Start Horoskop Tvoje zvezde za utorak, 5. februar 2013. godine

Tvoje zvezde za utorak, 5. februar 2013. godine

SHARE

 photo sipa_sipausa30076402_000015_zpsfb6a2593.jpg

28. rođendan danas proslavlja jedan od najboljih fudbalera sveta, Cristiano Ronaldo.

Photobucket

21.03 – 20.04. OVAN

Situacija zahteva maksimum strpljenja, a vi ga nemate. Otuda i nesporazumi ne samo sa okolinom već i sa samim sobom. Na silu želite nešto. Poraz svi teško podnose, vi naročito! Treba sačuvati živce za stare dane. Filmovi popravljaju raspoloženje.

Photobucket

21.04 – 20.05. BIK

Izuzetno prijatan dan, bar kad je ljubav u pitanju. Doduše, ima i onih koji za ljubav mnogo ne mare, pa će biti okruženi ljudima i stvarima koje im pričinjavaju zadovoljstvo. Pred Bikovima su nezaboravni trenuci, a koliko će od njih profitirati – zavisi od slučaja. Svaki čovek je kovač svoje sreće.

Photobucket

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Povedite računa o tome da se ne pogubite u mnoštvu planova. Iako ste sposobni da rešite svaki problem, iako nižete uspehe na sve strane, treba malo usporiti tempo i okrenuti se samom sebi. To je najbolji način da dođete do duševnog mira, koji vas povremeno napušta. Niste vi krivi!

Photobucket

21.06 – 20.07. RAK

Moglo bi se reći da ste u totalnom haosu, bar kad su emocije u pitanju. Pošto je ovo stanje prešlo u hronično, oguglali ste. Okrećete se onim oblastima života u kojima ste uspešniji. Svesni da je vreme dragoceno, nižete uspehe baveći se duhovnim vrednostima. Bioskop je spas!

Photobucket

21.07 – 21.08. LAV

Pošto ste malaksali, poslovi mogu biti u zastoju. Pasivniji ste nego obično. To vas ni najmanje ne uznemirava jer ste okrenuti novoj ljubavi. Neki Lavovi su u tajnoj vezi ili čeznu za njom. Mašta je odlična kompenzacija za kikseve koje ste napravili u poslednje vreme. Dobitna kombinacija je nežan Rakčić.

Photobucket

22.08 – 22.09. DEVICA

Dan nije povoljan za rešavanje problema. Od vas se očekuje da budete strpljiviji i tolerantniji nego obično. Uspeh je na vidiku, samo ga treba još malo čekati. U međuvremenu se posvetite druženju sa prijateljima. Sport je takođe rešenje.

Photobucket

23.09 – 22.10. VAGA

Divan dan, zar ne? Napokon možete da se prepustite svim životnim radostima. Na sebi svojstven način uživate u tihoj sreći. Ono što vam pričinjava posebno zadovoljstvo jeste sklad koji ste našli u sebi i sa sobom. Partner napokon priznaje svoju grešku i povinuje se vašim pravilima. Pomirenje!

Photobucket

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Ušli ste u period koji od vas zahteva ono čega imate u izobilju, a to je snaga. Menjate životne uslove nabolje, što iziskuje mnogo strpljenja, napora i snage. Problem ublažava nagoveštaj povoljnog ishoda burnih emotivnih događaja. Razmišljate o novom kvalitetu veze. Možda i o braku?

Photobucket

23.11 – 20.12. STRELAC

Pošto je evidentno nerviranje zbog svake sitnice, opterećujete okolinu i dodatno je zamarate. Ako primetite da vas ljudi izbegavaju, znajte u čemu je stvar. Mogući su zdravstveni problemi vezani za jetru, ali nije momenat za konkretnije poteze. Ponašate se kao da ste centar sveta. Korigujte se i osvrnite oko sebe!

Photobucket

21.12 – 19.01. JARAC

Problem emotivne prirode postaje više nego neprijatan. Pošto vam nedostaje tolerancija kad je partner u pitanju, lako može doći do verbalnih, ali i drugih ispada. Ukoliko ne promenite odnos prema njemu, možete izazvati i veće probleme. To po svaku cenu pokušajte da izbegnete.

Photobucket

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Provodite nezaboravne trenutke sa osobom rođenom u znaku Bika ili Vage. Nije vam važno koliko će ta sreća trajati – važno je da uživate i zaboravljate na sitne pakosti kojima ste okruženi. Ukoliko iskrsne i neka šarmantna Vodolija, nećete joj okrenuti leđa.

Photobucket

19.02 – 20.03. RIBE

Problemi su dugoročne prirode. Tiču se vaše hipersenzibilne prirode i nesposobnosti da se prilagodite okolini koja funkcioniše na dijametralno suprotnim – iritirajućim talasima. Šta valja činiti? Ili promeniti frekvenciju i prilagoditi se, ili pobeći u svoj svet. Ipak, menjajte frekvenciju.

FOTO: SIPA

OSTAVI KOMENTAR