Start Horoskop Tvoje zvezde za vikend, 20. i 21. jul 2013. godine

Tvoje zvezde za vikend, 20. i 21. jul 2013. godine

SHARE

gisele

Svoj 33. rođendan danas proslavlja brazilski supermodel Gisele Bundchen!

Photobucket

21.03 – 20.04. OVAN

Susret sa jednom osobom možda nije ispunio sva Vaša očekivanja, ali sačuvajte prisebnost duha. Za sada ne uspevate u potpunosti da ostvarite svoje emotivne namere. Stalo vam je da budete u nečijem društvu, ali čini vam se da sve češće nailazite na izvesne znake odbijanja.

Photobucket

21.04 – 20.05. BIK

Nemojte se zavaravati da je istina sve ono što čujete. Neko može da vas iznenadi na pomalo ružan način ili bez objašnjenja za svoje postupke. Delujete uznemireno. Bolje je da prihvatite partnerovu ideju, nego da provocirate novu ljubomornu scenu u pokušaju da dokažete ispravnost svojih stavova. Potrebno je da se rasteretite od suvišnih briga.

Photobucket

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Nalazite se u kreativnoj fazi i imate dovoljno energije. Obratite pažnju na osobu koja vas posmatra pomalo zaljubljenim pogledom i sa toplim osmehom na usnama. Bez obzira na dileme i razne okolnosti kroz koje prolazite, sačuvajte prave vrednosti. Priuštite sebi neku omiljenu zabavu.

Photobucket

21.06 – 20.07. RAK

Delujete opterećeno različitim obavezama. Razmislite na koji način treba da prevaziđete porodične nesporazume koji počinju da vas opterećuju. Raduje vas osmeh zadovoljstva koji vidite na partnerovom licu. Prijaće vam relaksacija ili boravak u prirodi.

Photobucket

21.07 – 21.08. LAV

Ukoliko vas iritira nečije ponašanje ili prisustvo, izbegavajte direktan susret sa tom osobom. Ne dobijate dovoljno emotivne pažnje koju očekujete, tako da osećate izvesnu nelagodnost ili sumnjičavost prema bliskoj osobi. Optimizam uvek pomaže. Izbegavajte takmičarske situacije ili rivalstvo.

Photobucket

22.08 – 22.09. DEVICA

Očekuju vas različiti problemi u komunikaciji. Neko se trudi da vas uveri u svoje dobre namere, ali vama je jasno da stvari izgledaju neuverljivo i drugačije od onoga što vam se predočava. Potrebno je da razumete nečiju emotivnu slabost ili nemogućnost da ispuni vaša očekivanja. Ne budite suviše strogi, postoji mogućnost da ne vidite kompletnu sliku svih dešavanja. Potrudite se da ulepšate svoje raspoloženje.

Photobucket

23.09 – 22.10. VAGA

Ukoliko vam je stalo da poboljšate svoj odnos sa prijateljima, prihvatite nečiji savet. Zadovoljstvo u ljubavnom odnosu može da vam dočara samo ona osoba koja dobro poznaje vaš ukus ili emotivne afinitete. Dobro se dobrim vraća, ako to pravilno prepoznajete. Važno je da zračite pozitivnom energijom.

Photobucket

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Bez obzira na svoje emotivno stanje, ne možete ignorisati nečije prisustvo. Obratite pažnju na ideju koju predlaže bliska osoba, situacija može biti mnogo bolja nego što ste mislili na početku. Prijaće Vam više sati zdravog sna.

Photobucket

23.11 – 20.12. STRELAC

Ne možete da ostanete ravnodušni u različitim situacijama pred bliskom osobom. Neko svojim ponašanjem podstiče vašu emotivnu patnju ili nezadovoljstvo koje osećate. Izbegavajte nepotrebna uzbuđenja, prijaće Vam odmor.

Photobucket

21.12 – 19.01. JARAC

Delujete nepoverljivo prema prijateljima, potrebne su vam nove informacije kako biste razjasnili zajedničke dileme. Nesporazum može da stvori dodatne probleme, pa budite oprezniji kome ili šta obećavate. Nema razloga da se olako poigravate sa nečijim osećanjima. Razmislite dobro, jer sve što činite ostavlja izvesni trag u zajedničkom životu. Makar taj trag bio neprimetan.

Photobucket

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Ukoliko ste nezadovoljni nečijim ponašanjem, razmislite na koji način treba da razgovarate sa tom osobom. Najlakše je krivicu pripisati drugima, ali na takav način ništa ne rešavate. Nema razloga da se previše protivite partnerovim željama, pre ili kasnije neko će popustiti. Pokažite više razumevanja, najviše zarad zajedničkog mira i uvažavanja. Važno je da pravilno kontrolišete svoju sujetu, ne budite brzopleti.

Photobucket

19.02 – 20.03. RIBE

Preterujete u svojim zahtevima i u potrebi da se uplićete u nečije planove. Budite uzdržani i na negativne komentare, nemojte odgovarati po sličnom principu. Poželjno je da podstičete pozitivnu atmosferu u svojoj okolini. Partner želi da vam izađe u susret ali moguće je da ima pogrešnu procenu, jer ne razume dobro sve vaše namere. Progovorite sa više emocija pred bliskom osobom.

OSTAVI KOMENTAR