Start Horoskop Tvoje zvezde za utorak, 30. avgust 2011. godine

Tvoje zvezde za utorak, 30. avgust 2011. godine

SHARE

Na današnji dan 39. rođendan proslavlja glumica Cameron Diaz.

21.03 – 20.04. OVAN

Trošite snagu na pogrešne stvari, tako da se nervirate. Da li se isplati? Koliko ćete od toga imati koristi? Odgovor je neizvestan, a da ćete imati problema ukoliko nastavite ovim tempom – evidentno je.

21.04 – 20.05. BIK

Burne emocije usmerene su ka prijateljima, i to zbog neslaganja. Ne umete smireno da reagujete, već im bacate istinu u lice i naprosto ih šokirate. To vam se često događa, jer niste svesni toga da im je neprijatno.

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Pred vama je dan u kom se javlja želja za uspehom. Suočavate se sa izazovima koji nisu nimalo laki. Pošto ste, za divno čudo, temeljni i istrajni, stvari se odvijaju na zadovoljavajući način. Izolacija je jedino rešenje, jer sami morate da odradite ono što se od vas očekuje.

21.06 – 20.07. RAK

Optimista ste u vezi sa nastupajućim događajima, jer su oni odlična kompenzacija za osećaj niže vrednosti. Na kraju ćete i od tih događaja imati koristi, jer vas nagone na to da se stalno dokazujete. Podložni ste uticajima sredine više nego što je razumno. Ako želite da se sačuvate, napravite distancu.

21.07 – 21.08. LAV

U fazi ste zaljubljivanja i potrebe za umetničkim izražavanjem. Iskoristite podršku planeta i krenite u osvajanje. Ostvarujete cilj i doživljavate nezaboravne trenutke. Kad bolje razmislite, njih imate pregršt.

22.08 – 22.09. DEVICA

Naporan rad u kom dolazite do punog izražaja. Sve zamke uspešno rešavate i očaravate poslodavce, koji su to od vas i očekivali. Bavite se istraživačkim radom i detaljima koji zahtevaju temeljnost, za šta ste pravi majstor. Danas se odmarajte u samoći.

23.09 – 22.10. VAGA

Napokon je razum pobedio. Osećanja su ostala u drugom planu, jer ste shvatili da vam ona samo smetaju. Sve odluke donosite glavom, ponašajući se korektno i tolerantno. Pošto je potreba za redom izražena, trudićete se da oko sebe stvorite takvu atmosferu. Poslovi zahtevaju metodičnost i strpljenje.

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Glavnog uzročnika svih svojih postupaka potražite u podsvesti. Posvetite više pažnje mentalnom zdravlju i počnite da razmišljate o sebi. Poslovi zahtevaju angažovanje, iznurivanje, što će se pokazati kao ispravno. Imate energije na pretek, ona se odlično obnavlja, pa je rad lek protiv nervoze.

23.11 – 20.12. STRELAC

Istrajni ste u rešavanju poslovnih zamki i jasno ih sagledavate. Skromno priznajete rezultate, dajući do znanja da su vam drugi pomagali. Saosećajni ste i spremni da se žrtvujete. Mogući su zdravstveni problemi koji nisu za potcenjivanje, pa se savetuje lekarska kontrola.

21.12 – 19.01. JARAC

Okruženi gomilom sveta, osećate se usamljeno. Mislite da vas niko ne razume. To i ne bi bio toliki problem da se niste razočarali u partnera. U njega ste previše ulagali, pa se osećate iznevereno. Ko se očara, taj se i razočara. Glavu gore, stanje je prolazno, dotična osoba ni izdaleka nije toliko surova.

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Prija vam slobodna ljubav, volite slobodu. Ne želite da vas partner guši, pa ćete reagovati na najmanji njegov pokušaj u tom smeru. Okupirani ste novcem, tako da su današnje emocije usmerene više na finansije nego na dotičnu osobu. Novac može da pobegne, a ona je tu. Samo kad bi vam dala malo mira?

19.02 – 20.03. RIBE

Prijemljivi ste za negativne događaje, jer tako razmišljate. Opasnost u vidu poslovnog kraha ili zdravstvenih problema postoji, ali i način da je izbegnete. Razmišljajte konstruktivno, a ne emotivno. Biće lakše svima: i vama i okolini. Ne živite u prošlosti, izgradite budućnost.

OSTAVI KOMENTAR