Start Horoskop Tvoje zvezde za utorak, 6. novembar 2012. godine

Tvoje zvezde za utorak, 6. novembar 2012. godine

SHARE

25. rođendan danas predstavlja naša teniserka, Ana Ivanović.

Photobucket

21.03 – 20.04. OVAN

Ovnovi su u fazi pravljenja planova na duge staze. Pošto ste sve lepo zamislili, sad sledi akcija i sprovođenje u delo. To je malo teže, budući da danas lakše komunicirate nego što radite. Čuvajte se svađa i prehlada, kojima ste skloni. Oprezno!

Photobucket

21.04 – 20.05. BIK

U odličnoj ste formi, pa bi bilo šteta ne iskoristiti konstruktivno planetarne uticaje. Sve lepe stvari idu vam od ruke, prvenstveno one koje se odnose na ljubav i umetnost. Pošto odlično sarađujete sa Blizancima i Vagama, udružite snage. Biće svega po malo. Srećni ste i zadovoljni.

Photobucket

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Veoma konstruktivan dan. Ako se ne rasplinete na više strana, postoji šansa da od situacije izvučete maksimum. Iako vas okolina ne sluša najbolje, to do vas prosto ne dopire. Do te mere ste preplavljeni pozitivnim mišljenjem da vam niko i ništa ne može pokvariti raspoloženje. Čak ni stalni partner.

Photobucket

21.06 – 20.07. RAK

Ukoliko imate zdravstvenih problema, znajte da su psihosomiatske prirode i prolazni. Bolovi u stomaku nemaju konkretno objašnjenje. Oni se odnose na ljude koje prosto ne možete da “svarite”. Morate se prema njima manje emotivno odnositi. Ponekad komuniciramo i sa onima koji nam nisu po volji.

Photobucket

21.07 – 21.08. LAV

Pošto ste u fazi sticanja popularnosti i izlaska u javnost, posvetite pažnju svom izgledu. Treba blesnuti punim sjajem. Dan je uspešan za školu i za stvari bez kojih vam se život čini besmislenim. Ljubav je na prvom mestu. Pogledajte oko sebe. Videćete da vam neko upućuje sanjalačke poglede.

Photobucket

22.08 – 22.09. DEVICA

Iskoristite maksimalno povoljne planetarne uticaje, ne samo za učenje. Ostavite malo vremena i za svoju dušu. Partner očekuje da mu pravite društvo i provedete zajedno slobodne trenutke. Ukoliko niste u ozbiljnoj vezi, jedno poznanstvo će vas uzdrmati.

Photobucket

23.09 – 22.10. VAGA

Sve ide po planu. Zvezde su vam naklonjene. Ukoliko imate problema, sami ste krivi. Većina Vaga je komunikativna, kreativna i lepo raspoložena. Iako su moguća verbalna dokazivanja, prvenstveno kad je partner u pitanju, neka vam to ne pokvari dan. Okrenite se, po običaju, sebi i onom što volite.

Photobucket

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Nemilice se trošite na poslu i kod kuće, a o provodu da ne govorimo. Uspeva vam da ostvarite sve planove, a pojavljuje se šansa i za nešto o čemu ste doskora mogli samo da sanjate. Ukoliko ste sanirali zdravstveni problem, možete da planirate kardinalne promene na duge staze. Super!

Photobucket

23.11 – 20.12. STRELAC

Na stvari i događaje gledate iz praktičnog ugla. Ne želite da škola trpi zbog nekih vaših pogrešnih stavova. Pokušavate da se što je moguće više distancirate i budete objektivni. To vam samo delimično polazi za rukom. Kad se povučete, shvatićete da ste se maksimalno istrošili i da ste napeti.

Photobucket

21.12 – 19.01. JARAC

Pod uslovom da ste se oporavili od prethodnih događaja i šokova, polako ulazite uz normalu. Sa partnerom vodite borbu za dominaciju u kojoj nema pobednika, ali zato ima svađe na pretek. Pošto ste trenutno u boljoj poziciji, popustite i pokušajte da kompromisima izgladite odnose.

Photobucket

20.01 – 18.02. VODOLIJA

U fazi ste vođenja bitke za golu egzistenciju. Imate osećaj da na partnera slabo možete da se oslonite, jer je on zaplovio u druge vode. Interesuju ga različite stvari, pa nemate upliva u njegovo kretanje. To vas na izvestan način nervira. Spremni ste da se posvađate zbog svake sitnice. Smirite se!

Photobucket

19.02 – 20.03. RIBE

Gradite kule u oblacima. Vaša glavna preokupacija je prilično nerealna. Morate se spustiti na zemlju ako želite da postignete uspeh. Pošto ste okupirani novcem i zdravljem, morate biti oprezni i ne smete uletati u neproverene kombinacije. Pod hitno recite ‘stop’ nekim porocima.

FOTO: SIPA

OSTAVI KOMENTAR