Start Horoskop Tvoje zvezde za vikend, 16. i 17. februar 2013.

Tvoje zvezde za vikend, 16. i 17. februar 2013.

SHARE

Svoj 21. rođendan u nedelju proslavlja engleski muzičar Ed Sheeran. Srećan rođendan!

Photobucket

21.03 – 20.04. OVAN

Reagujete suviše razdražljivo u situacijama koje vas prate u privatnom životu. Preterivanje u izlivima osećanja ili novi zahtevi deluju iritirajuće na voljenu osobu. Izbegavajte loše navike i brzopletost, usporite svoj ubrzani ritam.

Photobucket

21.04 – 20.05. BIK

Podstičite kod sebe istrazivački duh i smisao za dobar ukus u mnogim situacijama koje vas prate u privatnom životu. Prijaće vam emotivni susret i neka omiljena zabava. Poboljšajte svoju psiho-fizičku ravnotežu.

Photobucket

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Priuštite svojoj porodici ili voljenoj osobi, mnoge radosti i više nego dobru zabavu. Uz iskrene namere, usrećite osobu do koje vam je stalo. Prijaće vam neka dodatna aktivnost, kao psihološka relaksacija.

Photobucket

21.06 – 20.07. RAK

Najveći užitak ili zadovoljstvo donosi vam susret sa bliskom osobom, koja zaista ume da vas obraduje i da vam ugodi. Uživajte u stvarima koje vas emotivno ispunjavaju. Zračite pozitivnom energijom i dobrom voljom

Photobucket

21.07 – 21.08. LAV

Ukoliko vam je stalo da obradujete partnera, budite dovoljno maštoviti u svakom pogledu. Raznovrsnost u izražavanju misli i osećanja ne samo da obogaćuje ljubavni odnos, već deluje pozitivno na oboje. Planirajte neku omiljenu zabavu, kao recept za dobro raspoloženje.

Photobucket

22.08 – 22.09. DEVICA

Ulepšajte svoje raspoloženje u odgovarajućem društvu. Nemojte dozvoliti da neko menja vaš emotivni ritam ili potrebe koje imate. Uvek postoji neko ko vas dobro razume. Sačuvajte optimizam i pozitivnu orijentaciju.

Photobucket

23.09 – 22.10. VAGA

Zbog emotivne nesigurnosti povremeno delujete strogo i zahtevno prema partneru. Ne možete da ostanete dosledni u svojim odlukama u dužem periodu. Potrudite se da poboljšate svoju koncentraciju.

Photobucket

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Nemojte dozvoliti da neko iz možda pomalo sebičnih pobuda sputava vašu volju i pravo na emotivni izbor. Zaključujete na kraju, da ipak zaslužujete neki bolji ili lepši tretman. Prijaće vam relaksacija i boravak u prirodi.

Photobucket

23.11 – 20.12. STRELAC

Delujete očaravajuće i afirmativno na svog partnera. U skladu sa emotivnom inspiracijom koju osećate, upotrebite svoje zavodničke sposobnosti. Sačuvajte dobro raspoloženje i prisebnost duha.

Photobucket

21.12 – 19.01. JARAC

Sačuvajte svoju energiju za neke korisne ciljeve. Odgovorite na nečiju molbu i promenite svoje ustaljene navike, ako ćete na takav način usrećiti svoju porodicu. Priredite neko prijatno iznenadjenje osobi do koje vam je stalo. Večernje sate rezervišite za svoju intimu, opustite se i akumulirajte pozitivnu energiju.

Photobucket

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Ne možete da se opustite od različitih dešavanja koja vas prate, neko vam iznenada zadaje dodatne probleme ili nove ljubavne dileme. Povremeno delujete vrlo nesigurno. Izbegavajte konfliktne odnose i stresne situacije

Photobucket

19.02 – 20.03. RIBE

Emotivno ste uznemireni. Želite da ostavite pozitivan utisak na osobu koja vam se dopada, ali još uvek ne pronalazite pravu ulogu kojom biste predstavili svoja iskrena osećanja. Prijaće vam psiho-fizička relaksacija.

FOTO: SIPA

OSTAVI KOMENTAR