Start Horoskop Tvoje zvezde za utorak, 8. oktobar 2013. godine

Tvoje zvezde za utorak, 8. oktobar 2013. godine

SHARE

Bruno Mars hosts a night at Tao Las Vegas

Svoj 28. rođendan danas slavi američki muzičar, Bruno Mars.

Photobucket

21.03 – 20.04. OVAN

Uspešno ostvarujete ideje, a da se pri tom ne obazirete ni na koga. U čitavoj priči, vi ste meta raznih tračeva i nezgoda. Ovnovi moraju da se uče strpljenju, osluškivanju tuđih potreba i da shvate da nisu sami na svetu. Ovo poslednje je najbitnije. Do cilja ćete doći uz ogroman trud, ali će se isplatiti.

Photobucket

21.04 – 20.05. BIK

Tema dana je ljubav. Pošto nemate jasnu predstavu o tome šta hoćete, moguća su zastranjivanja i kiksevi. Romantično ste raspoloženi, smisao za umetnost je snažan, pa planete tako i usmerite. Bićete zadovoljni postignutim. Ako se usredsredite samo na partnera, nezadovoljstvo je neminovno. To pomalo komplikuje stvari.

Photobucket

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Gradite kule od karata. Nijedan današnji plan nema čvrstu osnovu, pa se ne nadajte idealnom rezultatu. Promenljivog ste raspoloženja, sujetniji nego inače. Okolini nije lako sa vama. Alarmantno je to što ste sami sebi najveći neprijatelj. Družite se sa Rakom, samo ga ga ne opterećujte. Prehlada!

Photobucket

21.06 – 20.07. RAK

I dalje niste u formi. Vređate se zbog svake sitnice, mislite da vas okolina ne voli i da su se svi okrenuli protiv vas. Pošto je stav subjektivan, najbolje je povući se i na miru analizirati situaciju koja se u međuvremenu iskomplikovala. Kad stvari ne idu kako treba, poželjno je prekinuti ih, bar nakratko.

Photobucket

21.07 – 21.08. LAV

Obaveze su u drugom planu, a ne volite da mirujete, pa se okrećete ljubavnim problemima, pod uslovom da ih imate. Pošto onaj ko vas intrigira to čini suptilno i dozirano, puno se nervirate. Mlađi pripadnici znaka trenutno su u fazi velike zaljubljenosti, dok stariji planiraju putovanje.

Photobucket

22.08 – 22.09. DEVICA

Sve radite u svom stilu, strpljivo i pedantno. Zabrinuti ste zbog promene statusa i rešavanja porodičnih problema. Kolebate se između više ponuda. Najbolje je sačekati da se stvari slegnu.

Photobucket

23.09 – 22.10. VAGA

Romantično raspoložene Vage mogu biti u dobrom stanju ako sebi priušte okruženje i stvari koje vole. U protivnom, nezadovoljstvo materijalnom suituacijom loše utiče na zdravlje, i to u vidu glavoboljei i viška kilograma. Izbegavajte finansijske transakcije. Niste za to, bar ne danas. Posvetite se lepšim stvarima.

Photobucket

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Ukoliko se ne osećate najbolje, oslušnite potrebe organizma i ublažite tempo. Čim ste u formi, ne znate da se zaustavite. Svemu čega se latite pristupate strasno, pa zdravlje može da trpi. Danas je bar tako. Stoga se savetuje odmor i bavljenje ljudima i stvarima koji relaksiraju.

Photobucket

23.11 – 20.12. STRELAC

Mnogi pripadnici znaka su u fazi promena i kreiranja partnerskih odnosa. Ipak, sačekajte sa počecima. Nemate šta da izgubite. Krajem meseca, svi aspekti biće povoljniji. Sa Blizancem su mogući sukobi mišljenja.

Photobucket

21.12 – 19.01. JARAC

Odličan dan za one Jarce koji umeju da osluškuju planetarne poruke. Iako ste stidljivi i sputani u kontaktima sa okolinom, znajte da krivica leži u vama. Posledice koje datiraju iz ranog detinjstva sada stupaju na scenu. Morate se stalno boriti sa prošlošću, jer ako stvari zapustite, može biti kasno.

Photobucket

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Ukoliko loše spavate, osećate umor i nezadovoljstvo, razmislite o tome koliko vremena provodite u šetnji na svežem vazduhu. Sportske aktivnosti i kretanje pomoći će vam da prevaziđete stanje depresije i hroničnog umora. Partner pomalo izmiče kontroli. Tražite načine da ga urazumite.

Photobucket

19.02 – 20.03. RIBE

Romantične Ribice slobodne trenutke provode u zagrljaju voljene osobe. Ukoliko ste uspeli da otključate njene emocije i u otvorenom razgovoru shvatite da ste bili emotivno zaslepljeni, biće u redu. U protivnom, na pogrešnom ste putu. Vreme je idealno za bavljenje umetnošću i omiljenim hobijem. Iskoristite ga.

FOTO: SIPA

OSTAVI KOMENTAR