Start Horoskop Tvoje zvezde za utorak, 30. april 2013. godine

Tvoje zvezde za utorak, 30. april 2013. godine

SHARE

null

27. rođendan danas proslavlja američka glumica Dianna Agron.

Photobucket

21.03 – 20.04. OVAN

Svi postupci baziraju na ranijim iskustvima, ne idete glavom kroz zid. Maštate o zajedničkom putovanju sa voljenom osobom. Zbog čega se plašite da pogledate istini u oči? Iako se nervirate, lepo se osećate, jer ste zaljubljeni. Zbog čega se obmanjujete?

Photobucket

21.04 – 20.05. BIK

Polazi vam za rukom da funkcionišete na više koloseka. Imate vremena i za ljubav. Sa partnerom vas očekuju prijatni trenuci, puno pažnje i nežnosti. Upravo to vam treba. Prisustvovaćete zajedničkom skupu ili sedeljci.

Photobucket

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Dobijate vesti koje će vas i te kako iznenaditi. Možda one utiču na obilje kreativnih ideja? Dugo je trebalo da donesete odluku, ali će situacija učiniti da do nje dođe spontano. Moraćete da se žrtvujete i promenite neke stvari u privatnom životu. U početku to nije jednostavno, ali se isplati.

Photobucket

21.06 – 20.07. RAK

Na momente ćete želeti nemoguće, pa ćete se nervirati kad shvatite da do toga ne možete doći. Pošto su sve misli usmerene na međuljudske odnose, prvenstveno ljubavne, saznanje da tu nešto škripi još više vas čini nervoznim. Strpite se, jer uskoro dolazi vaših pet minuta. Kolo sreće se okreće!

Photobucket

21.07 – 21.08. LAV

Živite onako kako želite, dobijate ono što ste zaslužili. Većina Lavova je usmerena na jedinstvo sa partnerom. Obe stvari ih čine nervoznim jer od njih previše očekuju. Morate spustiti kriterijume ako želite da budete zadovoljni. Ukazuje se šansa da izađete u javnost i sa nekim podelite priznanje.

Photobucket

22.08 – 22.09. DEVICA

Jedan od razloga za emotivnu napetost je trenutna preosetljivost. Krivca treba tražiti u sebi, te pokušati da se, ako ništa drugo, na izvesno vreme povučete. Pričajte samo u krajnjoj nuždi. Ukazuju vam se nove mogućnosti, i to u vezi sa jednim susretom i vešću koja će vas prijatno iznenaditi.

Photobucket

23.09 – 22.10. VAGA

Uspeh očekujte u svim stvarima do kojih vam je stalo. Lepo se osećate, odlično radite, a uz to ste okruženi i pažnjom voljene osobe. Prosto da poludite od sreće! Pošto vam samoća nikako ne prija, želju za druženjem zadovoljićete u krugu dobrih starih prijatelja.

Photobucket

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Nervoza je evidentna, ali i snaga da je prevaziđete. Sve što vam se dešava, i dobro i zlo, delite sa okolinom i u njoj imate podršku. Očekuje vas susret o kome niste ni sanjali. Ukoliko niste već zaljubljeni, možda će se to dogoditi. Neko će vas očarati i totalno izludeti. Vodolija, verovatno.

Photobucket

23.11 – 20.12. STRELAC

Sve postižete isključivo vlastitim snagama. Okolina ne samo da vam odmaže nego vas i opterećuje dodatnim zahtevima. Ne žalite se, već tiho ispunjavate sve obaveze i planirate putovanje. Na putu ćete se odlično provesti, jer ono do čega najviše držite jeste stalna promena. A nje će biti.

Photobucket

21.12 – 19.01. JARAC

Pokušavate da se nametnete okolini i da joj otvoreno kažete šta želite. Ona nije navikla na takvo vaše ponašanje, pa vas može pogrešno protumačiti kao osobu željnu dominacije. Stalo vam je samo do toga da napokon neke stvari i neke ljude stavite na pravo mesto. Pukao vam je film, ali ćete ipak uspeti.

Photobucket

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Ne dozvolite da vas stvari opterete i pokvare vam slobodne trenutke. Ljudi očekuju da vas vide vedrog i nasmejanog. Uspećete da odglumite da ste zadovoljni. Kad bi vas neko pitao šta vam nedostaje, ne biste znali odakle da počnete.

Photobucket

19.02 – 20.03. RIBE

Razmišljate o ljubavi u želji da učvrstite svoj odnos sa partnerom. Kasno ste se setili, jer se propuštene šanse teško mogu nadoknaditi. Ukoliko ste u emotivnoj vezi sa Devicom, neće sve teći glatko. I vama i njoj slede iznenađenja, pa morate da budete strpljiviji i da znate šta hoćete.

OSTAVI KOMENTAR