Start Horoskop Tvoje zvezde za utorak, 8. novembar 2011. godine

Tvoje zvezde za utorak, 8. novembar 2011. godine

SHARE

Danas svoj 36. rođendan proslavlja glumica Tara Reid.

21.03 – 20.04. OVAN

Nemojte se žaliti na partnera jer od njega imate koristi. U vezi je trenutno on taj koji više daje. Opasnost dana može se javiti u vidu inertnosti, nedisciplinovanosti i prenaglašene senzualnosti. Sve što je van normale nije dobro. Držite se zlatne sredine ako želite da budete zadovoljni.

21.04 – 20.05. BIK

Odličan dan, zar ne? Kad biste uspeli da ublažite želju za dominacijom, a u odnosu na partnera budete manje ljubomorni, a više tolerantni, biće sjajno. Škorpija je idealna narednih dana, pa se sa njom družite što više. Ne zapostavljajte ni Vodoliju. Idealna kombinacija je komuniciranje utroje.

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Ukoliko okolina bude poštovala vaše navike, neće biti problema. U protivnom, svađe su neminovne. Činićete usluge drugima. Ukoliko ste nesebični, to ćete sa lakoćom i od srca sprovesti u delo. Međutim, oni pripadnici znaka koji su sebičnjaci i samotnjaci neka se zatvore u četiri zida i budu samozadovoljni.

21.06 – 20.07. RAK

Odličan period za ljubav. Partner vam je naklonjen, pa uživajte pod njegovim toplim uticajima. Ipak, ne dozvolite da vas obuzmu talasi lenjosti i inercije, jer možete propustiti šansu. Ako bude potrebno više napora za realizaciju posla, postarajte se ta to. Uspeh vas u tom slučaju neće mimoići.

21.07 – 21.08. LAV

Ako vas okolina optuži da ste ljubomorni i posesivni, razmislite da li u toj konstataciji ima istine. Bićete u situaciji da se zabavljate, ali i da uživate u lepim stvarima. Odnosi sa partnerom i sa ukućanima trenutno se popravljaju. Pošto postoji opasnost od povreda, savetuje se maksimalan oprez.

22.08 – 22.09. DEVICA

Razmišljate o putovanju i stručnom usavršavanju. Pošto ste angažovani na više strana, može se dogoditi ono čega se užasavate, a to je površnost. Okrenite se jednoj obavezi. Dok je ne obavite, ne započinjite novu. U protivnom, raspoloženje će vam pokvariti nervoza i izneverene nade.

23.09 – 22.10. VAGA

Zadovoljni ste samim sobom, jer ste materijalno obezbeđeni. Većina pripadnika znaka postarala se da to neko drugi za njih učini; to se odnosi na žene Vage. Muške Vage moraće da zapnu kako bi ostvarile ono što im je neophodno za život.

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Nastupa odličan period za Škorpije: uživaćete ne samo u poslu već i u fizičkoj lepoti i ljubavi. Pokušajte da ovih dana izgladite odnose sa voljenom osobom, jer će ona biti tolerantnija na vaše postupke. Iako ste oboje tvrdoglavi, pametniji popušta, a to ste vi!

23.11 – 20.12. STRELAC

Pošto Strelcima koji su u dugoj vezi ili braku preti opasnost od raskida, neka budu manji od makovog zrna, ukoliko ne žele da se to dogodi. Morate se tolerantnije odnositi prema partneru, jer mu se smučila samovolja. Planira da od vas definitivno digne ruke. Razmišljajte glavom, ne srcem.

21.12 – 19.01. JARAC

Spustite se na zemlju. Sklonost ka idealizovanju uzela je maha, tako da može da ugrozi vaše normalno funkcionisanje. Iako imate zaštitu planeta i masu pogodnosti materijalne prirode, ali ljudski faktor može da zataji. Stoga okruženje postavite na pravo mesto. Ne očaravajte se kako se ne biste razočarali.

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Ukoliko iskoristite potencijale, imaćete šansu da napredujete u društvenoj hijerarhiji. Ambiciozni ste i istrajni, pa je velika verovatnoća da će se to i dogoditi. Mnoge Vodolije rešavaju statusna pitanja. Mogući su problemi sa vidom.

19.02 – 20.03. RIBE

Više maštate i planirate nego što radite. Ukoliko ste umetnička duša, iskoristite talas inspiracije u kreativne svrhe: stvorićete veliko delo. Ako se bavite biznisom, razmišljajte o saradnji sa partnerima iz inostranstva, ali ne preterujte sa željama.

OSTAVI KOMENTAR