posebno značenje. Sugestija: Profiltrirajte svoje misli i osećanja, prijaće Vam relaksacija.

Photobucket

21.12 – 19.01. JARAC

Vašem zadovoljstvu nema kraja kada se uz Vas nalaze najdraže osobe. Partner ume da Vas iznenadi svojom emotivnom pažnjom i da dobro utiče na Vaše raspoloženje. Sugestija: Prijaće Vam aktivan odmor i dobra nega.

Photobucket

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Uspevate prilično dobro da se kontrolišete i ne odgovorate na emotivne provokacije koje nisu u skladu sa Vašim raspoloženjem ili ukusom. To je mudra odluka. Sugestija: Obratite pažnju na bolju zdravstvenu preventivu, izbegavajte neke loše navike.

Photobucket

19.02 – 20.03. RIBE

Ponekad Vam se čini da ne postoji dovoljno dobro rešenje za Vaše probleme, ali preterana doza teatralnosti sa Vaše strane možda najviše ima za cilj da provuče nečiju pažnju. Sugestija: Nemojte dozvoliti da neko remeti Vaše raspoloženje i koncentraciju.

OSTAVI KOMENTAR