Start Horoskop Tvoje zvezde za vikend, 17 i 18. avgust 2013. godine

Tvoje zvezde za vikend, 17 i 18. avgust 2013. godine

SHARE

Exclusive... Shenae Grimes Steals A Kiss At Express Grand Opening

Svoj 31. rođendan danas proslavlja Mark Salling, zvezda serije “Glee”!

Photobucket

21.03 – 20.04. OVAN

Izazovna emotivna avantura može da vas dovede u neprijatnu situaciju. Bolje je da se opredelite za poznato društvo. Prijaće vam psihološko opuštanje uz rekreaciju ili hobi.

Photobucket

21.04 – 20.05. BIK

Previše očekujete od okoline, budite realni i umanjite svoje početne kriterijume. Ponekad i mali uspeh predstavlja značajan pomak. Delujete suviše uznemireno, ali ne možete nekom da namećete svoju volju. Partner ima pravo na slobodan izbor. Prijaće vam dijetalna ishrana.

Photobucket

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Delujete oprezno i ne verujte u sve što vidite ili čujete. Nesigurnost koju osećate proizilazi iz emotivne slabosti ili nesposobnosti, da se odlučno suprotstavite jednoj bliskoj osobi. Izbegavajte situacije u kojima osećate psihološki pritisak.

Photobucket

21.06 – 20.07. RAK

Nedostaje vam emotivna inspiracija, ali ne želite da se poverite osobi koja vam postavlja suviše direktna pitanja. Prijaće vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na svoje snove.

Photobucket

21.07 – 21.08. LAV

Neko u vama podstiče kreativnu energiju i motivaciju. Vaša okolina ima pozitivnu ulogu u različitim situacijama. Imate dobar predosećaj, delujete neodoljivo na svog partnera i umete da zablistate u punom sjaju pred osobom koja vam se dopada. Nalazite se u sjajnoj formi.

Photobucket

22.08 – 22.09. DEVICA

Ako želite da sve funkcioniše na besprekoran način u ljubavnom odnosu, morate imati dobru volju i određene manire kao svoj zaštitni znak. Važno je da osećate emotivnu inspiraciju, kao podsticaj za dobro raspoloženje.

Photobucket

23.09 – 22.10. VAGA

Suviše lično doživljavate različite situacije i zbog toga pravite pogrešne procene. Prati vas nova emotivna dilema. Partner iznenada deluje zadovoljno i inspirativno, a na vama je da odgonetnete pravi razlog. Obratite pažnju na zdraviji način ishrane.

Photobucket

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Ponekad postavljajte stroge uslove ili pogrešna pitanja. Partner ne želi da vas povredi, samo traži dobar način da se zaštiti. Važno je da akumulirate pozitivnu energiju.

Photobucket

23.11 – 20.12. STRELAC

Stvari koje nekom izgledaju nemoguće za vas postaju moguće, ali o tome ne treba glasno pričati. Ponekad je nužno upotrebiti neku tajnu formulu, koja donosi veliki uspeh i lično zadovoljstvo. U susretu sa voljenom osobom sve izgleda skoro idealno, stoga ne treba da kvarite utisak o zajedničkoj sreći koja vas prati.

Photobucket

21.12 – 19.01. JARAC

Stalo vam je da zavedete red, međutim ne postižete pravi efekat. Dobro procenite svoje mogućnosti. Ne dopada vam se taktika koju koristi voljena osoba, pokušavate da prevaziđete novu raspravu. Potrebno je da poboljšate svoju koncentraciju.

Photobucket

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Zadovoljstvo u susretu sa dragom osobom deluje podsticajno na vaše raspoloženje. Uživajte u stvarima koje vas emotivno zbližavaju. Prijaće vam izazak i šetnja, opustite se.

Photobucket

19.02 – 20.03. RIBE

U finansijskom smislu, izbegavajte veliki rizik. Ne treba da se opterećujete emotivnim dilemama, ponekad ne možete dobiti odgovore na sva pitanja koja imate. Podstičite kod sebe dobro raspoloženje, vedar duh deluje lekovito.

FOTO: FAME

OSTAVI KOMENTAR