Start Horoskop Tvoje zvezde za vikend, 12. i 13. januar 2012.

Tvoje zvezde za vikend, 12. i 13. januar 2012.

SHARE

Zayn Malik iz One Directiona danas puni 20 godina. Srećan rođendan!

Šta ti piše u zvezdama za danas?

Photobucket

21.03 – 20.04. OVAN

Svom partneru ne ostavljate mnogo prostora za slobodan izbor, ali na sreću delujete vrlo ubedljivo i zavodljivo. Svesno koristite svoj šarm u pravoj meri. Prijaće vam vedri sadržaji kao podsticaj za dobro raspoloženje.

Photobucket

21.04 – 20.05. BIK

Zadovoljstvo koje osećate u nečijoj blizini može da vas ispuni pozitivnom energijom i da pomeri vaše subjektivne granice. Uživajte u bliskom društvu.

Photobucket

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Izbegavajte emotivne kontraste u reakacijama, zbunjujete svog partnera nekim idejama ili čestim promenama u mišljenju. Teško je slediti vaš ritam kada se zanesete. Pozitivno okruženje deluje vrlo podsticajno na vaše raspoloženje.

Photobucket

21.06 – 20.07. RAK

Teško vas je razuveriti od ideja koje imate, ali čini vam se da neko nema dovoljno razumevanje za vaše emotivne potrebe. Bez obzira na sve, nemojte utonuti u melanholično raspoloženje.

Photobucket

21.07 – 21.08. LAV

Spremni ste da učinite skoro sve za svog partnera, ali pod uslovom da neko ne ugrožava vašu uspostavljenu dominaciju i integritet. Ponekad vam je teško da pretpostavite različita mišljenja. Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

Photobucket

22.08 – 22.09. DEVICA

Očekujete više od onoga što partner može ili želi da vam pruži. Neko od vas dvoje preteruje u svojim očekivanim zahtevima ili koristi pogrešne izgovore.  Nema potrebe da se suviše zamarate, prijaće vam relaksacija.

Photobucket

23.09 – 22.10. VAGA

Lako menjate svoje emotivno interesovanje u zavisnosti od raspoloženja ili osoba sa kojima se susrećete. Umete vešto da se prilagodite. Unosite više vitamina i tečnosti u svoju ishranu.

Photobucket

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Najbolje se osećate kada imate utisak da držite pod strogom kontrolom neke važne situacije iz privatnog života, mada partner sve češće ume da vas iznenadi. Na sreću, nema razloga da brinete.

Photobucket

23.11 – 20.12. STRELAC

Ponekad skoro imperativno ne odustajete od svojih emotivnih namera, čak i po cenu da svi oko vas misle drugačije. Dobro razmislite, jer sve ima svoju cenu koju ne treba zanemariti.

Photobucket

21.12 – 19.01. JARAC

Zahtevi koje upućujete svom partneru ne nailaze na dobar odjek, ali vi ste čvrsto naumili da ostvarite ono što želite. Delujete vrlo uporno. Slobodno vreme posvetite psihološkoj relaksaciji, prijaće vam opuštanje.

Photobucket

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Trudite se da ostavite utisak kao da sve funkcioniše na dobar način, ali duboko u sebi potiskujete neka emotivna strahovanja i zabrinutost. Obratite pažnju na svoje snove, prijaće vam više sati zdravog sna.

Photobucket

19.02 – 20.03. RIBE

Umete da ostvarite ono što želite, bez obzira na različite komplikacije koje vas prate ili na nečije primetno negodovanje. Ne pristajete na emotivne kompromise koje vam neko predočava.

FOTO: FAME

OSTAVI KOMENTAR