169
Tvoje zvezde za vikend, 15. i 16. septembar 2012. godine

Tvoje zvezde za vikend, 15. i 16. septembar 2012. godine

169
SHARE

U nedelju svoj 20. rođendan proslavlja američki muzičar Nick Jonas.

Photobucket

21.03 – 20.04. OVAN

Potrudite se da kontrolišete svoju impulsivnu prirodu. Delujete suviše uznemireno, čuni Vam se kako ne možete da udovoljite voljenoj osobi i da ostvarite sve svoje namere. Zastanite na trenutak i opustite se. Sugestija: Važno je da ostvarite psihološku ravnotežu.

Photobucket

21.04 – 20.05. BIK

Napravili ste propust u ponašanju. Potrudite se da obradujete voljenu osobu dodatnom pažnjom i nekim prigodnim poklonom. Sugestija: Važno je da pravilno uskladite svoje misli i osećanja.

Photobucket

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Uporno pokušavate da prikrijete svoje planove ili neke »emotivne tragove«, budite dovoljno iskreni prema voljenoj osobi. Sugestija: Planirajte neku omiljenu zabavu, kao recept za dobro raspoloženje.

Photobucket

21.06 – 20.07. RAK

Nema razloga da gubite samopuzdanje. Emotivno ste uznemireni i prijala bi Vam dodatna pažnja koju možete dobiti od nekih dragih osoba. Sugestija: Posvetite vreme i pažnju svojim ličnim potrebama kako biste se osećali mnogo bolje.

Photobucket

21.07 – 21.08. LAV

Ukoliko osećate emotivnu rezignaciju, razmislite u čemu ste pogrešili prema voljenoj osobi. Niko nije »bezgrešan«, ispravite svoje propuste. Sugestija: Nemojte dozvoliti da Vas nepotrebno opterećuju pogrešne slutnje.

Photobucket

22.08 – 22.09. DEVICA

Nalazite se pod dodatnim emotivnim pritiskom, morate da ispoštujete nečiju volju ili zahteve. Počinje da Vas iritira partnerovo ponašanje, napravite distancu. Sugestija: Izbegavajte konfliktne situacije.

Photobucket

23.09 – 22.10. VAGA

Nema potrebe da ignorišete nečije emotivne signale. Partner deluje vrlo zanosno i želi da se nalazi u centru Vaše pažnje, što je sjajna prilika za oboje. Sugestija: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

Photobucket

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Očekuje Vas prijatno iznenađenje u susretu sa voljenom osobom. Priuštite sebi više zabave i dobro društvo. Sugestija: Prijaće Vam izlazak i relaksacija, opustite se.

Photobucket

23.11 – 20.12. STRELAC

Nemojte dozvoliti da Vas mimoiđe ljubavni poziv ili da se voljena osoba suviše udaljava od zajedničkih tema. Važno je da prepoznate dobar impuls. Sugestija: Uživajte u lepim stvarima i akumulirajte pozitivnu energiju.

Photobucket

21.12 – 19.01. JARAC

Nemojte izgovarati »teške reči« pred voljenom osobom. Prijaće Vam opuštenija atmosfera i neki vid neformalne zabave u bliskom društvu. Sugestija: Izbegavajte naporne situacije i dodatne obaveze.

Photobucket

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Imate veliki uticaj na partnerovo raspoloženje, nemojte dozvoliti da Vas razdvajaju nečije predrasude ili uticaj. Sugestija: Dobro ste raspoloženi i delujete pozitivno na svoju okolinu.

Photobucket

19.02 – 20.03. RIBE

Važno je da Vas uspeh i emotivna sreća potraju što duže. Svoju pažnju i emocije posvetite osobi za koju Vas vezuju slični afiniteti i potrebe. Sugestija: Zračite pozitivnom energijom.

7 KOMENTARA

  1. LEPSI JE BIO SA KOVRDZAVOM KOSOM JER GA JE TO CINILO BAR MALO POSEBNIM…SADA KADA BI SKINUO TAJ SAKO IZGLEDAO BI KAO TIPICNI SRPSKI TINEJDZER SA ULICE ……..BTW…HAPPY BIRTHDAY

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.