Start Horoskop Tvoje zvezde za utorak, 8. maj 2012. godine

Tvoje zvezde za utorak, 8. maj 2012. godine

SHARE

37. rođendan danas proslavlja španski pevač, Enrique Iglesias.

21.03 – 20.04. OVAN

Raspoloženje vam se popravlja sa poboljšanjem materijalne situacije. Sada treba biti vešt i sačuvati stečeno. Ali kako, kad ste već dobro isplanirali sve što vam treba. A toga ima na pretek!

21.04 – 20.05. BIK

Više maštate i planirate nego što nešto konkretno preduzimate. Možda je to dobro za bavljenje umetnošću i hobijem, ali nikako za praktičan život. Situacija zahteva konkretne radikalne zahvate, na koje vi danas očigledno niste spremni. Pa, kad je tako, ćutite i odmarajte se. Nemojte da se žalite prijateljima.

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Obilje ideja, povoljan preokret u ličnom zanimanju, iznenadna promena sudbine, i to nabolje – utiču na vaša razmišljanja. Očekuje vas uspeh.

21.06 – 20.07. RAK

Maštate o putovanjima i stvarima koje su daleko od realnog problema. Osećate potrebu da uživate u kvalitetnim kontaktima, da čitate filozofsku literaturu. Važno je naći zlatnu sredinu između stvarnog i fiktivnog sveta kako ne biste bili na gubitku. Odmor na kratko prija, ali ne preterujte. Krenite u akciju.

21.07 – 21.08. LAV

Dan je u znaku prijatnih ljubavnih iznenađenja i iskustava. Uživate. Upravo vas intrigantan odnos sa partnerom i njegova želja za povlačenjem i prekidom – dodatno stimuliše. Vi volite da osvajate, pa to trenutno i radite. Šta će se dogoditi kad definitivno osvojite “žrtvu”? Pa, zna se, naći ćete novu.

22.08 – 22.09. DEVICA

Očekuje vas uspeh na emotivnom planu. Kad stvari počnu da se raspetljavaju, to obično biva u kompletu. Ukoliko odlučite da raskinete sa partnerom, to shvatite kao ispravnu stvar – znači da nije valjalo. Rešavate konfuziju i zastoje koji vas duže vreme opterećuju.

23.09 – 22.10. VAGA

Bićete u situaciji da raspolažete tuđim novcem ili tražite novac na zajam. Sve se vrti oko materijalnih vrednosti. Vage vole ljubav, umetnost, lepe stvari, komunikaciju, ali novac iznad svega. Šta vredi, kad ne umete da ga sačuvate. Na volšeban način vam klizi iz ruku.

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Želja za dokazivanjem je pojačana. Privlačite verbalne napade, ulazite u rasprave. Zašto to činite? Rezultata nema, već se samo nervirate. S jedne strane vam je stalo do mišljenja partnera, dok istovremeno terate tvrdoglavo po svome. Aktivni ste.

23.11 – 20.12. STRELAC

Sve što zamislite možete da ostvarite. Problem nastupa kad shvatite da ono što ste želeli i ostvarili, koliko god bilo prijatno, ne može da vam pomogne da iz sebe izbacite stanje inhibicije. Nalazite se pod svojevrsnim unutrašnjim pritiskom, pa mislite da ćete da puknete. Sportske aktivnosti su prava stvar.

21.12 – 19.01. JARAC

Odlučujete da snagom volje rešite sve probleme i na njih stavite tačku. Nemilosrdni ste u tom pogledu. Ne birate sredstva, jer smatrate da ste dugo trpeli i da više ne možete da izdržite. Ponašanje je delimično ispravno. Važno je da ste krenuli, ali problem koji je dugo trajao ne možete rešiti jednim potezom.

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Slobodne trenutke provodite u društvu prijatelja, kojih je iz dana u dan sve manje. Postali ste izbirljiviji. Nemate vremena ni snage za to da vas opterećuje bilo ko. Ukoliko ne možete od dotične osobe da imate koristi, ili da se bar lepo osećate u njenom društvu, pokušaćete da je eskivirate. Ispravno!

19.02 – 20.03. RIBE

Oprezno, ukoliko planirate da u nešto investirate, jer možete biti na gubitku. Na ostale segmente života ne možete da se požalite, samo pod uslovom da na njih gledate objektivno. Zdravi ste koliko uopšte čovek može biti, a partner čini sve da vam udovolji. To što pomalo zastranjujete u ljubavi postaje zabrinjavajuće.

OSTAVI KOMENTAR