Start Horoskop Tvoje zvezde za vikend, 2. i 3. novembar 2013. godine

Tvoje zvezde za vikend, 2. i 3. novembar 2013. godine

SHARE

KIIS FM's Wango Tango 2013

Svoj 18. rođendan u nedelju proslavlja Kendall Jenner, američka manekenka i rijaliti zvezda.

Photobucket

21.03 – 20.04. OVAN

Mudro zaobilazite određenu temu ili situaciju koja nije po nečijoj volji. Nemojte potcenjivati partnerove sposobnosti, nije uvek sve tako jednostavno. Poboljšajte svoju kondiciju.

Photobucket

21.04 – 20.05. BIK

Umesto da se nadmudrujete sa nesitomišljenicima, bolje je da povučete konkretnan potez. Voljena osoba analizira vaše ponašanje i pronalazi različite zamerke, ali vi nemate dovoljno strpljenja da saslušate kritiku. Prijaće vam relaksacija ili boravak u prirodi.

Photobucket

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Nema potrebe da potiskujete svoja osećanja ili namere. Partner dobro zna na koji način može da vas obraduje ili da vam ugodi. Podstičite kod sebe pozitivno raspoloženje.

Photobucket

21.06 – 20.07. RAK

Nalazite se u dobroj formi. Nema razloga da se ponašate skromno u nečijem društvu. Uvek postoji dobar način da obradujete ili usrećite voljenu osobu. Postupite onako kao što osećate. Važno je da ulepšate svoje raspoloženje, opustite se.

Photobucket

21.07 – 21.08. LAV

Neko u vama podstiče kreativnu energiju i dodatnu motivaciju. Ne možete da odolite pred novim emotivnim izazovima. Delujete šarmantno i privlačno na partnera ili umete vešto da zavedete osobu koja vam se dopada. Nalazite se u sjajnoj formi.

Photobucket

22.08 – 22.09. DEVICA

Nalazite se u trendu i ispred drugih. Imate dobar emotivni predosećaj, a ljubavna igra je najlepša kada u njoj učestvuje dvoje odabranih. Važno je da pravilno usmeravate svoju energiju.

Photobucket

23.09 – 22.10. VAGA

Postajte sumnjičavi dok analizirate partnerovo ponašanje, čini vam se da bliska osoba deluje zadovoljno bez dobrog povoda. Preuveličavate zajedničke situacije. Obratite pažnju na zdraviji način ishrane.

Photobucket

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Dobro ste raspoloženi i verujete da postoji neki zaobilazan način da efikasno ostvarite ono što drugi ne mogu. Samopouzdanje koje osećate deluje pozitivno i na vašu okolinu. Nema potrebe da iskušavate nečije strpljenje ili emotivnu naklonost. Nemojte smišljati nove ljubavne rebuse koji opterećuju voljenu osobu. Osetićete psihološko olakšanje tek nakon iskrenog razgovora sa bliskom osobom.

Photobucket

23.11 – 20.12. STRELAC

Delujete nestrpljivo, ali pojačana inicijativa sa vaše strane ne donosi pozitivne rezultate i nečiju naklonost. Važno je da učinite ono što osećate, to će vam doneti veliko olakšanje. Nema razloga da birate ulogu koja vam ne odgovara. Potrudite se da previlno usmeravate svoju energiju.

Photobucket

21.12 – 19.01. JARAC

Delujete duhovito i iskreno, tako da osvajate simpatije na različitim stranama. Stalo vam je da ostavite dobar utisak. Uz briljantnu inteligenciju, pokažite svojoj okolini da posedujete i druge osobine koje otkrivaju vašu emotivnu stranu ličnosti. Planiraje neku interesantnu ili romantičnu zabavu u dvoje. Prijaće vam relaksacija ili neka sportska aktivnost.

Photobucket

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Pogađa vas nečije ponašanje ili nepravda. Međutim, važno je da se stvari završavaju na dobar način. Dovoljno ste umešni da prevaziđete nesporazume. Ponekad treba isključiti razum, jer postoje stvari ili događaji koje ne možete objašnjavati samo na osnovu logičnih pravila. Neka vaša osećanja progovore. Nemojte sputavati svoja osećanja ili emotivne želje, opustite se.

Photobucket

19.02 – 20.03. RIBE

Suviše vas pogađa nečije ponašanje ili iznenadna odluka. Trudite se da sačuvate prisebnosti duha i da potisnete svoje emotivno neraspoloženje. Večernje sate posvetite nekom omiljenom hobiju ili relaksaciji.

FOTO: SIPA

OSTAVI KOMENTAR