Start Horoskop Tvoje zvezde za vikend, 13. i 14. oktobar 2012. godine

Tvoje zvezde za vikend, 13. i 14. oktobar 2012. godine

SHARE

U nedelju svoj 34. rođendan proslavlja američki muzičar Usher.

Photobucket

21.03 – 20.04. OVAN

U romantičnom raspoloženju priželjkujete snažne izlive ljubavi i imate dobar predosećaj. U emotivnom zanosu, spremni ste da se oprobate u novim i izazovnim situacijama. Sugestija: Važno je da pravilno usmeravate svoje misli i energiju.

Photobucket

21.04 – 20.05. BIK

U ljubavnom životu, nepotrebno brinete zbog nečijeg ponašanja. Pokažite više razumevanja za nečije greške ili male emotivne »slabosti«. Sugestija: Usmerite svoje misli u pozitivnom pravcu, opustite se.

Photobucket

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Delujete zadovoljno zbog događaja koji Vas prate u ljubavnom odnosu. Važno je da pravilno vrednujete nečija osećanja i postupke, kao »lepši deo stvarnosti« koji Vas prati. Sugestija: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

Photobucket

21.06 – 20.07. RAK

Ukoliko sumnjate u nečije emotivne namere, to još uvek ne predstavlja dokaz za “osudu”. Nema razloga da nepravedno kažnjavate osobu koju volite. Budite pažljiviji prema svojoj porodici. Sugestija: Obratite pažnju na pravilniji način ishrane.

Photobucket

21.07 – 21.08. LAV

Pre ili kasnije moraćete da položite svoje “emotivne račune” i da se suočite sa bliskom osobom. Ne možete osporiti partnerovo pravo da “kontroliše” Vaše kretanje. Sugestija: Osetićete veliko olakšanje nakon iskrenog razgovora i poveravanja.

Photobucket

22.08 – 22.09. DEVICA

U ljubavnom životu osećate se kao da ste uplovili u “hladne emotivne vode”, sada tražite dobro rešenje ili izlaz u novom društvu. Priželjkujete nečije razumevanje. Sugestija: Važno je da poboljšate svoju koncentraciju i psiho-fizičku kondiciju.

Photobucket

23.09 – 22.10. VAGA

U ljubavnom životu prija Vam nečije prisustvo, ali Vam nedostaje dobra prilika da ostvarite svoje namere. Budite diskretniji u susretima koji obiluju snažnim emocijama ili nekim prikrivenim strastima. Sugestija: Nema potrebe da precenjujete lične mogućnosti, budite umereni.

Photobucket

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Uživate u društvu bliske osobe i ne želite da neko sa strane kvari Vašu sliku o srećnom životu u dvoje. Imate svoju viziju koju osećate i pratite. Sugestija: Zračite pozitivnom energijom i delujete podsticajno na svoju okolinu.

Photobucket

23.11 – 20.12. STRELAC

Važno je da racionalizujete svoje obaveze. U ljubavnom životu lagano gubite interesovanje za jednu osobu. Emotivno zatišje ili letargiju koja postoji u zajedničkom odnosu, ne treba da doživljavate kao neki “ljubavni suton”. Sugestija: Razgovor i relaksacija deluju pozitivno na Vaše psihičko stanje.

Photobucket

21.12 – 19.01. JARAC

Potrebno je da racionalno koristite svoju energiju. Osećate veliki emotivni zanos, ali kao da Vam nedostaje dobra prilika da izrazite svoje namere. Partner ili osoba koja Vam se dopada, vešto “izmiče” pred Vašim pozivima. Promenite svoj stil ponašanja. Sugestija: Priuštite sebi bolji tretman i više sati odmora, opustite se.

Photobucket

20.01 – 18.02. VODOLIJA

U ljubavnom životu više se nalazite u fazi priče i idejnog planiranja, nego što se odlučujete za neki konkretan potez. Partner pokušava da shvati Vaše namere, ali ne možete očekivati »čudo«. Sugestija: Nalazite se sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

Photobucket

19.02 – 20.03. RIBE

Privlači Vas kombinacija emotivne, strasne i intelektualne veze, ali osobi koja se nalazi u Vašem društvu kao da »nešto« od toga nedostaje. Sugestija: Društvena uloga ili angažovanost deluju pozitivno na Vašu mentalnu ravnotežu.

OSTAVI KOMENTAR