Start Horoskop Tvoje zvezde za vikend, 10. i 11. novembar 2012. godine

Tvoje zvezde za vikend, 10. i 11. novembar 2012. godine

SHARE

12. rođendan danas proslavlja američka glumica Mackenzie Foy.

Photobucket

21.03 – 20.04. OVAN

Položaj Meseca dodatno utiče na Vašu emotivnu uznemirenost ili na loše procene, a partner ne želi da popusti pred Vašim molbama. Smislite neko alternativno rešenje. Sugestija: Nema razloga da se previše uzbuđujete oko nekih prolaznih događaja i sitnica.

Photobucket

21.04 – 20.05. BIK

Budite dovoljno maštoviti, planirajte neku novu ili uzbudljivu zabavu u dvoje. Učinite više nego obično, kako biste ostavili poseban utisak i osvojili osobu do koje Vam je stalo. Sugestija: Važno je da primenjujete oprobane recepte, kao podsticaj za dobro raspološenje.

Photobucket

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Ponekad kompletnu situaciju treba postupno analizirati na više načina. Ne možete zavaravati blisku osobu o nekim stvarima, koje deluju kao poznata priča. Potrudite se da sa više emocija privučete nečiju pažnju. Sugestija: Prijaće Vam šetnja ili neka sportska aktivnost.

Photobucket

21.06 – 20.07. RAK

Nemojte dozvoliti svom partneru preteranu dozu samovolje ili da zanemari neki zajednički dogovor koji imate. Potrebno je da se dovoljno glasno čuje i Vaša reč. Sugestija: Izbegavajte situacije koje Vas previše iscrpljuju.

Photobucket

21.07 – 21.08. LAV

Nema potrebe da naivno podcenjujete partnerove mogućnosti ili da se suviše zanosite za subjektivnim procenama. Lakomislenost je posledica površnog rasuđivanja. Sugestija: Obratite pažnju na svoje zdravstveno stanje, opustite se na odgovarajući način.

Photobucket

22.08 – 22.09. DEVICA

Imate utisak kako Vam ljubav i lično zadovoljstvo nepobitno izmiču. Dobro razmislite i nemojte prihvatiti pasivnu ulogu pred voljenom osobom. Sugestija: Prijaće Vam psiho-fizička relaksacija.

Photobucket

23.09 – 22.10. VAGA

Do uspeha se ne stiže na lak i jednostavan način. Umesto da intenzivno razmišljate o nečijim manama, bolje je da ozbiljnije analizirate svoje ponašanje i propuste koje činite. Nedostaje Vam samokritika. Sugestija: Važno je da imate jaku motivaciju i dobru volju.

Photobucket

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Voljena osoba ignoriše Vaše ideje i pokušava da Vas navede na svoje planove. Čini Vam se da ne možete da se dogovorite o osnovnim stvarima. To je prolazna faza. Sugestija: Prijaće Vam vitaminska ishrana i veća količina tečnosti.

Photobucket

23.11 – 20.12. STRELAC

Ne možete da se oslobodite emotivnog utiska o jednoj osobi. Često razmišljate o stvarima koje su Vam nedostupne iz sadašnje perspektive. Sugestija: Opustite se, prijaće Vam psiho-fizička relaksacija.

Photobucket

21.12 – 19.01. JARAC

Nema razloga da prikrivate deo priče, koji pobuđuje novu sumnju ili osećaje nesigurnosti kod voljene osobe. Suočavanje sa istinom predstavlja i veliko psihološko olakšanje. Sugestija: Prijaće Vam kreativan odmor i više sati zadravog sna.

Photobucket

<20.01 – 18.02. VODOLIJA>

Iznenadni susret sa jednom osobom za Vas predstavlja emotivni vrhunac, ali na žalost to oduševljenje brže prolazi nego što biste to želeli. Ponekad je poželjna i ona utešna varijanta. Sugestija: Važno je da sačuvate prisebnost duha i samokontrolu.

Photobucket

19.02 – 20.03. RIBE

Osećate se kao da Vam neko uskraćuje mogućnost novog izbora ili emotivnog zadovoljstva. Smeta Vam i saznanje, da partner deluje odsutno ili nezainteresovano za Vaše ideje. Sugestija: U iskrenom razgovoru uvek možete da olakšate svoju savest.

FOTO: SIPA

OSTAVI KOMENTAR