Start Horoskop Tvoje zvezde za vikend, 13. i 14. juli 2013. godine

Tvoje zvezde za vikend, 13. i 14. juli 2013. godine

SHARE

tulisa

Svoj 25. rođendan danas proslavlja britanska pevačica Tulisa Contostavlos!

Photobucket

21.03 – 20.04. OVAN

Pažljivije analizirajte nove poruke koje dobijate od voljene osobe. Nemojte ignorisati nečije reči ili emotivno upozorenje, samo zato što vam se ne dopada ono što čujete. Usporite svoj ubrzani ritam, prijaće vam odmor.

Photobucket

21.04 – 20.05. BIK

Ne možete uvek da utičete na nečije mišljenje ili ponašanje, prihvatite realne mogućnosti. Izbegavajte situacije koje deluju suviše provokativno ili osobu koja ne odgovara vašim emotivnim afinitetima. Morate imati dozu samokontrole i opreza.

Photobucket

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Pokažite velikodušnost pred voljenom osobom. Izbegavajte rivalski odnos ili male svađe koje vas nepotrebno razdvajaju. Čak i kada mislite drugačije to ne treba da vodi ka suprotstavljanju. Osećate pozitivnu inspiraciju i kreativnu energiju.

Photobucket

21.06 – 20.07. RAK

Ukoliko se vaša osećanja nalaze ispred glasa razuma, sigurno da za to postoji i neki dobar razlog. Kontaktirajte osobu koja vas podstiče na kreativno izražavanje ili na dobro raspoloženje. Osećate pojačani emotivni zanos u nečijoj blizini i prija vam nova uloga. Ponekad i one čudesne želje mogu da ostvare, važno je da stvari nazovete pravim imenom. Nalazite se u sjajnoj formi.

Photobucket

21.07 – 21.08. LAV

Povremeno kao da gubite razum ili strpljenje pred jednom bliskom osobom, koja čini niz stvari koje vam se ne dopadaju. Delujete suviše napeto u nečijoj blizini. Kontrolišite svoju impulsivnu stranu prirode.

Photobucket

22.08 – 22.09. DEVICA

Potrebno je da delujete opuštenije pred bliskom osobom zarad boljeg razumevanja. Prepustite svom partneru da ima zapaženiju ulogu u bliskom kontaktu. Budite dovoljno promišljeni, opustite se.

Photobucket

23.09 – 22.10. VAGA

Važno je da ostanete dosledni u svojim namerama. Kontaktirajte osobu koja u vama podstiče kreativnu inspiraciju i emotivno zadovoljstvo. Na sreću nalazite se u prilici da spojite ono lepo i korisno u različitim pravcima. Dobro društvo deluje pozitivno na vaše raspoloženje.

Photobucket

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Potrudite se da delujete dovoljno zanosno ili neodoljivo u društvu bliske osobe. Navedite partnera na svoj ljubavni izbor. Zaista, uvek postoji način da ostvarite ono što želite. Zračite pozitivnom energijom.

Photobucket

23.11 – 20.12. STRELAC

Potrebna Vam je nečija iskrena podrška ili osoba sa kojom možete da izgradite osećaj poverenja i emotivne bliskosti. Pažljivije birajte društvo za intimno poveravanje. Razmislite o nekoj lakšoj dijeti, izbegavajte nezdravu ishranu.

Photobucket

21.12 – 19.01. JARAC

Izbegavajte rivalske odnose ili iznenadne izlive ljubomore u susretu sa bliskom osobom. Neko ima sve veći uticaj na vaše emotivno raspoloženje. Prijaće vam odmor ili relaksacija.

Photobucket

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Nema razloga da prikrivate svoje neraspoloženje pred osobom koja vas dobro poznaje, potrebna vam je nečija iskrena podrška. Potiskivanjem osećanja samo podstičete još veću napetost. Osetićete psihološko olakšanje nakon iskrenog razgovora.

Photobucket

19.02 – 20.03. RIBE

Partner deluje nezadovoljno i čini vam se kao da mrzovoljno komentariše vaše zahteve. Ponekad priželjkujete i više nego što je moguće, korigujte svoje kriterijume. Izbegavajte različite vidove preterivanja ili neumerenost.

OSTAVI KOMENTAR