Start Horoskop Tvoje zvezde za vikend, 15. i 16. septembar 2012. godine

Tvoje zvezde za vikend, 15. i 16. septembar 2012. godine

SHARE

U nedelju svoj 20. rođendan proslavlja američki muzičar Nick Jonas.

Photobucket

21.03 – 20.04. OVAN

Potrudite se da kontrolišete svoju impulsivnu prirodu. Delujete suviše uznemireno, čuni Vam se kako ne možete da udovoljite voljenoj osobi i da ostvarite sve svoje namere. Zastanite na trenutak i opustite se. Sugestija: Važno je da ostvarite psihološku ravnotežu.

Photobucket

21.04 – 20.05. BIK

Napravili ste propust u ponašanju. Potrudite se da obradujete voljenu osobu dodatnom pažnjom i nekim prigodnim poklonom. Sugestija: Važno je da pravilno uskladite svoje misli i osećanja.

Photobucket

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Uporno pokušavate da prikrijete svoje planove ili neke »emotivne tragove«, budite dovoljno iskreni prema voljenoj osobi. Sugestija: Planirajte neku omiljenu zabavu, kao recept za dobro raspoloženje.

Photobucket

21.06 – 20.07. RAK

Nema razloga da gubite samopuzdanje. Emotivno ste uznemireni i prijala bi Vam dodatna pažnja koju možete dobiti od nekih dragih osoba. Sugestija: Posvetite vreme i pažnju svojim ličnim potrebama kako biste se osećali mnogo bolje.

Photobucket

21.07 – 21.08. LAV

Ukoliko osećate emotivnu rezignaciju, razmislite u čemu ste pogrešili prema voljenoj osobi. Niko nije »bezgrešan«, ispravite svoje propuste. Sugestija: Nemojte dozvoliti da Vas nepotrebno opterećuju pogrešne slutnje.

Photobucket

22.08 – 22.09. DEVICA

Nalazite se pod dodatnim emotivnim pritiskom, morate da ispoštujete nečiju volju ili zahteve. Počinje da Vas iritira partnerovo ponašanje, napravite distancu. Sugestija: Izbegavajte konfliktne situacije.

Photobucket

23.09 – 22.10. VAGA

Nema potrebe da ignorišete nečije emotivne signale. Partner deluje vrlo zanosno i želi da se nalazi u centru Vaše pažnje, što je sjajna prilika za oboje. Sugestija: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

Photobucket

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Očekuje Vas prijatno iznenađenje u susretu sa voljenom osobom. Priuštite sebi više zabave i dobro društvo. Sugestija: Prijaće Vam izlazak i relaksacija, opustite se.

Photobucket

23.11 – 20.12. STRELAC

Nemojte dozvoliti da Vas mimoiđe ljubavni poziv ili da se voljena osoba suviše udaljava od zajedničkih tema. Važno je da prepoznate dobar impuls. Sugestija: Uživajte u lepim stvarima i akumulirajte pozitivnu energiju.

Photobucket

21.12 – 19.01. JARAC

Nemojte izgovarati »teške reči« pred voljenom osobom. Prijaće Vam opuštenija atmosfera i neki vid neformalne zabave u bliskom društvu. Sugestija: Izbegavajte naporne situacije i dodatne obaveze.

Photobucket

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Imate veliki uticaj na partnerovo raspoloženje, nemojte dozvoliti da Vas razdvajaju nečije predrasude ili uticaj. Sugestija: Dobro ste raspoloženi i delujete pozitivno na svoju okolinu.

Photobucket

19.02 – 20.03. RIBE

Važno je da Vas uspeh i emotivna sreća potraju što duže. Svoju pažnju i emocije posvetite osobi za koju Vas vezuju slični afiniteti i potrebe. Sugestija: Zračite pozitivnom energijom.

OSTAVI KOMENTAR