Start Horoskop Tvoje zvezde za vikend, 2. i 3. februar 2013. godine

Tvoje zvezde za vikend, 2. i 3. februar 2013. godine

SHARE

Srećan rođendan želimo kolumbijskoj pevačici Shakiri, koja će danas napuniti 36. godina.

Photobucket

21.03 – 20.04. OVAN

U ljubavnom odnosu umete da zadovoljite svoja očekivanja i potrebe. Svojom pojavom, načinom razmišljanja i ponašanja ostavljate veliki utisak na okolinu. Potrudite se da pravilno usmeravate svoju kreativnu energiju i volju.

Photobucket

21.04 – 20.05. BIK

Prolazite kroz neku osetljiviju fazu emotivnog preispitivanja. Da bi nešto zaista zaživelo u stvarnosti na dobar način, morate imati dovoljno vere i samopouzdanja pred bližom okolinom. Potrudite se da uskladite svoje misli i osećanja.

Photobucket

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Vaši emotivni utisci i raspoloženje se menjaju u zavisnosti od društva u kome se nalazite. Želeli biste da produžite samo one prijatne momente koji imaju neku posebnu čar. Obratite pažnju na uredniji način života, potrebno vam je više sna.

Photobucket

21.06 – 20.07. RAK

Nečije prisustvo i odredjeni događaji daju novi smisao u vašoj emotivnoj orijentaciji. Potrebna vam je nečija iskrena podrška, zatražite je od prave osobe. Usmerite svoju pažnju prema vedrim sadržajima i ulepšajte svoje raspoloženje.

Photobucket

21.07 – 21.08. LAV

Raduju vas neki novi susreti, posebno kada se nalazite u dobroj prilici da demonstrirate svoj šarm ili zavodničke sposobnosti. Osećate novi emotivni uzlet. Nalazite se u sjajnoj formi.

Photobucket

22.08 – 22.09. DEVICA

Osećate potrebu da vas neko emotivno podrži i da se zatim povučete i svoj svet intime. Prijaće vam emotivni kontakt ili bliskost uz dragu osobu. Važno je da obnovite i akumulirate pozitivnu energiju.

Photobucket

23.09 – 22.10. VAGA

Privlače vas novi emotivni kontakti i mogućnost da ostvarite neko zanimljivo iskustvo koje će vas posebno oraspoložiti. Novi izazov za vas ima i veliku draž. Prijaće vam boravak u prirodi i neki vid relaksacije.

Photobucket

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Ne skrivate svoje namere i ljubavna očekivanja, ali ne zavisi sve od vaše volje. Postoji i duži ili teži put, koji vodi do ljubavnog zadovoljstva. Nemojte odustajati. Poboljšajte svoju koncentraciju i održavajte dobru formu.

Photobucket

23.11 – 20.12. STRELAC

Osećate pojačani unutrašnji nemir i najčešće reagujete na osnovu prvog emotivnog impulsa. Vaš utisak, raspoloženje ili odluka ne predstavlja dugoročno rešenje. Potrebna vam je umerenost u razmišljanju i ponašanju.

Photobucket

21.12 – 19.01. JARAC

Emotivni sklad u odnosu sa voljenom osobom podstiče u vama novu energiju, sve je lepše kada razmenjujete svoje misli i osećanja. Opustite se na način koji će vas ispuniti novim zadovoljstvom.

Photobucket

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Emotivna radost koju osećate najavljuje nove događaje ili neke lepše mogućnosti u odnosu sa osobom koja privlači vašu pažnju. Planirajte novi ljubavni susret. Prijaće vam vitaminska ishrana i veća količina tečnosti.

Photobucket

19.02 – 20.03. RIBE

Pokušavate na bolji način da razumete svog partnera, ali bez iskrenog dijaloga ne možete dobiti pravi odgovor. Sve se rešava u iskrenom razgovoru kroz odnos poveravanja. Nema potrebe da se opterećujete dodatnim obavezama i brigama.

FOTO: FAME

OSTAVI KOMENTAR