Start Horoskop Tvoje zvezde za utorak, 6. avgust 2013. godine

Tvoje zvezde za utorak, 6. avgust 2013. godine

SHARE

Robin Van Persie

Svoj 30. rođendan danas slavi holandski fudbaler, Robin Van Persie.

Photobucket

21.03 – 20.04. OVAN

Budući da su imaginativne moći naglašene, bavite se umetnošću i stvarima za koje je neophodna mašta. Ne gubite snagu na stvari na koje slabo možete uticati, jer ćete se nervirati. Uspeh očekuje pripadnike znaka koji se bave umetnošću i kreativnim radom, dok praktični Ovnovi imaju lakših probleme.

Photobucket

21.04 – 20.05. BIK

Dišete punim plućima, srećni ste i zadovoljni. Posebnu radost vam pružaju partner i osobe do kojih vam je stalo. Mnogi pripadnici znaka nalaze se u fazi zaljubljivanja i neplaniranih događaja. Pošto niste predosetili zbivanja, morate da radite užurbano.

Photobucket

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Posebna uzbuđenja možete očekivati unutar doma i porodice, ali nemojte dozvoliti da vas to izbaci iz koloseka. Ukućani su onakvi kakvi su, pa treba da zauzmete odlučan stav i sa njima izađete na kraj. Koliko ćete u tome uspeti? Sve je individualno i zavisi od strpljenja.

Photobucket

21.06 – 20.07. RAK

Trenutno ste u izvesnoj dilemi. Nedoumice se odnose na putovanje . Pošto sa uspehom savladavate prepreke, krajem dana očekujte poboljšanje raspoloženja i prijatno druženje. Drage osobe na vas deluju stimulativno, pa sa njima fantastično sarađujete.

Photobucket

21.07 – 21.08. LAV

U odličnoj ste formi. Odlično razumete suštinu i iz situacije izvlačite maksimum. Predviđate nove događaje i shodno tome se ponašate. Srećne okolnosti vam idu naruku. Samo nastavite ovim tempom, ali uz pomoć dragih osoba. One imaju mnogo uticaja na naredna zbivanja. Poslušajte njihov savet.

Photobucket

22.08 – 22.09. DEVICA

Nemate razloga za paniku, jer su stvari pod kontrolom. Za blagu nervozu pokušavate da nađete opravdanje, ali vam to ne polazi za rukom. Snažni uticaji prijatelja mogu, ali i ne moraju, da vas osujete u naporima i stremljenjima. Ukoliko je za utehu – stvari su prolazne.

Photobucket

23.09 – 22.10. VAGA

Vage su u svom elementu, zadovoljne koliko to njihova priroda dozvoljava. Akcenat stavljaju na perfekcionizam i harmoniju više nego na događanja u emotivnom životu. Stalo im je do toga da se dokažu, a partner i ostali mogu da pričekaju. Važno je da ste ispunjeni i harmonični. Dokle će to da vas drži?

Photobucket

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Rešili ste da se izborite sa problemima i ne priznajete poraz. U pravu ste! Od narednih događaja očekujte uspeh i kratak predah, koji će vam pomoći da se suočite sa samim sobom. Taman ste pomislili da su vam sve lađe potonule, kad evo izlaza iz tunela. Budite srećni, jer ste prevazišli kriznu situaciju.

Photobucket

23.11 – 20.12. STRELAC

Tema dana je nešto što ste započeli, ali vas nervira sve u vezi s tim. Šta da se radi kad vam okolnosti nisu naklonjene. Smirite se i sačekajte povoljniji razvoj događaja, ali ne odmah. Već sutra sa novim entuzijazmom krećete ispočetka Do tada se ne nervirajte. Preterali ste sa histeričnim napadima.

Photobucket

21.12 – 19.01. JARAC

Želja za izolacijom je evidentna, ali i potreba da vladate situacijom. Ponašate se u skladu sa objektivnim teškoćama, po cenu da emotivno trpite. Savesni ste i odgovorni, pa ćete, po običaju, dati prednost stvarima na koje ste se obavezali. Sa Strelcima ste povuci-potegni. Pobeda je vaša!

Photobucket

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Napeti ste, skloni da se nervirate zbog sitnica. Pokušajte da izbegnete obaveze koji zahtevaju užurbanost i nepromišljenu akciju, pošto možete biti oštećeni. Budite mudri, smireni i odgovorni. Eto načina za uspeh. Panika vas samo udaljava od njega i čini nervoznim i nezadovoljnim.

Photobucket

19.02 – 20.03. RIBE

Imaginativne moći su naglašene, pa se to povoljno odražava na pripadnike znaka koji se bave umetnošću. Ukoliko igrate nagradne igrice, i u njima možete imati sreće. Optimista ste!

FOTO: TANJUG

OSTAVI KOMENTAR