Start Horoskop Tvoje zvezde za vikend, 11. i 12. maj 2013. godine

Tvoje zvezde za vikend, 11. i 12. maj 2013. godine

SHARE

Svoj 30. rođendan danas proslavlja glumica i pevačica Holly Valance,

Photobucket

21.03 – 20.04. OVAN

Budite oprezniji kome ili šta obećavate. Testirate nečiju naklonost, ali pri tome koristite suviše subjektivna merila. Ne budite nestrpljivi i nepravedni prema bliskoj osobi. Potrudite se da poboljšate svoju koncentraciju.

Photobucket

21.04 – 20.05. BIK

Obratite pažnju na osobu koja vas posmatra zaljubljenim pogledom i sa toplim osmehom na usnama. Planirajte novi ljubavni susret. Priuštite sebi neke lepe sitnice, kao podsticaj za dobro raspoloženje.

Photobucket

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Neko može da vas iznenadi na ružan način i bez objašnjenja za svoje postupke. Bolje je da prihvatite partnerovu ideju, nego da pravite novu ljubomornu scenu. Izbegavanje istine predstavlja pogrešan izbor. Prijaće vam vitaminska i dijetalna ishrana.

Photobucket

21.06 – 20.07. RAK

Ne možete da ostanete ravnodušni na nečiju pojavu i postupke, osećate emotivnu tenziju i izvesno nezadovoljstvo. Nemojte prkositi osobi koja dobro poznaje vaše slabosti i mane. U večernjim satima izbegavajte nepotrebna uzbuđenja.

Photobucket

21.07 – 21.08. LAV

Preterujete u svojoj radoznalosti ili u potrebi da se uplićete u nečije planove. Potrebno je da pravilno rešite svoje emotivne dileme, pre nego što vas neko dovede pred svršeni čin i u neugodnu situaciju. Pažljivije analizirajte nove događaje. Kontrolišite svoje unutrašnje konflikte.

Photobucket

22.08 – 22.09. DEVICA

Sve što je dobro može biti i bolje, pod uslovom da uložite svoj maksimum. U susretu sa voljenom osobom osmislite zabavu koja odgovara zajedničkim potrebama i ukusu. Priželjkujete novo emotivno zbližavanje. Važno je da uskladite svoje misli i osećanja.

Photobucket

23.09 – 22.10. VAGA

Ne možete da se pomirite sa nečijom emotivnom ulogom, ali vreme će pokazati da suviše strogo ocenjujete blisku osobu. Izbegavajte konfliktne situacije i budite pažljiviji u saobraćaju.

Photobucket

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Osećate novi talas emotivne inspiracije. Vaša pojava i izlivi nežnosti deluju skoro neodoljivo, pod uslovom da se obraćate pravoj osobi. Važno je da pravilno kanališete svoju energiju.

Photobucket

23.11 – 20.12. STRELAC

Opterećeni ste različitim obavezama, tako da nemate dovoljno strpljenja. Priželjkujete više emotivnog razumevanja. Planirajte susret sa bliskom osobom koja vas podstiče na pozitivno razmišljanje. U večernjim satima prijaše vam neka omiljena zabava, kao recept za dobro raspoloženje.

Photobucket

21.12 – 19.01. JARAC

Ne uspevate da privučete nečiju emotivnu pažnju, čak ni uz pomoć različitih trikova koje ste vešto osmislili. Grešite u svojoj proceni, ali sve može da se ispravi. Prijaće vam psiho-fizička relaksacija.

Photobucket

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Svojim ponašanjem ostavljate pogrešan utisak na blisku osobu. Ne možete očekivati neko čudo u ljubavnom dijalogu, a da se dobro ne angažujete. Prijaće vam neki zabavni sadržaji, kao podsticaj za dobro raspoloženje.

Photobucket

19.02 – 20.03. RIBE

Ukoliko vas iritiraju nečiji stavovi i ponašanje, izbegavajte novu raspravu. Ponekad treba stvarati u tišini i kreativnoj izolaciji. Često umete da idealizujete određene događaje. Vaša emotivna nesigurnost potiče od prevelikih želja koje trenutno ne umete pravilno da kanališete. Nema potrebe da se opterećujete teškim mislima, opustite se.

Foto: Sipa

OSTAVI KOMENTAR