Start Horoskop Tvoje zvezde za utorak, 4. decembar 2012. godine

Tvoje zvezde za utorak, 4. decembar 2012. godine

SHARE

null

43.  rođendan danas proslavlja slavni reper Jay-Z

Photobucket

21.03 – 20.04. OVAN

Želite da okolina primeti ono čime se bavite. Ukoliko izostanu pohvale, pokušaćete da ih iznudite. Veza u kojoj ste zasnovana je na fizičkoj privlačnosti, što nije tako dobro. Pod uslovom da gradite odnose sa partnerom, bićete u situaciji da ostanete zajedno. Prijatno iznenađenje od Lava.

Photobucket

21.04 – 20.05. BIK

Mnogi pripadnici ovog čulnog i emotivnog znaka trenutno su zaljubljeni. Možda u tom stanju leži razlog za romantično raspoloženje i preokrete u ličnoj sudbini. Zračite optimizmom pa, budući da u prirodi slično biva privučeno sličnim, i vi privlačite isključivo pozitivne događaje. Planirate odmor, ali ne sami.

Photobucket

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Vi biste na brzinu do cilja, ali ne može. Okolnosti ukazuju na to da morate biti uporni i spremni na dugoročne poduhvate. Pošto vas koncentracija dobro služi, iskoristite ovu pogodnost da obavite neke poslove za koje je ona neophodna. Ne propuštajte šansu.

Photobucket

21.06 – 20.07. RAK

U elementu ste. Stavljate akcenat na porodicu, ljubav i sve što vam pričinjava zadovoljstvo. Svesni sopstvene nadmoći u okruženju, ponašate se kao da vas ništa ne može iznenaditi. Možda je inat kojim zračite uzrok nesuglasica sa ljudima koji imaju dijametralno suprotno stanovište?

Photobucket

21.07 – 21.08. LAV

Dan je u znaku veza, prijateljskih ili ljubavnih. Pošto ste preplavljeni pozitivnim osećanjima i snagom, sve vam izgleda jednostavno. Funkcionišete sa lakoćom. Iskoristite ovo stanje da uradite neke stvari koje Vam u normalnim situacijama ne polaze za rukom. Zvezde to poručuju. Treba im verovati.

Photobucket

22.08 – 22.09. DEVICA

Jedan korak napred, dva nazad, i tako već duže vreme. Pošto do realizacije ne dolazite jednostavno, to shvatate kao normalan sled okolnosti. Nervni sistem je napregnut. Učinite nešto da se smirite.

Photobucket

23.09 – 22.10. VAGA

Neplanirani događaji odvlače vas od surove stvarnosti. Partner je zaslužan za trenutke sreće kojima ste preplavljeni. Porodica ispunjava ne samo vaše emotivne potrebe već vas stimuliše i na rad. Štipate se za obraz, jer ne verujete da je tolika sreća uopšte moguća. Planirate putovanje.

Photobucket

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Zahvaljujući vezama možete postići čudo, samo ako hoćete. Da li je u pitanju partner ili prijatelji – nije važno, važan je upeh. Mnoge Škorpije uleću u kratku, ali slatku ljubavnu avanturu. Prija im druženje sa umetničkim dušama, jer među njima mogu naći i osobu koja im na trenutak može promeniti životno usmerenje.

Photobucket

23.11 – 20.12. STRELAC

Ovih dana se nadajte uspehu i dobroj saradnji. Ukoliko ne budete teški i nametljivi prema okolini, daleko ćete bolje funkcionisati. Stoga je poželjno biti objektivan u analiziranju sopstvenih nedostataka. Sa Škorpijama funkcionišete u stilu povuci-potegni. Samo strpljivo možete rešiti krizu.

Photobucket

21.12 – 19.01. JARAC

Jarci planiraju putovanje ili su im misli okrenute ka nekom ko je daleko od njih. Strpljivo rade, svesni da će u svojim namerama uspeti. To što vas je život navikao da ne dobijate podršku sa strane u trenutnoj situaciji je više nego dobro. Ne zanosite se, već stojite čvrsto na zemlji. Stvari su pod kontrolom.

Photobucket

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Ovo je vaš dan! Puni ste optimizma i stvaralačke energije, pa iskoristite ovu pogodnost na konstruktivan način. Ukoliko vas savlada lenjost, biće propuštenih prilika. Kao što vidite, povoljni aspekti, ako se ne iskoriste, ostaju mrtav kapital. Aktivirajte se i ne cepidlačite!

Photobucket

19.02 – 20.03. RIBE

Ukoliko ste se ulenjili i slabo izlazite iz kuće, nastojte da ovaj problem rešite. To je bar lako. Setite se prijatelja koje dugo niste videli. Organizujte susret na javnom mestu. Druženje će vam pomoći da rešite probleme na nivou ličnosti koji utiču na psihosomatske bolesti. Eto odgovora na bolove u stomaku.

OSTAVI KOMENTAR