Start Horoskop Tvoje zvezde za vikend, 18. i 19. februar 2012. godine

Tvoje zvezde za vikend, 18. i 19. februar 2012. godine

SHARE

Svoj 19. rođendan u nedelju proslavlja pevačica i glumica Victoria Justice.

21.03 – 20.04. OVAN

Potrebno je da se pridržavate nekih proverenih standarda koji Vam prijaju. Posvetite pažnju osobi koja odgovara Vašem emotivnom raspoloženju i senzibilitetu. Sugestija: Važno je da ulepšate svoje raspoloženje.

21.04 – 20.05. BIK

Ne želite emotivnu utehu, ali nečije ponašanje Vas sve više podseća na neku dobru i unapred »izrežiranu predstavu« u kojoj Vam se dodeljuje »sporedna uloga«. Promenite tu poziciju. Sugestija: Prijaće Vam psiho-fizička relaksacija i aktivan odmor.

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Izbegavajte situacije koje prevazilaze Vaše znanje ili praktično iskustvo. Sa izvesnom rezervom prihvatite nečija lako izgovorena obećanja ili laskave komplimente koje dobijate. Pažljivije analizirajte nove događaje u privatnom životu sa različitih aspekata važnosti. Sugestija: Prijaće Vam zdraviji režim ishrane, unosite više vitamina.

21.06 – 20.07. RAK

Ne možete meriti nečije zasluge samo na osnovu ličnih kriterijuma koje imate. Obavezno obratite pažnju na razne komentare i »sitnice« koje upotpunjuju utisak o jednoj dragoj osobi. Sugestija: Važno je da pravilno uskladite svoje želje i mogućnosti.

21.07 – 21.08. LAV

Nemojte dozvoliti da se o Vama šire neki »loši glasovi« i da Vas neko sputava. Delujete pomalo uznemireno zbog novih događaja u privatnom životu. Bolje je da stišavate svoje uzavrele strasti, nego da se uplićete u novu raspravu sa voljenom osobom. Sugestija: Izbegavajte dodatni napor i neke stresne situacije.

22.08 – 22.09. DEVICA

Svako od Vas ima svoj stil izražavanja ili način interpretacije događaja. Prema voljenoj osobi budite dovoljno iskreni i pažljivi, uvek kada se nalazite u nekoj većoj dilemi postupite po svojoj savesti. Na kraju, dobro se dobrim vraća. Sugestija: Osetićete psihološko olakšanje nakon iskrenog razgovora.

23.09 – 22.10. VAGA

Važno je da odredite što jasniju granicu, izmedju pristojnog ponašanja pred bliskom osobom i svojih pomalo avanturističkih pobuda koje povremeno osećate. Sugestija: Izbegavajte ishitrene reakcije i brzopletost.

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Delujete zabrinuto zbog novih događaja. Emotivne situacije iznenada postaju vrlo komplikovane, kada se posmatraju ili tumače iz nečije perspektive. Sugestija: Prijaće Vam izlazak ili boravak u prirodi.

23.11 – 20.12. STRELAC

Nema razloga da se zanosite velikim emotivnim očekivanjima. Nemojte ucenjivati svog partnera, ako događaji ne idu u željenom pravcu. Pokažite da imate više razumevanja i tolerancije. Sugestija: Važno je da pravilno usmeravate svoju kreativnu energiju.

21.12 – 19.01. JARAC

Potrebna Vam je veća doza odlučnosti i emotivnog samopouzdanja u susretima. Nema razloga da se opterećujete pogrešnim slutanjama i da sumnjate u nečija obećanja. Sugestija: Prijaće Vam neka dodatna aktivnost.

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Ukoliko Vam je stalo do dobre zabave, budite dovoljno maštoviti i pokrenite inicijativu u društvu bliske osobe. Zajedno osmislite neke vrlo romantične trenutke. Sugestija: Prijaće Vam zabavni sadržaji, kao recept za dobro raspoloženje.

19.02 – 20.03. RIBE

Situacije kojima pridajete posebnu pažnju, ne prolaze na isti način ili dovoljno zapaženo kod voljene osobe. Različito doživljavate i vrednujete nove događaje. Svako vidi ono što mu se najviše dopada. Sugestija: Važno je da akumulirate pozitivnu energiju, posvetite pažnju duhovnim sadržajima.

OSTAVI KOMENTAR