Start Horoskop Tvoje zvezde za vikend, 10. i 11. avgust 2013. godine

Tvoje zvezde za vikend, 10. i 11. avgust 2013. godine

SHARE

Britney Spears at The 102.7 KIIS FM's Wango Tango 2013 in LA

Svoj 16. rođendan danas proslavlja manekenka i rijaliti zvezda Kylie Jenner!

Photobucket

21.03 – 20.04. OVAN

Imate velika očekivanja u vezi, međutim partner često prikriva svoje namere. Zadovoljstvo je kada nesto činite u ime zajedničke radosti i sreće. Poboljšajte svoju koncentraciju.

Photobucket
21.04 – 20.05. BIK

Potrebna vam je podrška prijatelja kako biste svoje obaveze završili u zadatom roku. Morate unapred poznavati osnovna ljubavna pravila, pre nego što prihvatite nečiju igru zavođenja ili novi izazov.

Photobucket

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Ne treba previše da se opterećujete nečijom pričom ili da brinete o tome šta drugi misle o vama. Dobar predosećaj koji imate nagoveštava uzbudljivu zabavu ili novi emotivni susret tokom ovog vikenda. Opustite se u nečijem bliskom društvu. Potrudite se da poboljšate svoje raspoloženje.

Photobucket
21.06 – 20.07. RAK

Naivno verujete u nečiju priču i ne proveravate nove informacije koje ste čuli. Teško vam je da se suočite sa svojim emotivnim slabostima. Ukoliko ste slobodni, pažljivije analizirajte osobu koja vam se dopada. Izbegavajte neumerenost.

Photobucket

21.07 – 21.08. LAV

Delujete sumnjičavo i nemate dovoljno poverenja u određene prijatelje. Nema potrebe da glasno pričate o svojim planovima. Zadržite određenu meru opreza. Izbegavajte situacije za koje nemate dovoljno strpljenja i nemojte gubiti razum u susretu sa jednom atraktivnom osobom. Prijaće vam dijetalna ishrana, konzumirajte više tečnosti i vitamina.

Photobucket

22.08 – 22.09. DEVICA

Nema razloga da odbijate upozorenje koje vam upućuju bliski prijateljii. Delujete zabrinuto. Ako partner nema dovoljno razumevanja za vaše potrebe, pitanje je kome treba da se obratite za emotivnu podršku.

Photobucket

23.09 – 22.10. VAGA

Neko Vas dodatno intrigira ili privlaći vašu emotivnu pažnju, više nego što ste spremni da to priznate. Delujete suviše tajanstveno. Nalazite se u sjajnoj formi.

Photobucket

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Delujete vrlo snalažljivo u različitim situacijama. Imate dobar predosećaj, na pomolu su sjajni rezultati. Ukoliko priželjkujete novu vezu, učinite sve što je potrebno da privučete nečiju pažnju. Inspirišite svog partnera na uzbudljivu zabavu. Uvek vredi pokušati sa nekom dobrom idejom.

Photobucket

23.11 – 20.12. STRELAC

Nema potrebe da se upoređujete sa svojom okolinom ili da ulazite u ozbiljnu raspravu. Preterujete sa svojim zahtevima pred voljenom osobom, treba znati osetiti čari i uživati u malim stvarima. Sačuvajte pravu meru vrednosti.

Photobucket

21.12 – 19.01. JARAC

Nemojte dozvoliti da vas pokolebaju nečije reci i početne komplikacije. Potrebna vam je pozitivna orijentacija. Vaše želje mogu da se ostvare, pod uslovom i da delujete dovoljno inspirativno, zavodljivo i sugestivno na voljenu osobu. Potrudite se da ulepšate svoje raspoloženje.

Photobucket

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Nema razloga da optužujete svoju okolinu za svoje propuste. Partner za razliku od vas lakše rešava licne ili zajedničke probleme. Ipak, vi ne želite da se nalazite u nečijoj senci i da prihvatite pasivnu ulogu. Zatražite nečiji savet i izbegavajte depresivno raspoloženje.

Photobucket

19.02 – 20.03. RIBE

Delujete pomalo nostalgično i suviše razmisljate o nečijem odsustvu. Osećate emotivni žal za nekim prijatnim ili dalekim uspomenama. Izbegavajte neumerenost i budite pažljiviji u saobraćaju.

FOTO: FAME

OSTAVI KOMENTAR