Start Horoskop Tvoje zvezde za utorak, 7. jun 2011. godine

Tvoje zvezde za utorak, 7. jun 2011. godine

SHARE

Na današnji dan 30. rođendan proslavlja slavna teniserka Anna Kournikova.

21.03 – 20.04. OVAN

Pred vama su divni trenuci. Svi planovi se ostvaruju, pa možete biti zadovoljni. Pošto je većina Ovnova nemirne prirode, blaga tenzija postoji. Ne brzajte sa aktivnostima i čuvajte stvari, posebno novčanik. Možete postati laka meta džeparoša. Emotivno ste zadovoljni zahvaljujući Strelcu ili Lavu. Oni udovoljavaju vašim željama.

21.04 – 20.05. BIK

Poslovni uspeh, emotivna nestabilnost. Da li se radovati ili žaliti? Radujte se, jer su ljubavne razmirice prolaznog karaktera, a pomirenja mogu još više učvrstiti vezu. Na emotivnom planu su iskrsla ograničenja izazvana vašim nekontrolisanim postupcima, posesivnošću i ljubomorom. Situacija je nepredvidljiva – zavisi isključivo od vas samih.

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Odličan poslovni period, praćen finasijskim uspehom. Isplatiće se sva vaša nerviranja i smela ulaganja. Ko ne reskira, taj i ne dobija. Mogući su zdravstveni problemi, loša krvna slika, pa pokušajte da je na neki način popravite. Jačajte imunitet adekvatnom ishranom obogaćenom vitaminima. Jedino vas Ovan može uzdrmati i izbaciti iz ravnoteže, ali pozitivno.

21.06 – 20.07. RAK

Osobina dobrog psihologa danas vam ide u prilog. Od nje imate više koristi nego što možete da pretpostavite. Nikome neće poći za rukom da vas nasamari. Poslovnu situaciju držite pod čvrstom kontrolom i vladate svojom erudicijom. Ukoliko sarađujete sa Lavom na jednom projektu, biće para. Sa čežnjom se prisećate divnih trenutaka iz daleke prošlosti.

21.07 – 21.08. LAV

Idealan period da razmišljate o novim poslovima. Pošto ste na emotivnom planu postigli željeni cilj, tj. potčinili partnera, možete da maštate o novom kvalitetu veze. Na okolinu delujete fascinantno. Umete ponekad, kada vam je do toga stalo, da iskoristite svoje magične efekte kako biste došli do cilja. U ovom slučaju, cilj nije za potcenjivanje. Veliki novac je u pitanju, pa ga valja zaraditi. Bavljenje sportom, hobijem i igrama na sreću biće pun pogodak. Izbegavajte svađu!

22.08 – 22.09. DEVICA

Razmišljate o ljubavi, svesni partnerovih nedostataka. Jadan on, nije ni bio svestan činjenice da se sa Devicom uhvatio u kolo i da će biti raščlanjen do detalja. Pošto grešite kad je ljubav u pitanju, sačekajte da se strasti stišaju. U međuvremenu se okrenite poslu, jer vas očekuje uspešan i kreativan dan. Ugovori će biti uspešni, a vi zadovoljni. Uskoro očekujte veći priliv novca.

23.09 – 22.10. VAGA

Oscilacije u raspoloženju postaju sve češća pojava. Niste svesni trenutnog stanja, pa zapadate u depresiju. Nemate razloga za takvo stanje, jer ćete ono o čemu maštate ostvariti kad-tad. Ukoliko želite da to bude što pre, uzalud se nervirate i patite. Preoštri ste prema okolini i partneru. Ukoliko vas on ne poznaje dovoljno, može se uplašiti i pobeći. Nadajmo se da je upoznat sa vašim slabostima.

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Da li ste razmišljali o tome da previše pričate? Reči postaju devalvirane, a puno pričate da biste prikrili neke tragove. Poželjno je da ćutite onda kada to situacija zahteva. Sa nekim obnavljate saradnju i druženje. Budite oprezni, pošto naredni period može biti praćen gubicima. Jedan od pogrešnih poteza jeste i druženje sa sumnjivim osobama. Gde je vaša intuicija? Da li treba svima verovati?

23.11 – 20.12. STRELAC

U svom ste elementu. Obilje stvaralačkih moći, želja za lepim stvarima, bilo da u njima uživate ili da ih kreirate. Postižete uspeh, ali uz nečiju podršku. Konstruktivni kriticizam je na mestu, pa shodno tome slede i dalji događaji. Saradnici shvataju da ste u pravu, pa rešavaju da popuste. Na emotivnom planu ste zadovoljni, jer partner čini sve da to budete. Vodite računa o tome šta pričate, jer se zbog pogrešnih reči možete svađati.

21.12 – 19.01. JARAC

Krajnje je vreme da učinite nešto za svoju dušu. Morate popraviti raspoloženje, pošto za to imate razloga. Teško je menjati prirodu, a vi ste zatvoreni, stidljivi i bezrazložno nezadovoljni. Uspeh i novac su svuda oko vas i treba ih samo pokupiti. Nova ljubav i nov predmet interesovanja ulepšavaju vam dan. Emotivniji ste nego što bi zaista trebalo da budete. Nalazite greške tamo gde ih nema. One se prvenstveno odnose na decu i partnera. Poželjno je bavljenje sportom kako biste iz sebe izbacili višak energije.

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Ko o čemu – Vodolije o ljubavi. Preplavljeni ste osećanjima, ne samo muško-ženskim već i onim vezanim za drage osobe, decu i prijatelje. Pošto se niko ne meša u vaše poslove, dobro se osećate. Uživate u svim sferama života kako to samo vi umete – do kraja. Budite umereniji i odmereniji. Imaginacija je pojačana, nove ideje vam se motaju po glavi. Sve je to divno, ali ipak postoji opasnost od toga da zastranite. Stoga morate uključiti i zdrave rezone.

19.02 – 20.03. RIBE

Novonastale okolnosti čine vas kolebljivim. Osećate emotivno ograničenje u vezi ili partnerstvu. U fazi ste ponovnog otrežnjenja po mnogim pitanjima. Pošto ste se u jedno prijateljstvo debelo razočarali, razmišljate da ga prekinete. Ne prenagljujte sa odlukom, već se okrenite pametnijim izazovima. Prijatan susret! Šansa da ostvarite putovanje u inostranstvo još uvek postoji.

OSTAVI KOMENTAR