Start Horoskop Tvoje zvezde za utorak, 8. januar 2012. godine

Tvoje zvezde za utorak, 8. januar 2012. godine

SHARE

null

13. rođendan danas proslavlja američka glumica Noah Cyrus.

Photobucket

21.03 – 20.04. OVAN

Pošto do svega dolazite teško, ispoljavate nasilne reakcije i želju za osvetom. Situacija nije ružičasta, a način na koji pokušavate da je ublažite totalno je pogrešan. Sedite, razmislite i pronađite neko pametnije rešenje. Videćete da se nalazite u fazi velikog preobražaja praćenog i dobrim i lošim stvarima.

Photobucket

21.04 – 20.05. BIK

Naporan dan, pun neprijatnih iznenađenja. Ukoliko se unapred pripremite za njega, naoružate se strpljenjem i upornošću – lakše ćete ga prebroditi. U protivnom, moguće su svađe sa partnerom i ukućanima, nerviranja i teške reči.

Photobucket

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Sami ste krivi za to što ste o nekome imali pogrešno mišljenje. Rešavate da iz korena promenite odnose sa sličnim licima i izbegnete sličnu situaciju. Grešite, jer ćete upravo zahvaljujući novom saznanju, a naročito zahvaljujući novom načinu ponašanja, obezbediti teren za novu komunikaciju. Ne zaboravite današnje iskustvo.

Photobucket

21.06 – 20.07. RAK

Komunikativni ste i prijateljski raspoloženi. Pošto funkcionišete sa pojačanom dozom razuma, za sve i svakoga imate objašnjenje i razumevanje. Kad biste uvek bili tako pametni, kud bi vam bio kraj. Oprezno sa osobom u znaku Riba, jer vas lako može izneveriti. Ribe najviše vole da tračare!

Photobucket

21.07 – 21.08. LAV

Srećni ste i izuzetno raspoloženi, jer ste proslavili skoro sve što se može proslaviti, i po starom i po novom kalendaru. Ukoliko niste zaljubljeni u osobu suprotnog pola, u sebe svakako jeste. To je dobar znak, jer se oporavljate od nekih ranijih stresova kroz koje ste prošli uglavnom zbog poljuljanog ega.

Photobucket

22.08 – 22.09. DEVICA

Pridavali ste nekome veći značaj nego što zaslužuje, pa je saznanje da ste bili na pogrešnom putu poražavajuće. Ko je kriv? Ili ta osoba, ili vi? Krivicu uvek treba tražiti u sebi, jer ste zbog loše procene došli u neugodnu situaciju. To se više neće ponoviti. Susret sa zdravstvenim ustanovama ili osobljem.

Photobucket

23.09 – 22.10. VAGA

Sve što je lepo kratko traje, pa je i zanosan period za vama. Postoji još nešto što ćete se truditi da obeležite, a posle toga stavljate crtu. Rešavate da veću pažnju posvetite svom izgledu i zdravlju. Pošto danas niste u elementu, učinite mali napor da ulepšate slobodne trenutke. Izađite u kafić sa prijateljima.

Photobucket

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

U fazi ste uzbudljivih ljubavnih zavrzlama koje ovaj dan čine zanimljivim. Sve je u znaku strasti. Ukoliko realizujete namere tog tipa, bićete kao preporođeni. U protivnom, svađe i spletkarenja. Postoje pametniji načini da dođemo do onoga šta želimo. Budite malčice lukavi. Umete to!

Photobucket

23.11 – 20.12. STRELAC

Uspešan period se nastavlja. Ostvarujete dobre duhovne i mentalne kontakte, fizičke veze i stičete zajednička iskustva. Radosti volite da delite sa drugima, pa ćete nastojati da to učinite i danas. U očekivanju ste javnog priznanja za rad, ali i finansijskog dobitka. Sve u svemu – sjajno!

Photobucket

21.12 – 19.01. JARAC

Vaše raspoloženje zavisi od trenutka. Ukoliko neko pokuša da vas isprovocira, može vam lako pokvariti dan, ali isto tako ga učiniti i zanimljivim, ukoliko vas obraduje. Kad bolje razmislite, od drugih očekujete da utiču na vas, a da sami malo šta preduzimate. Trebalo bi da se više oslanjate na sopstvene snage.

Photobucket

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Sa okolinom delite i dobro i zlo. Pošto je dan “šaren”, biće tu svega i svačega. Važno je da ste u dobrom raspoloženju, jaki i društveni, pa ćete sa lakoćom prevazići uznemiravajuća iskustva. Provešćete se ludo i nezaboravno!

Photobucket

19.02 – 20.03. RIBE

Pesimističko raspoloženje u kombinaciji sa osećanjem napuštenosti. Jadne Ribice, nije vam lako! Ali o tome je trebalo da razmišljate ranije. Dan je povoljan za introspekciju i uviđanje nekih sopstvenih nedostataka. Povedite računa o tome šta pričate. Okolina vas je već prozrela, pa vas izbegava.

FOTO: FAME

OSTAVI KOMENTAR