Start Horoskop Tvoje zvezde za vikend, 13. i 14. april 2013. godine

Tvoje zvezde za vikend, 13. i 14. april 2013. godine

SHARE

Svoj 36. rođendan u nedelju proslavlja američka glumica Sarah Michelle Gellar!

strong>34. rođendan danas proslavlja američka glumica Claire Danes.

Photobucket

21.03 – 20.04. OVAN

U emotivnom susretu možda Vaše oči ne vide dobro sve ono što vaš partner predoseća. Važno je da postoji emotivna saglasnost i razumevanje sa obe strane, kao aspekt zajedničke radosti. Potrebno je da akumulirate pozitivnu energiju.

Photobucket

21.04 – 20.05. BIK

U susretu sa voljenom osobom umete da se sporite zbog različitog mišljenja, svako želi da dokaže svoje pravo. Ali, rešenje koje vam je potrebno se nalazi u približavanju i praštanju. Izbegavajte brzopletost i impulsivne reakcije.

Photobucket

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Čini vam se da partner deluje intrigantno i da preuveličava svoja obećanja. Takvim ponašanjem u Vama podstiče neku novu sumnju ili dodatno vas zabrinjava. Važno je da sačuvate prisebnost duha i pozitivnu notu u raspoloženju.

Photobucket

21.06 – 20.07. RAK

Voljena osoba deluje raspoloženo u raznim situacijama i jasno podržava vaša interesovanja, što predstavlja i dobar predznak. Uživaćete u bliskom susretu. Planirajte neku omiljenu zabavu.

Photobucket

21.07 – 21.08. LAV

Povremeno imate loš predosecaj ili potrebu da proveravate svog partnera. Zbog raznih dilema koje imate delujete suviše napeto i sumnjičavo u nečijem društvu. Potrebno je da se rasteretite od napornih situacija, opustite se.

Photobucket

22.08 – 22.09. DEVICA

Prihvatite iskreni razgovor i emotivno poveravanje pred bliskom osobom. Dozvolite nekome da Vas oraspoloži i emotivno inspiriše na drugačije viđenje stvarnosti. Usmerite svoje misli u pozitivnom pravcu.

Photobucket

23.09 – 22.10. VAGA

Povremeno delujete uznemireno i previše strahujete od susreta sa jednom osobom. Suviše ste zaneti svojim idejama, tako da ne uzimate u obzir i druge realne mogućnosti. U večernjim satima izbegavajte obaveze koje vas previše iscrpljuju, opustite se.

Photobucket

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

U ljubavnom životu stvari mogu biti lepše nego što trenutno jesu, pod uslovom da delujete dovoljno uzbudljivo ili inspirativno na svog partnera. Proverite svoj ljubavni uticaj u pravom društvu. Dajte sebi više oduška, važno je da neko razume vaše želje i potrebe.

Photobucket

23.11 – 20.12. STRELAC

U privatnom životu, stvari koje ne odobrava vaša porodica predstavljaju dovoljan razlog da ih sačuvate u strogoj tajnosti. Potrebna vam je odredjena doza tajanstvenosti i mudro rasuđivanje, posebno u nekim izazovnim situacijama. Prijaće vam relaksacija ili boravak u prirodi.

Photobucket

21.12 – 19.01. JARAC

Pokažite svom partneru da posedujete mnogo više od lepih manira kojima umete da zasenite okolinu. Neko pažljivo analizira vaše ponašanje ili postupke. Važno je da ostvarite psihološku ravnotežu.

Photobucket

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Želje koje imate nisu nedostižne, ali zahtevaju dodatno strpljenje i veliku upornost pred voljenom osobom. Sve je moguće kada se odredjene okolnosti sklope u celinu. Usporite svoj ubrzani ritam, opustite se.

Photobucket

19.02 – 20.03. RIBE

Izbegavajte neke sumnjive pozive ili nepotrebnu raspravu koju vam nameće bliska osoba. Uzdržite se od impulsivnih reakcija. Posvetite pažnju sadržajima koji deluju pozitivno na vaše raspoloženje.

OSTAVI KOMENTAR