Start Horoskop Tvoje zvezde za vikend, 2. i 3. mart 2013. godine

Tvoje zvezde za vikend, 2. i 3. mart 2013. godine

SHARE

Srećan rođendan želimo pevaču grupe “Coldplay” Chrisu Martinu, koji danas puni 46 godina!

Šta ti piše u zvezdama za danas?

Photobucket

21.03 – 20.04. OVAN

U susretu sa bliskom osobom prikrivanjem istine oko nekih delikatnih situacija, samo odlažete rešavanje zajedničkih problema. Najbolje je da postupite po svojoj savesti. Slobodno vreme posvetite rekreaciji, opustite se.

Photobucket

21.04 – 20.05. BIK

Usmerite svoje misli u pozitivnom pravcu. Postoji osoba koja vam poklanja iskrena osećanja i emotivnu pažnju, uživajte u zajedničkoj sreći koju možete da osetite. Delujete napeto, potrebna vam je relaksacija.

Photobucket

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Uporno pokušavate da izbegnete neki vid emotivne odgovornosti pred bliskom osobom. Ipak, ne možete poricati istinu u situacijama koje postaju očigledne. Ponekad je stvarnost drugačija od onoga što vam se čini. Potrebno je da poboljšate svoju kondiciju.

Photobucket

21.06 – 20.07. RAK

Osećate emotivnu nesigurnost, ali upornim prikrivanjem istine ostavljate pogrešan utisak na blisku osobu. Morate imati više hrabrosti u ličnom suočavanju. Trenutni položaj Meseca utiče na Vašu hipersenzitivnost.

Photobucket

21.07 – 21.08. LAV

U susretu sa voljenom osobom ne postižete uvek u potpunosti željeni efekat. Dešava se da češće uzaludno glumite nezainteresovanost za određene događaje. Potrudite se da ostvarite bolju psihološku ravnotežu.

Photobucket

22.08 – 22.09. DEVICA

U odnosu sa voljenom osobom, čini vam se da ste na sebe preuzeli previše odgovornosti za zajedničke planove. Potrebno je da napravite odstupnicu. Sačuvajte samopouzdanje i dobro raspoloženje.

Photobucket

23.09 – 22.10. VAGA

Nema razloga da verujete u neki spontani rasplet događaja ili ljubavnu sreću koja dolazi iznenada. Ne zaboravite da ponekad, prvi utisak ume lako da zavara. Prijaće vam neka omiljena zabava i relaksacija.

Photobucket

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Potrebno je da bolje uskladite svoje misli i osećanja, kako biste sačuvali lično dostojanstvo pred osobom koja dobro poznaje vašu ćud i slabosti. Ponekad je nemoguće sakriti unutrašnji nemir. Primenite neku od tehnika opuštanja i relaksacije, prijaće vam.

Photobucket

23.11 – 20.12. STRELAC

Zadržite određenu meru opreza i mudrosti, nema razloga da iskušavate nečiju emotivnu naklonost. Potrebna vam je veća diskrecija u nekim intrigantnim situacijama. Izbegavajte naporne ili konfliktne situacije.

Photobucket

21.12 – 19.01. JARAC

Vama nedostaje strpljenje, a vašem partneru emotivna hrabrost ili impuls da se suoči sa zajedničkim problemima. Usmerite svoju pažnju više na sličnosti koje vas povezuju. Obratite pažnju na pravilniji način ishrane i na zdravstvenu preventivu.

Photobucket

<20.01 – 18.02. VODOLIJA>

Pažljivije analizirajte ponašanje bliske osobe, važno je da redovno osluškujete nečije želje ili emotivne poruke. Moguće je da imate pogrešne pretpostavke. Izbegavajte neke ishitrene odluke, budite umereniji u reakcijama i ponašanju.

Photobucket

19.02 – 20.03. RIBE

U ljubavnom susretu je moguće mnogo toga dobrog učiniti. Nemojte dozvoliti da vašem partneru nedostaje inspiracija, kao zajednička vodilja i emotivni podsticaj. Važno je da pravilno usmeravate svoju kreativnu energiju.

FOTO: SIPA

OSTAVI KOMENTAR