Start Horoskop Tvoje zvezde za vikend 21 – 22. avgust, 2010. godine

Tvoje zvezde za vikend 21 – 22. avgust, 2010. godine

SHARE

Šta ti piše u zvezdama za danas?

01 OVAN
21.03 – 20.04.
Trenutno živite u oblacima i nadate se. Optimista ste u vezi sa događajima koji su pokrenuli nova zbivanja u vašem životu. I što se tiče partnera, više ste nego zadovoljni. Pošto želite da dođete do rezultata bez velike muke, skloni ste raznim mahinacijama. Budite oprezni, jer možete biti na gubitku.

02 BIK
21.04 – 20.05.
Ukoliko ste u nedefinisanim odnosima sa voljenom osobom, strpite se još nekoliko dana. Ne prenagljujte sa izlivima nežnosti, jer će ona od tolike plime emocija poželeti da pobegne. Zahvaljujući preduzimačkom duhu, nižete sve same poslovne uspehe. Bićete u situaciji da donosite brze i ispravne odluke. Ipak, poželjno je smanjiti tempo i biti oprezniji.

03 BLIZANCI
21.05 – 20.06.
Ako se pojavi zdravstveni problem ili zastoj u rešavanju važnih pitanja, neka vas to ne uznemiri i ne sputa u akcijama i planovima. Naoružajte se strpljenjem. Budite spremni na to da se mnoge stvari ne odvijaju onako kako smo zamislili. Jedan poslovni ugovor kasni sa realizacijom.

04 RAK
21.06 – 20.07.
Komunikativniji ste nego inače. Razloga za dobro raspoloženje imate više, a glavni je finansijske prirode. Svesni toga da do novca stižete mukotrpno, umete da ga cenite, ali i da trošite. Danas ćete biti u situaciji da se kolebate. Nije loše kad ga samo ima! Ljubav je stabilna.

05 LAV
21.07 – 21.08.
Pokušavate da se oporavite od stresnog i burnog perioda kroz koji ste prošli. Ljubav zahteva žrtve na koje niste spremni, a posao zasad ne donosi planirane rezultate. Morate biti maksimalno strpljivi i pokušati da na razumnu meru smanjite svoju narcisoidnost, sujetu i uopšte preokupiranost sobom. Budite tolerantniji i objektivniji.

06 DEVICA
22.08 – 22.09.
Za divno čudo, nije vam loše. Okrenuti ste emocijama, pa zaboravljate na nerešen poslovni problem. Skupite snagu i strpljenje za naredni period, kada treba napraviti veliko spremanje u svom životu. Mogući su zastoji i nerviranja praćena lošim zdravljem, ali ćete ih vi, kao po običaju, uspešno prebroditi.

07 VAGA
23.09 – 22.10.
Pošto ste jučerašnju energiju nesebično potrošili, ostaje vam da kunjate. Odmarajte se i spremajte za nove pobede. Mnoge Škorpije su zapostavile ljubav pred najezdom poslovnih i zdravstvenih obaveza. Ne bi bilo loše da pokušate da nadoknadite propušteno.

08 SKORPIJA
23.10 – 22.11.
Ukoliko ste tek danas odlučili da posetite lekara, možete napraviti kardinalnu grešku. Problem je evidentan, ali dijagnoza može biti pogrešna. Pod uslovom da situacija nije urgentna, sačekajte povoljnije vreme. To se odnosi ne samo na zdravlje već i na ostale segmente života, ljubav i posao u prvom redu.

09 STRELAC
23.11 – 20.12.
Dan je povoljan za duhovna istraživanja, ali ne i za praktične stvari. Tu ste na gubitku, skloni da se sa saradnicima prepucavate oko toga ko je u pravu. Zašto to činite kad se dobro zna da ste vi uvek u pravu. Bolje bi bilo da slobodno vreme provedete uz dobru knjigu.

10 JARAC
21.12 – 19.01.
Ukoliko vam pođe za rukom da ostvarite duševni mir, zahvalite bližnjima. Tipični pripadnici ovog znaka hronično su neraspoloženi, misle da im se na ljubav i pažnju ne uzvraća istom merom. Problemi su, naravno, subjektivne prirode. Kao da želite da ih preuveličavate.

11 VODOLIJA
20.01 – 18.02.
Glavna tema dana je ljubav, mada nećete dozvoliti da vas partner uguši posesivnošću. Pokušaćete da od njega dobijete samo onoliko koliko vam je potrebno da prevaziđete jučerašnje nezadovoljstvo. Izgleda da je osoba pored vas dobar psihoterapeut.

12 RIBE
19.02 – 20.03.
Povoljni planetarni uticaji doprinose dobrom raspoloženju. Bićete u situaciji da uspostavljate partnersko-poslovne kontakte, ali na diplomatski način. Ne preterujte sa zahtevima i sitničarenjem. Pošto niste idealni, ne zahtevajte to ni od drugih. Prijatna vest stiže sa zakašnjenjem.

OSTAVI KOMENTAR