Start Horoskop Tvoje zvezde za vikend, 1. i 2. jun 2013. godine

Tvoje zvezde za vikend, 1. i 2. jun 2013. godine

SHARE

heidi klum

Svoj 40. rođendan danas proslavlja slavna nemačka manekenka i voditeljka Heidi Klum.

Photobucket

21.03 – 20.04. OVAN

Nedostaje vam očekivani stepen poverenja u određene prijatelje, stoga ne pričate previše o svojim planovima pred njima. U susretu sa voljenom osobom suviše se oslanjate na svoj blisatavi um i potiskujete osećanja, tako nepotrebno provocirate svog partnera. Rasteretite se od suvišnih briga.

Photobucket

21.04 – 20.05. BIK

Ne treba da stalno kritikujete svoje prijatelje. Ako partner nema dovoljno razumevanja za vaše potrebe, nemojte dozvoliti da se između vas stvori novi emotivni zid koji vas udaljava. U večernjim satima prijaće vam odmor i relaksacija.

Photobucket

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Nema razloga da optužujete svoju okolinu za vaše greške i propuste. Partner za razliku od vas lakše rešava neke lične dileme ili zajedničke probleme. Na žalost nečije samouvereno ponašanje vas dovodi u inferiornu poziciju koja vas sputava. Razgovarajte iskreno sa bliskim prijateljima i izbegavajte depresivno raspoloženje.

Photobucket

21.06 – 20.07. RAK

Ukoliko ste slobodni, pažljivije analizirajte osobu koja vam se dopada ili privlači vašu pažnju. Skloni ste čestim promenama emotivnog raspoloženja. Izbegavajte neumerenost i impulsivnost u svojim reakcijama, opustite se.

Photobucket

21.07 – 21.08. LAV

Nema razloga da se upoređujete sa svojom okolinom ili da započinjete novu raspravu. Ne treba da se dokazujete pred osobama koje se ne slažu sa vama. Insistiranje na preteranim zahtevima pred partnerom trenutno donosi neki negativan efekat. Nekom smeta vaša nestrpljivost ili impulsivno ponašanje. U večernjim satima prijaće Vam relaksacija.

Photobucket

22.08 – 22.09. DEVICA

Važno je da svoje obaveze završavate u zadatom roku, nema razloga da smišljate nove izgovore kao opravdanje. Ponekad je pamet vrlo relativna kategorija. Pre nego što prihvatite nečiju emotivnu igru, važno je i da se prethodno dobro upoznajte sa svim osnovnim pravilima ponašanja. Obratite pažnju na svoje osnovne potrebe.

Photobucket

23.09 – 22.10. VAGA

Dobar predosećaj koji imate nagoveštava uzbudljivu zabavu ili novi emotivni susret. Proverite svoju ljubavnu sreću u skladu sa raspoloženjem i mogućnostima koje vas prate. Obratite pažnju na svoj fizički izgled i raspoloženje, prihvatite pozitivne uzore.

Photobucket

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Ne možete u potpunosti da ostvarite svoje planove, ali imate sjajnu predstavu o izboru najboljih rešenja. Pokušavate da se otrgnete od sentimentalnog raspoloženja, ali pri tome i često razmišljate o nečijem odsustvu. Nedostaje vam inicijativa kako biste prevazišli trenutnu situaciju. Izbegavajte konfliktne situacije i budite pažljiviji u saobraćaju.

Photobucket

23.11 – 20.12. STRELAC

Delujete samouvereno i dobro raspoloženo, nasuprot vama partner kao da vešto prikriva svoje emotivno nezadovoljstvo. Proverite na vreme svoje slutnje. Važno je da pravilno usmeravate svoju kreativnu energiju.

Photobucket

21.12 – 19.01. JARAC

Ako partner nema dovoljno razumevanja za vaše potrebe, porazgovarajte sa njim o tome, i ne dozvolite da se u vašoj vezi stvore problemi koji će vas udaljiti. U večernjim satima prijaće vam odmor i relaksacija.

Photobucket

20.01 – 18.02. VODOLIJA

U ljubavnom životu, neko vas sve više uzbuđuje i privlači vašu pažnju. Izbegavate da priznate svoju emotivnu slabost, ali odaju vas različiti postupci koji sve to jasno nagoveštavaju. Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

Photobucket

19.02 – 20.03. RIBE

Ukoliko priželjkujete veći emotivni uzlet, učinite sve što je potrebno da privučete nečiju pažnju ili da inspirišete svog partnera na uzbudljivu zabavu. Dobro je kada znate šta ili koga želite. Obratite pažnju na pravilniji režim ishrane, unosite više vitmina.

OSTAVI KOMENTAR