Start Horoskop Tvoje zvezde za utorak, 7. maj 2013. godine

Tvoje zvezde za utorak, 7. maj 2013. godine

SHARE

null

20. rođendan danas proslavlja glumac Alexander Ludwig, najpoznatiji nam kao Cato u filmu “Igre gladi”.

Photobucket

21.03 – 20.04. OVAN

Najbolje bi bilo da neke stvari prespavaju, da razmislite i odmorite se pre nego što krenete u konkretnu akciju. Čak i da hoćete, trenutno niste u stanju da se izborite sa problemima. Moguće je da ćete se već sutra bolje osećati i sa lakoćom rešiti sve što vas opterećuje. Razmišljajte o letu, tačnije o letovanju.

Photobucket

21.04 – 20.05. BIK

Emocije su naglašene. Ne preterujte u njihovom ispoljavanju, naročito ne pred osobama koje za to nisu ni najmanje krive. Sa partnerom ćete ostvariti veoma prisnu saradnju i poželeti da zajedno prisustvujete umetničkom događaju. Možda ćete i vi sami biti kreativni. Sve je u znaku poznanstava i druženja.

Photobucket

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Pod uslovom da ste shvatili poruku i shodno njoj se ponašali, možete da mirujete. Sve aktivnosti koje bi trebalo da donesu konkretne rezultate danas su onemogućene, što pojačava nezadovoljstvo. U narednom periodu osluškujte sebe. Shvatite da svaki proces ima kulminaciju, nakon koje sledi pad.

Photobucket

21.06 – 20.07. RAK

Pod uslovom da ste se spustili na zemlju i da realno sagledavate situaciju, imaćete šansu da je rešite. U protivnom, ako se distancirate, problemi će se samo gomilati. Onaj najveći problem postaće naoko nerešiv. Predahnite uz dobru knjigu. Možda ćete sebe naći u njoj?

Photobucket

21.07 – 21.08. LAV

Pojačana energija i više poslova koje morate da obavite istovremeno dovode vas u opasnost da načinite grešku. Povrede i saobraćajni udesi mogu se dogoditi ukoliko budete zamišljeni i nepažljivi. Stoga se ponašajte oprezno i odgovorno. Vest o putovanju uskoro ćete dobiti i samim tim će vam laknuti.

Photobucket

22.08 – 22.09. DEVICA

Saznanje da smo živeli u iluzijama je bolno, posebno za vas. Mislite da vas niko i ništa ne može iznenaditi, ali, kao što vidite, niko nije operisan od kikseva. Shvatate da je osoba kojoj ste bezrezervno verovali, u koju ste ulagali sve svoje nade, pravi slabić. Nije ona izneverila vas, već je bila plod vaših želja.

Photobucket

23.09 – 22.10. VAGA

Dobro raspoloženje i izuzetna komunikacija čine da ste u svom elementu. Na trenutak zaboravljate probleme. Za sada je gorući onaj koji se tiče nerava. Izvesni planetarni aspekti govore o tome da pripadnici ovog vazdušnog znaka imaju teškoće sa hormonima koje pojačavaju nervozu. Obuzdajte hormone!

Photobucket

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Promenljivog ste raspoloženja, osetljivi na vremenske promene i planetarne uticaje. Trenutno ste okupirani finansijama koje kasne. Pošto se radi o već zarađenom novcu, budite strpljivi jer ćete ga sigurno dobiti.

Photobucket

23.11 – 20.12. STRELAC

Ništa se ne može promeniti preko noći. Važno je da počnete pravilno da razmišljate o tome kako da na najpametniji način osmislite slobodno vreme. Što se posla tiče, obavljate ga sjajno, ali čim nastupi prazan hod, sputani ste. Razlog leži u nezadovoljstvu načinom na koji se provodite. Razmislite o tome.

Photobucket

21.12 – 19.01. JARAC

Uspeli ste da na sebi svojstven način, što znači uporno i nemilosrdno, uradite stvari koje su vas dugo tištile, pa možete da uživate u njihovim plodovima. Sjajno. Doduše, kad bolje razmislite, bilo je tu svega: i preterivanja i histerisanja, ali važno je da je rezultat tu, i to crno na belo.

Photobucket

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Šta se to sa vama dešava? Zbog čega ste svima okrenuli leđa? To će vam okolina oprostiti, ali ne i osoba sa kojom ste u vezi. Ona smatra da je vaš odnos prilično problematičan i razmišlja o tome da ga definitivno okonča. Da li i vi o tome razmišljate? Trgnite se, krenite u akciju ukoliko želite da spasete ono do čega vam je stalo.

Photobucket

19.02 – 20.03. RIBE

Imate vremena da razmišljate i maštate. Produbljuje se vaša intuicija, ali i smisao za sve stvari koje nemaju veze sa realnošću. Narednih nekoliko meseci ćete imati pojačanu intuiciju, pa iskoristite ovu svoju prednost. Pošto je pred vama uspešan dan, ne dozvolite da vam ga iko upropasti.

FOTO: FAME

OSTAVI KOMENTAR