Start Horoskop Tvoje zvezde za vikend, 15. i 16. jun 2013. godine

Tvoje zvezde za vikend, 15. i 16. jun 2013. godine

SHARE

Nickelodeon's 26th Annual Kids' Choice Awards

Srećan rođendan želimo glumcu Neilu Patricku Harrisu, zvezdi serije “How I Met Your Mother”, koji danas puni 40 godina!

Photobucket

21.03 – 20.04. OVAN

Nema razloga da se ponašate suviše zahtevno pred voljenom osobom. Potrebno je da se iskristališu pozitivne emocije u ljubavnom odnosu kako biste ostvarili sve ono što priželjkujete. Razmišljajte pozitivno!

Photobucket

21.04 – 20.05. BIK

U društvu voljene osobe osećate zanos koji vas inspiriše na neke neobične ideje. Posvetite pažnju zajedničkim temama i uskladite svoje potrebe, ako želite da poboljšate odnos. Poboljšajte svoju koncentraciju!

Photobucket

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Nema razloga da vas zavara prvi utisak o jednoj osobi. Svoju pažnju posvetite nekoj interesantnoj temi ili osobi koja vas inspiriše na dobro emotivno raspoloženje. Umete da napravite sjajan izbor. Posvetite se sebi i obratite pažnju na svoj izgled.

Photobucket

21.06 – 20.07. RAK

Ukoliko priželjkujete novu ljubav ili uzbudljivu zabavu, učinite sve što je potrebno da privučete nečije interesovanje. Upotrebite svoj šarm u skladu sa emotivnom inspiracijom koju sada osećate. Nalazite se u sjajnoj formi.

Photobucket

21.07 – 21.08. LAV

Neko vas iznenada dovodi u neprijatnu situaciju. Sačuvajte dostojanstvo pred voljenom osobom, pokažite da imate dovoljno snage da prevaziđete neke osetljive situacije kroz koje prolazite. Delujete napeto, opustite se.

Photobucket

22.08 – 22.09. DEVICA

Pokažite svom partneru da postoji neki lepši ili zanimljiviji deo stvarnosti koji nije nedostižan. Nema razloga da sumnjate u nečija iskrena osećanja i naklonost. Prijaće vam boravak u prirodi.

Photobucket

23.09 – 22.10. VAGA

Napokon dobijate pozitivan emotivni signal od jedne osobe, koji ste dugo priželjkivali. Odgovorite na nečiji poziv, nećete se pokajati, to može da bude početak nove ljubavi. Oraspoložite se u društvu prijatelja.

Photobucket

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Različite osobe privlače vašu pažnju, ali vi odaberite društvo koje u potpunosti odgovara vašim afinitetima. Ugodite sebi i svojoj okolini. Prijaće Vam više sati zdravog sna.

Photobucket

23.11 – 20.12. STRELAC

Svako ima pravo da pogreši. Nema razloga da nečije ponašanje procenjujete kao ravnodušnost ili znake odbijanja. Potrudite se da voljena osoba pravilno shvati, a zatim i da u potpunosti prihvati vaše namere.

Photobucket

21.12 – 19.01. JARAC

Susret sa jednom osobom deluje negativno na vaše raspoloženje, ali postoje situacije koje ne možete rešavati sami. Neko privlači vašu pažnju, ali još uvek niste doneli konačnu odluku. Emotivna nesigurnost koju osećate najviše proističe iz vašeg nepoverenja. Potrebno je da se glasno izjasnite.

Photobucket

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Trenutak je da promenite neka ustaljena pravila ponašanja u dogovoru sa voljenom osobom. Nema razloga za dodatnu zabrinutost samo zato što nemate potpunu kontrolu. Predstoji vam prijatno veče u društvu prijatelja.

Photobucket

19.02 – 20.03. RIBE

Suviše očekujete od nečijih obećanja i oslanjate se na svoju intuiciju. Na osnovu sitnih detalja primećujete partnerovo nezadovoljsto. Bolje je da prećutite ono što naslućujete. Budite pažljiviji u saobraćaju, izbegavajte stresne situacije.

FOTO: SIPA

OSTAVI KOMENTAR