Start Horoskop Tvoje zvezde za vikend, 18. i 19. avgust 2012. godine

Tvoje zvezde za vikend, 18. i 19. avgust 2012. godine

SHARE

U subotu svoj 24. rođendan proslavlja G-Dragon, član benda Big Bang

Photobucket

21.03 – 20.04. OVAN

Imate dobar predosećaj, delujete neodoljivo na svog partnera i umete da zablistate u punom sjaju pred osobom koja Vam se dopada. Sugestija: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

Photobucket

21.04 – 20.05. BIK

Ako želite da sve funkcioniše na besprekoran način u ljubavnom odnosu, morate imati dobru volju i određene manire kao svoj »zaštitni znak«. Sugestija: Važno je da osećate emotivnu inspiraciju, kao podsticaj za dobro raspoloženje.

Photobucket

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Prati Vas nova emotivna dilema. Partner iznenada deluje zadovoljno i inspirativno, a na Vama je da odgonetnete pravi razlog. Sugestija: Obratite pažnju na zdraviji način ishrane.

Photobucket

21.06 – 20.07. RAK

Ponekad postavljajte stroge uslove ili pogrešna pitanja. Partner ne želi da Vas povredi, samo traži dobar način da se zaštiti. Sugestija: Važno je da akumulirate pozitivnu energiju.

Photobucket

21.07 – 21.08. LAV

U susretu sa voljenom osobom sve izgleda skoro idealno, stoga ne treba da kvarite utisak o zajedničkoj sreći koja Vas prati. Sugestija: Važno je da poboljšate svoju psiho-fizičku formu.

Photobucket

22.08 – 22.09. DEVICA

Dobro procenite svoje mogućnosti. Ne dopada Vam se taktika koju koristi voljena osoba, pokušavate da prevaziđete novu raspravu. Sugestija: Potrebno je da poboljšate svoju koncentraciju i da akumulirate pozitivnu energiju.

Photobucket

23.09 – 22.10. VAGA

Zadovoljstvo u susretu sa dragom osobom deluje podsticajno na Vaše raspoloženje. Uživajte u stvarima koje Vas emotivno zbližavaju. Sugestija: Prijaće Vam izlazak i šetnja, opustite se.

Photobucket

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Ne treba da se opterećujete emotivnim dilemama, ponekad ne možete dobiti odgovore na sva pitanja koja imate. Sugestija: Podstičite kod sebe dobro raspoloženje, vedar duh deluje lekovito.

Photobucket

23.11 – 20.12. STRELAC

Izazovna emotivna avantura može da Vas dovede u neprijatnu situaciju. Bolje je da se opredelite za poznato društvo. Sugestija: Prijaće Vam psihološko opuštanje uz rekreaciju ili hobi.

Photobucket

21.12 – 19.01. JARAC

Ponekad i mali uspeh predstavlja značajan pomak. Delujete suviše uznemireno, ali ne možete nekom da namećete svoju volju. Partner ima pravo na slobodan izbor. Sugestija: Prijaće Vam dijetalna ishrana.

Photobucket

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Latentna nesigurnost koju osećate proizilazi iz emotivne slabosti ili nesposobnosti, da se odlučno suprotstavite jednoj bliskoj osobi. Sugestija: Izbegavajte situacije u kojima osećate psihološki pritisak.

Photobucket

19.02 – 20.03. RIBE

Nedostaje Vam emotivna inspiracija, ali ne želite da se poverite osobi koja Vam postavlja suviše direktna pitanja. Sugestija: Prijaće Vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na svoje snove.

OSTAVI KOMENTAR