Start Horoskop Tvoje zvezde za vikend, 19. i 20. oktobar 2013. godine

Tvoje zvezde za vikend, 19. i 20. oktobar 2013. godine

SHARE

2013 Spike TV Guys Choice in LA

Svoj 41. rođendan u nedelju proslavlja Calvin Cordozar Broadus Jr, poznatiji kao Snoop Dogg!

Photobucket

21.03 – 20.04. OVAN

Izbegavajte preterano eksponiranje u društvu prijatelja i nemojte pričati o stvarima koje predstavljaju potencijalnu opasnost za vaše interese. Uostalom, uvek postoji faktor promene i iznenađenja. Nema potrebe da naivno podcenjujete partnerove mogućnosti ili da se suviše zanosite za subjektivnim procenama. Lakomislenost je posledica površnog rasuđivanja. Obratite pažnju na svoje zdravstveno stanje, opustite se na odgovarajući način.

Photobucket

21.04 – 20.05. BIK

Iskustvo vas opominje da ne treba verovati osobi koja ima neobičnu reputaciju ili za koju vaši prijatelji govore u nekom negativnom kontekstu. Imate utisak kako vam ljubav i lično zadovoljstvo nepobitno izmiču. Dobro razmislite i nemojte prihvatiti pasivnu ulogu pred voljenom osobom. Prijaće vam relaksacija.

Photobucket

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Uporno pokušavate da impresionirate svoju okolinu ili jednu uticajnu osobu koju ste nedavno upoznali. Ipak, sve što činite više podseća na preuveličavanje ili na preterano eksponiranje. Umesto da intenzivno razmišljate o nečijim manama, bolje je da ozbiljnije analizirate svoje ponašanje i propuste koje činite. Nedostaje vam samokritika. Važno je da imate jaku motivaciju i dobru volju.

Photobucket

21.06 – 20.07. RAK

Umete da nametnete svoje mišljenje i dobijate pohvale sa različitih strana. Osećate se kao da vam neko uskraćuje mogućnost novog izbora ili emotivnog zadovoljstva. Smeta vam i saznanje da partner deluje odsutno ili nezainteresovano za vaše ideje. U iskrenom razgovoru uvek možete da olakšate svoju savest.

Photobucket

21.07 – 21.08. LAV

Ne možete da se oslobodite emotivnog utiska o jednoj osobi. Često razmišljate o stvarima koje su vam nedostupne iz sadašnje perspektive. Opustite se, prijaće vam relaksacija.

Photobucket

22.08 – 22.09. DEVICA

Nema razloga da prikrivate deo priče koji pobuđuje novu sumnju ili osećaje nesigurnosti kod voljene osobe. Suočavanje sa istinom predstavlja i veliko psihološko olakšanje. Prijaće vam kreativan odmor i više sati zadravog sna.

Photobucket

23.09 – 22.10. VAGA

Ukoliko vas privlače neke tajanstvene ili neobične situacije, morate da prihvatite i određeni stepen rizika. Iznenadni susret sa jednom osobom za vas predstavlja emotivni vrhunac, ali na žalost to oduševljenje brže prolazi nego što biste to želeli. Ponekad je poželjna i ona utešna varijanta. Važno je da sačuvate prisebnost duha i samokontrolu.

Photobucket

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Ne uspevate najbolje da uspostavite dobar odnos u komunikaciji sa prijateljima. Ne budite previše razmetljivi, već na vreme zatražite nečiju podršku. Voljena osoba ignoriše vaše ideje i pokušava da vas navede na svoje planove. Čini vam se da ne možete da se dogovorite o osnovnim stvarima. To je prolazna faza. Prijaće vam vitaminska ishrana i veća količina tečnosti.

Photobucket

23.11 – 20.12. STRELAC

Položaj Meseca dodatno utiče na vašu emotivnu uznemirenost ili na loše procene, a partner ne želi da popusti pred vašim molbama. Smislite neko alternativno rešenje. Nema razloga da se previše uzbuđujete oko nekih prolaznih događaja i sitnica.

Photobucket

21.12 – 19.01. JARAC

Pokušavate da se distancirate prema osobi koja ponavlja pogrešnu priču. Budite dovoljno maštoviti, planirajte neku novu ili uzbudljivu zabavu u dvoje. Učinite više nego obično, kako biste ostavili poseban utisak i osvojili osobu do koje vam je stalo.

Photobucket

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Ne možete zavaravati blisku osobu o nekim stvarima, koje deluju kao poznata priča. Potrudite se da sa više emocija privučete nečiju pažnju. Prijaće vam šetnja ili neka sportska aktivnost.

Photobucket

19.02 – 20.03. RIBE

I dalje ste u prilici da se družite sa Škorpijama. Planetarni uticaji nagoveštavaju da to traje duže vreme. Ona – teška i posesivna, vi – mutni, pa ko duže izdrži. Nemojte dozvoliti svom partneru preteranu dozu samovolje ili da zanemari neki zajednički dogovor koji imate. Potrebno je da se dovoljno glasno čuje i vaša reč. Izbegavajte situacije koje vas previše iscrpljuju.

FOTO: FAME

OSTAVI KOMENTAR