Start Horoskop Tvoje zvezde za vikend, 16. i 17. novembar 2013. godine

Tvoje zvezde za vikend, 16. i 17. novembar 2013. godine

SHARE

The Wanted Performs At Chester Racecourse

Svoj 25. rođendan danas proslavlja Siva Kaneswaran, pevač grupe The Wanted!

Photobucket

21.03 – 20.04. OVAN

Ukoliko vam je stalo da ostvarite zapažene rezultate prihvatite nečiji savet. Previše pričate o stvarima koje vas udaljavaju od voljene osobe, ali na sreću postoji dobar način i za novim emotivnim zbližavanjem. Neko razume vaše male propuste. Podstičite kod sebe komunikativnost i pozitivno raspoloženje.

Photobucket

21.04 – 20.05. BIK

Zbog različitih obaveza koje imate ne uspevate da udovoljite svima i da saslušate jednu blisku osobu. Obratite pažnju na nečiju poruku, ne možete zanemariti svoje obaveze prema porodici bez obzira na sve komplikacije koje vas prate. Ugodite osobi do koje vam je stalo. Izbegavajte situacije koje vas previše iscrpljuju.

Photobucket

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Ne možete uvek doneti ispravnu odluku. Često menjate svoje emotivno raspoloženje ili odluke. Veću važnost ima sve ono što smišljeno prećutkujete, nego stvari koje saopštavate svom partneru. Jasno vam je da ne treba preći granicu ukusa i mere. Prijaće vam aktivan odmor i relaksacija.

Photobucket

21.06 – 20.07. RAK

Postupak koji za vas predstavlja jednostavno rešenje, za nekog drugog deluje kao suviše komplikovana procedura. Stoga prihvatite kompromis, kao srednje rešenje i odgovor na neka zajednička pitanja. Suviše očekujete od nečijih obećanja, što može prilično da vas razočara. Obratite pažnju na osobu koja često menja svoje izjave, odluke ili emotivno raspoloženje. Izbegavajte brzopletost, opustite se.

Photobucket

21.07 – 21.08. LAV

Suočavate se sa različitim problemima u odnosu sa prijateljima, stoga nemojte očekivati previše razumevanja ili tolerancije. Partner deluje pomalo ćudljivo i izražava izvesnu sumnju u vašu priču, razmislite koliko ste zaista odgovorni za sadašnju situaciju u kojoj se nalazite. Prijaće vam kreativna izolacija i više sati zdravog sna.

Photobucket

22.08 – 22.09. DEVICA

Imate utisak da nepravedno trpite zbog nečijeg samovoljnog ponašanja ili ćudljivosti. Neko ne ispunjava vaša emotivna očekivanja, a vi biste želeli to da promenite. Posvetite pažnju vedrim temema i sadržajima, potrebno vam je psihološko olakšanje.

Photobucket

23.09 – 22.10. VAGA

Važno je da se zateknete u pravom trenutku i na dobrom mestu. Vaš uspeh proističe iz sposobnosti da indirektno nametnete svoje mišljenje pred bližom okolinom. Stalo vam je da privučete nečiju emotivnu pažnju ili interesovanje. Umete da osmislite dobru ljubavnu strategiju u različitim situacijama, ne odustajete lako od onoga što želite. Nalazite se u sjajnoj formi.

Photobucket

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Imate pogrešne informacije, a neko drugi možda koristi vašu neupućenost ili emotivnu slabost. Lagodno se prepuštate različitim emotivnim izazovima i svojim strastima. Trenutak emotivnog otrežnjenja predstavlja novu lekciju o partnerskim odnosima. Prijaće vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na svoje snove.

Photobucket

23.11 – 20.12. STRELAC

Previše očekujete od nekih susreta. Zbog optimističkih uverenja i prevelikih ambicija, ne obraćate pažnju na nečije korisne sugestije. Budite realni u proceni svojih mogućnosti. Izbegavajte impulsivno ponašanje pred voljenom osobom i nemojte zanemariti obaveze koje imate prema svojoj porodici. Greške se ispravljaju i u hodu. Usporite svoj ubrzani ritam, opustite se.

Photobucket

21.12 – 19.01. JARAC

Delujete sugestivno na voljenu osobu, ali ipak ne možete da predvidite i tok događaja koji zahtevaju intuitivnu percepciju. Smeta vam kada nešto ne znate. Potrebno je da uskladite svoje misli i osećanja.

Photobucket

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Neko uporno pokušava da vam nametne ubrzani ritam i dodatne obaveze. Ne možete da se pohvalite dobrom koncentracijom i nedostaje vam volja. Neko vas dovodi u nezahvalnu situaciju. Ponekad je teško postaviti znak jednakosti između glasa razuma i nekontrolisanih emocija. Uskladite svoj unutrašnji ritam kako biste se bolje osećali. Prijaće vam psihološko opuštanje.

Photobucket

19.02 – 20.03. RIBE

Susret ili razgovor sa jednom osobom na vas deluje vrlo podsticajno. Povremeno gubite emotivno strpljenje, nema razloga da se ponašate suviše strogo i zahtevno prema voljenoj osobi. Niko ne voli dodatni pritisak. Slobodno prihvatite nove izazove, ulepšajte svoje raspoloženje.

FOTO: FAME

OSTAVI KOMENTAR